ebi-narin
Registered User
- نوشتهها
- 3,134
- لایکها
- 2,791
اونو خدا زده !از نظر امین خشنود همه حرفا اسپم بود مگه اینکه خلافش ثابت می شد:general509:
اونو خدا زده !از نظر امین خشنود همه حرفا اسپم بود مگه اینکه خلافش ثابت می شد:general509:
کم اسپم کن دهعاز نظر امین خشنود همه حرفا اسپم بود مگه اینکه خلافش ثابت می شد:general509:
این نمایی از crawl errors من هست. الان نمیفهمم چطور از داخل خود کنسول گوگل مشکل را حل کنمگوگل وبمستر اگه داشته باشی، اونجا یک گزینه برای حذف آدرسهای دلخواه وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی.
یکی از سایتهام ۴ ماهه کلا حذف شده اما همچنان تو نتایج گوگل هست :|
ماهي چند؟ سرور داخل يا خارج؟بعد از تلاش های پی در پی تونستم سرویس از هاست دی ال بگیرم
واقعا اوکیه و خوب
سرور خارجماهي چند؟ سرور داخل يا خارج؟
خب لینکهای 404 رو از این بخش شناسایی کن بعد از طریق Remove URLs که تو زیر منوی Google Index هست اونها رو حذف کناین نمایی از crawl errors من هست. الان نمیفهمم چطور از داخل خود کنسول گوگل مشکل را حل کنم
:general711::general711::general711:بعد از تلاش های پی در پی تونستم سرویس از هاست دی ال بگیرم
واقعا اوکیه و خوب
یوتیوب ! و یخورده هم اینستاگرام دسته بندی هات رو مشخص کن کوچیک با هاست دانلود ادامه بده بعدش vps و در نهایت سروربرای سایت تماشای کلیپ
سرور سراغ دارید داغ ایران
سرور بهتر است تهیه شود ؟ یا هاست دانلود؟
این ایرانسل دائمی بگیریم زدند روزی یک ساعت مکالمه رایگان داخل شبکه است یا بیرون شبکه؟همراه اول گرونترین مکالمه رو بین این سه تا اپراتور داره. تقریبا میشه گفت هزینه اش دوبرابر بقیه اپراتورها هست
همه تماس های ایرانسل (درون و برون شبکه) شده دقیقه 33 تومن (333 ریال). رایتل هم همه تماس هاش دقیقه ای تقریبا 30 تومنه (299 ریال)
اگه مکالمه تون زیاده ترابرد کنین به یکی از این دو تا اپراتور یا یه سیم دایمی ازشون بگیرین. به جز ارزونتر بودنشون بسته های مکالمه خیلی بیشتری نسبت به همراه اول دارن. ایرانسل روزی یه ساعت مکالمه رایگان ایرانسلی به دارندگان سیم کارت دائمیش میده (طرحش رو باید هر روز فعال کرد)
)
درون شبکه ستاین ایرانسل دائمی بگیریم زدند روزی یک ساعت مکالمه رایگان داخل شبکه است یا بیرون شبکه؟
کلا تماس ایرانسل به همراه اول ورایتل تو دائمی شده 33 تومان؟
الان با پشتیبان ایرانسل صحبت کردم گفتم برای درون وبرون شبکه استدرون شبکه ست
چون برون شبکه براشون ضرره و ضررشون رو با تشویق مشتری ها به مهاجرت به ایرانسل و ارائه بسته های تشویقی جبران میکنن
چرا اون قسمت نوشته temporary hide ؟ یعنی مخفی کردن موقت, حالا دائم حذف میکنه یا موقتی؟!خب لینکهای 404 رو از این بخش شناسایی کن بعد از طریق Remove URLs که تو زیر منوی Google Index هست اونها رو حذف کن
مشاهده پیوست 1038483
راه حل سادهتر این هست که اون لینکهای حذف شده رو ریدایرکت کنی به صفحه اصلی.
البته هر دو کار رو هم که انجام بدی بازم گوگل یه چیزی پیدا میکنه که not found ثبت کنه :angrybirds8:
چرا اون قسمت نوشته temporary hide ؟ یعنی مخفی کردن موقت, حالا دائم حذف میکنه یا موقتی؟!
من تو این سال ها سایت زیاد تو هاست دی ال داشتم ، یه بارم نشد بهم بگن که نمیتونیم بدیم و جا نداریم و فلان، احتمالا از شانس خوب من بودشبعد از تلاش های پی در پی تونستم سرویس از هاست دی ال بگیرم
واقعا اوکیه و خوب
ببخشد در چه سنی ختنه شدید؟!!!(تازه ختنه کرده بودم )
حدودا 10 12 سالم بودببخشد در چه سنی ختنه شدید؟!!!
یا حضرت فیل!حدودا 10 12 سالم بود