همین رو بگو، تا به کجاها رخنه کردنیه عمرِ با سردسته مافیای فیلمو سریال هم صحبتیم پس:general410:
همین رو بگو، تا به کجاها رخنه کردنیه عمرِ با سردسته مافیای فیلمو سریال هم صحبتیم پس:general410:
وای چ گیری دادی ب اسپم.. مگه یو نمیخاستی از ابان بری سربازی؟! :general307:دوستان، بخصوص ادمین های فروم نظرتون چیه؟! اسپم آزاد یا ممنوع؟!
https://forum.persiantools.com/threads/منافع-فروم-از-ارسال-اسپم-و-رپورتاژ-؟.890216/#post-12318439
کار از اسپم گذشته، با فحش چه کنیم؟!وای چ گیری دادی ب اسپم.. مگه یو نمیخاستی از ابان بری سربازی؟! :general307:
در بحث محتوا همیشه یک اصل کلی وجود داره اونم اینه که ما می خوایم بهترین مطالب رو نمایش بدیم نه صرفا مطالب اسپم انبوهدوستان، بخصوص ادمین های فروم نظرتون چیه؟! اسپم آزاد یا ممنوع؟!
https://forum.persiantools.com/threads/منافع-فروم-از-ارسال-اسپم-و-رپورتاژ-؟.890216/#post-12318439
در بحث محتوا همیشه یک اصل کلی وجود داره اونم اینه که ما می خوایم بهترین مطالب رو نمایش بدیم نه صرفا مطالب اسپم انبوه
به نظر خودت 5 تا مطلب که تو صفحه اول گوگل باشه بهتر هستن یا 50000 تا مطلب اسپم تو صفحه 30 نتایج گوگل؟
ارزش فروم ها به کاربر محور و چند طرفه بودنشونه اگر قرار باشه که رپورتاژ و اسپم بفرستیم خوب اصلا چرا فروم؟
اما در مورد محدود کردن لینک ها من در یک بخش هایی مجبور شدم به خاطر اخطارهای DMCA مشاهده لینک هارو محدود کنم
اما باقی بخش ها محدود نکردم ( و 100 البته که لینک های خروجی رو نوفالو و پروکسی می کنم و اجازه هم نمی دم کسی اسپم کنه)
لیست سفید هم دارم که هم فالو هستن و هم پروکسی نمیشن
و البته من این کارهارو صرفا به خاطر گوگل انجام نمی دم
بیشتر به خاطر خود کاربرهاست چون دوست ندارم مطالب اسپم به خوردشون بدم
فرض کن زیر مقاله معتبر چند صفحه ایی طرف میاد به شکل نامحسوس اسپم می کنه میگه:
ایییول عجب مقاله ایی دمتون گرم
زیر جمله اولش هم با رنگ پس زمینه عبارت "فروش گلابی تازه" رو لینک می کنه فکر می کنه من گلابی ام :general711:
راستی دیدم در مورد سانسور در زنفورو پرسیدی
این مورد یکی از قابلیت های core هست نیازی به پلاگین جدا نداری، مسیر زیر
admin.php?options/list/censoringOptions
این سایت هایی هم که الان هستن اولش همین فکر ها رو با خودشون میکردنمن یه روز همکاری در فروش بزنم ، سیستم رو جوری تنظیم میکنم که پورسانت هر کسی به میزان مشخص رسید (مثلا 10 تومن) ..بدونه اینکه درخواست بده براش واریز بشه..یعنی دیفالت رو میذارم روی این...یه گزینه میذارم تو تنظیماتش که اگر خواست اینو برداره و یا سقف مشخص کنه...(مثلا 100 تومن شد ، واریز بشه براش) ...
وقتی کسی بازاریابیش رو کرده و کالا هم تحویل مشتری شده..پورسانتش رو باید بدی ..نه اینکه بیاد درخواست بزنه :|
درخواست هم که میزنی..24 ساعت باید منتظر پرداخت باشی..پرداخت نمی کنن..تیکت میزنی پرداخت کن ، میگن تو صفِ ..حالا اگه تیکت نزنی تا یه هفته تو صفِ ...
قدیمیا میگفتن: کافر همه را به کیش خود پنداردانتورک ایمیل زده : رونمایی از سیستم جدید ضد تقلب با ارسال ایمیل خودکار!
