1- مکالمه با وایبر و اسکایپدوستان چیکار کنم هزینه همراه اول انقدر زیاد نیاد
250 تا 300 میشه هزینه مکالمات
طرح 1000 انگار 6600 دقیقه س..100 هزار تومن :|
2- بسته مکالمه همراه دزد و ایران دزد
3- سیمکارت ایرانسل + شارژ 20 درصد ممه ای
1- مکالمه با وایبر و اسکایپدوستان چیکار کنم هزینه همراه اول انقدر زیاد نیاد
250 تا 300 میشه هزینه مکالمات
طرح 1000 انگار 6600 دقیقه س..100 هزار تومن :|
سلامسلام ارادت
این سایت به صورت اتوماتیک تمامی مطالب مارو کپی میکنه
http://searchthesong.ir/
چطوری باید ای پیشو پیدا کنم ؟
هر کدوم از ای پی هارو بلاک میکنم باز هم کپی میکنه
راه حلی دارید بجز بستن فید ؟
آب و برق مجانی:general602:واقعا دردتون چی بود آخه لامصبا؟؟؟
اتفاقا واقعیت برعکس این گفته هست! با افزایش کاربر برداشت فیلمهای ۱۹+ رو حذف کرد و چند ماه اخیر هم فیلمها رو به همراه نسخه سانسور شده می گذاشت.در خصوص پرونده مربوط به سایت «تاینی موویز»متهم با اعلام این که در ابتدای فعالیت که 4 تا 5 هزار کاربر داشته، تا حدی بر محتوای سایت نظارت داشته، اما پس از افزایش کاربران، چنین کنترلی را اعمال ننموده؛ و اقرار کرده است که با اجاره سرورهای مجازی در کشورهای غربی از جمله کانادا و با استخدام دوبلورها، بیش از 18 هزار فیلم هالیوودی با محتوای مبتذل و مستهجن را در اختیار کاربران قرار داده است.
اقا این حرفا چیست..کپی رایت ؟ در ایران ؟ بشنو باور مکنخب برای کپی رایت گرفتنشون...چندین موسسه با هم به صورت هماهنگ شکایت کردن ... بخاطر همون دوبله های غیر اختصاصیش
اینو ول کن :| ولی تو رو یادم نمیاد :|||||||||||
خب اون موقع که شما اینجا اسپم بازی می کردین صحبت نمیکردماینو ول کن :| ولی تو رو یادم نمیاد :|||||||||||
آنچنان هم اسپم نبوده !خب اون موقع که شما اینجا اسپم بازی می کردین صحبت نمیکردم
آنچنان هم اسپم نبوده !
یکم بحث رو کشش بدین و اسپم کنید برسیم به صفحه 9000خب اون موقع که شما اینجا اسپم بازی می کردین صحبت نمیکردم
از دست من خارجه دیگه ))یکم بحث رو کشش بدین و اسپم کنید برسیم به صفحه 9000
خیلی وقته منتظریم :دی
از نظر امین خشنود همه حرفا اسپم بود مگه اینکه خلافش ثابت می شد:general509:آنچنان هم اسپم نبوده !
گوگل وبمستر اگه داشته باشی، اونجا یک گزینه برای حذف آدرسهای دلخواه وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی.تعدادی لینک تغیر کرده یا پاک شده و تعدادی پرچسپ هم حذف شده ولی از نتایج گوگل حذف نشدن بعضی از کاربر هایی که وارد میشن محتوایی نمیبینن, رتبه هم برای همین افت کرده, چی کار کنم گوگل برچسپ و لینک هایی که وجود ندارند را از نتایج حذف کنه و به محتوای جدید اهمیت بده
لطفا راهنمایی کنید
https://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-برای-حذف-لینک-و-تگ-های-پاک-شده-سایت-در-نتایج-گوگل.890744/