world15
Registered User
- نوشتهها
- 748
- لایکها
- 837
با عرض پوزش بابت اسپم! حاضر درسته.. چون دیدم تاپیک دیگه خیلی روی نگارش حساس بودین گفتم!ولی نمیدونم کی حاظر میشه
با عرض پوزش بابت اسپم! حاضر درسته.. چون دیدم تاپیک دیگه خیلی روی نگارش حساس بودین گفتم!ولی نمیدونم کی حاظر میشه
قبول ندارمبا عرض پوزش بابت اسپم! حاضر درسته.. چون دیدم تاپیک دیگه خیلی روی نگارش حساس بودین گفتم!
قطعا کسی که مدیر سایت غیر مجاز با این عظمت هست، تو ایران نمیمونه. چون میدونه 100% یروز میگیرنشاینی که شما میگی یعنی مدیر داخل ایران نیست چون اینجا باشه که پولو نمیزنه حساب کس دیگه ، بزنه هم میگیرنش خلاصه . تو این چند سال با این درامد نتونسته یعنی پول سرور چن ماهشو تامین کنه؟ حتی اگه مدیرش اینجام نباشه تاینی مویز تموم شد رفت کی حاضره الان رو تاینی کار کنه؟ نمیگم تو خارج پیدا کنه کسی پولم وب مانی بگیره اونم کپی رایت میاد پدرشونو در میاره
خیلی سخت نیست. میرن یه کارتن خواب رو از کوچه خیابون پیدا میکنن. میگن بیا یه حساب باز کن و بده به ما، ماهی فولان قدر بهت میدیم!ولی نمیدونم کی حاضر میشه مدیر نباشه و همچین رقم های سنگینی هم بره تو حسابش چون در حقیقت داره از طریق کاری که خلاف قوانین کشور هست پول در میاره
خب برای کپی رایت گرفتنشون...چندین موسسه با هم به صورت هماهنگ شکایت کردن ... بخاطر همون دوبله های غیر اختصاصیشببین چه مملکتیه که آدم بجای اینکه برای کارش برنامه ریزی کنه باید دنبال دور زدن باشه!!
حداقل اگه برای کپی رایت میگرفتنشون بازم یه چیزی میشد گفت !
خب برای کپی رایت گرفتنشون...چندین موسسه با هم به صورت هماهنگ شکایت کردن ... بخاطر همون دوبله های غیر اختصاصیش
این معتبر نیست...خبر چندین روز پیشه و تفسیر حرف دادستان بازم میگم به خاطر شکایت چند تا موسسه گرفتنشون
خیر دوست عزیز از tv هم شنیدم که بخاطر انتشار و دوبله فیلم های مبتذل دستگیر شدناین معتبر نیست...خبر چندین روز پیشه و تفسیر حرف دادستان بازم میگم به خاطر شکایت چند تا موسسه گرفتنشون
شاکی خصوصی دارن وگرنه اگر به صورت عمومی علیهشون اعلام جرم شده بود سایت فیلتر میشد...صدا و سیما هم شروع کرده به شکایت کردنخیر دوست عزیز از tv هم شنیدم که بخاطر انتشار و دوبله فیلم های مبتذل دستگیر شدن
بعید میدونمشاکی خصوصی دارن وگرنه اگر به صورت عمومی علیهشون اعلام جرم شده بود سایت فیلتر میشد...صدا و سیما هم شروع کرده به شکایت کردن
کدوم کپی رایت همین موسسه ها فیلم های خارجی رو میدزدن تازه کی اول بدزده مال اون میشه تاینی دوبله هاش اختصاصی بود یعنی مترجما براش دوبله میکردن !!!شاکی خصوصی دارن وگرنه اگر به صورت عمومی علیهشون اعلام جرم شده بود سایت فیلتر میشد...صدا و سیما هم شروع کرده به شکایت کردن
منم چنین قانون مزخرفی رو تایید نمیکنم...یه قانون عجیب غریب دیگه ای هم هست که فیلم های خارجی رو فقط یک موسسه میتونه دوبله کنه ... یجورایی مال دزدی رو تقسیم میکنن بین خودشون البته برای انیمیشن ها خیلی سفت و سخت اجرا نمیشه... کلا وضع عجیب غریبیهکدوم کپی رایت همین موسسه ها فیلم های خارجی رو میدزدن تازه کی اول بدزده مال اون میشه تاینی دوبله هاش اختصاصی بود یعنی مترجما براش دوبله میکردن !!!
بعید میدونم
اگر شاکی خصوصی هم داشته باشند، به دستگیری فعلی مربوط نمیشه
چون اگر بحث شاکی خصوصی باشخ، معمولا دادستان نمیاد همچین چیزی رو بصورت عمومی و به خبرگزاری ها اطلاع بده
از طرفی، 6 نفر دستگیر کردند. بخاطر شاکی خصوصی اونم تو بحث کپی رایت، اصلا دستگیر نمیکنند یا نهایتا 1 یا 2 نفر (کپی رایت معمولا شامل جریمه میشه)
کاملا درستهخیلی سخت نیست. میرن یه کارتن خواب رو از کوچه خیابون پیدا میکنن. میگن بیا یه حساب باز کن و بده به ما، ماهی فولان قدر بهت میدیم!
یا حتی من شنیدم بعضیا به نام شخص فوت شده، حساب باز میکنند! (البته الان بصورت سیستمی، ثبت فوت میکنند. ولی توی روستا و اونجور جاها، ممکنه کسی ثبت نکنه و از طریق همین هم میشه سوء استفاده کرد)
در هر صورت، من قصد ندارم این چیزا رو به تاینی موویز ربط بدم. ولی خب این راه ها و راه های مشابه دیگر، چیز هایی هست که امکانش وجود داره و کار ناممکن ای نیست
یعنی کسی میخواست شوپر ببینه فقط سایت های سینمایی توزیع میکردن؟!در خصوص پرونده مربوط به سایت «تاینی موویز»متهم با اعلام این که در ابتدای فعالیت که 4 تا 5 هزار کاربر داشته، تا حدی بر محتوای سایت نظارت داشته، اما پس از افزایش کاربران، چنین کنترلی را اعمال ننموده؛ و اقرار کرده است که با اجاره سرورهای مجازی در کشورهای غربی از جمله کانادا و با استخدام دوبلورها، بیش از 18 هزار فیلم هالیوودی با محتوای مبتذل و مستهجن را در اختیار کاربران قرار داده است.
همراه اول گرونترین مکالمه رو بین این سه تا اپراتور داره. تقریبا میشه گفت هزینه اش دوبرابر بقیه اپراتورها هستدوستان چیکار کنم هزینه همراه اول انقدر زیاد نیاد
250 تا 300 میشه هزینه مکالمات
طرح 1000 انگار 6600 دقیقه س..100 هزار تومن :|