دستشون درد نکنه که حداقل خودمون رو هم از تخلفمون خبر دار میکنن :-|
از حرف و فکر تا عمل فاصله زیادهاین سایت هایی هم که الان هستن اولش همین فکر ها رو با خودشون میکردن
اینی که شما میگی یعنی مدیر داخل ایران نیست چون اینجا باشه که پولو نمیزنه حساب کس دیگه ، بزنه هم میگیرنش خلاصه . تو این چند سال با این درامد نتونسته یعنی پول سرور چن ماهشو تامین کنه؟ حتی اگه مدیرش اینجام نباشه تاینی مویز تموم شد رفت کی حاضره الان رو تاینی کار کنه؟ نمیگم تو خارج پیدا کنه کسی پولم وب مانی بگیره اونم کپی رایت میاد پدرشونو در میارهچند روز پیش تاینی موویز کاملا داون شده بود و لینک های دانلود هم کار نمیکردند
ولی از 2 روز پیش مجدد آنلاین شده و از دیروز به مرور، لینک های دانلود فعال شدند و میشه دانلود کرد
من چند تا مطلب و لینک دانلود رو تست کردم، بدون هیچ مشکلی دانلود میشند(بعضی از مطالب هم همچنان لینکشون کار نمیکرد)
حس میکنم این 6 نفری که گرفتند، یکیشون حساب بنامش بوده و مابقی هم نویسنده بودند.
احتمالا مدیر اصلی فعلا منتظر هست تا تکلیف این بنده خدا ها روشن بشه.
از طرفی، مدیریت فعلا درآمد خاصی نداره و یمقدار شاید تو بحث تمدید سرور مشکل مالی داشته باشه!
الان با وضعیت فعلی، احتمال برگشت تاینی موویز هست
الان وبمستر هایی هستن که توی ترکیه هستن و اگر پول خوب باشه حتما برای تاینی کار می کنن. در مورد بچه های داخل هم میشه با یکم پیچوندن ای پی و دور زدن پ.ل مشکل را حل کرد. این ها فکر نمی کردن گیر بهشون بدن وگرنه میشه فقط مشکل درگاه هست از این به بعد و فردی که پول مستقیم از درگاه به حسابش میرهاینی که شما میگی یعنی مدیر داخل ایران نیست چون اینجا باشه که پولو نمیزنه حساب کس دیگه ، بزنه هم میگیرنش خلاصه . تو این چند سال با این درامد نتونسته یعنی پول سرور چن ماهشو تامین کنه؟ حتی اگه مدیرش اینجام نباشه تاینی مویز تموم شد رفت کی حاضره الان رو تاینی کار کنه؟ نمیگم تو خارج پیدا کنه کسی پولم وب مانی بگیره اونم کپی رایت میاد پدرشونو در میاره
ترکیه ام کپی رایت مطرحه زیر ابتو بزنن میگیرنت . در مورد پول هم که مشکل اصلیهالان وبمستر هایی هستن که توی ترکیه هستن و اگر پول خوب باشه حتما برای تاینی کار می کنن. در مورد بچه های داخل هم میشه با یکم پیچوندن ای پی و دور زدن پ.ل مشکل را حل کرد. این ها فکر نمی کردن گیر بهشون بدن وگرنه میشه فقط مشکل درگاه هست از این به بعد و فردی که پول مستقیم از درگاه به حسابش میره
چه قدر مگه تپلی؟!! یه کم سنگین ترش کن، از روی همین میتونی معافی بگیریسه کیلو تو این 7 روز کم کردم:general503:
چه قدر مگه تپلی؟!! یه کم سنگین ترش کن، از روی همین میتونی معافی بگیری
اصن کل اساس و هدف اصلیه تاسیس این سایت با این خدمات همون پول بوده دیگهالان وبمستر هایی هستن که توی ترکیه هستن و اگر پول خوب باشه حتما برای تاینی کار می کنن. در مورد بچه های داخل هم میشه با یکم پیچوندن ای پی و دور زدن پ.ل مشکل را حل کرد. این ها فکر نمی کردن گیر بهشون بدن وگرنه میشه فقط مشکل درگاه هست از این به بعد و فردی که پول مستقیم از درگاه به حسابش میره