40 دقیقه پیش 4.7 ریشتر لرزیدین:general602:بیایید در مورد این همه زلزله ای که داره میاد این روزا طرف ما بحث کنیم.
الان یه مدته هر روز زلزله میاد40 دقیقه پیش 4.7 ریشتر لرزیدین:general602:
مگه اونجا هم بی حجابی هست؟:general410:
آره امروز منم دستم خورد به یکی از بوک مارک ها و در نهایت تعجب دیدم باز شدساندکلود رفع چیلتر شده؟:general505:
پروفایل های ویکی پدیا فکر کنم ایندکس نمیشن ( در حالت عادی فکر کنم نمیشن )داخل پروفایل ویکی پدیا میشه لینک گذاشت دسترسی هم آزاده یعنی با private tab باز میشه ولی هیچ تاثیری روی سئو نداره و اصلا بکلینک حساب نمیشه! ویکی پدیا چی کار میکنه؟ چه کد یا چیز خاصی هست که ما هم استفاده کنیم؟ یعنی بقیه برای بی اثر کردن نو فالو میکنن ولی این دیگه اصلا هیچی حساب نمیشه
کلید اسرار؛ اسپم ویکی پدیا
Spotify هم رفع فیلتر شدهآره امروز منم دستم خورد به یکی از بوک مارک ها و در نهایت تعجب دیدم باز شد
راهی هست که مثل همین ویکی پدیا بشه فقط لینک ها ایندکس نشن محتوا ایندکس بشه؟پروفایل های ویکی پدیا فکر کنم ایندکس نمیشن ( در حالت عادی فکر کنم نمیشن )
تاثیری در بک لینک و ... هم ندارن.
لینک گیری از مطالب ویکی پدیا هم به شدت سخت هست و مقررات فوق العاده سخت گیرانه ای در این زمینه دارن و اگر لینک یک هفته ای حذف نشه سر ماه به احتمال ۹۹ درصد حذف میشه ( مگر اینکه اعتبارسنجی بشه و ... )
در صفحات بحث هم به همین شکل هستش
یعنی ایندکس نمیشه
Cproxy با ایمیل موقت برای هر دردی دواس :general711:، اینترنت قطع هم باشه وصلش میکنه!! :general707:
نو ایندکس میکنن دیگهراهی هست که مثل همین ویکی پدیا بشه فقط لینک ها ایندکس نشن محتوا ایندکس بشه؟
کانال ما را در شبکه اجتماعی پیام رسان که آبی رنگه و شبیه یه پاکت نامهس که به شکل موشک در اومده و توش چت میکنن دنبال کنین
.
.
.
توصیف تلگرام در صدا و سیمان :|
اون بستگی به نوع محصول دارهیه سوال
به نظرتون چند درصد خریداران اینترنتی محصولشون رو تو گوگل سرچ میکنند بعد خرید میکنند؟
چند درصد به محض اینکه تبلیغ رو تو سایتهای دیگه ببینن وارد فروشگاه میشن و خرید میکنن؟
تا اونجا که من خبر دارم کلا اون بخش از پروفایل ها noindex هستن کلا تو نتایج نمیانداخل پروفایل ویکی پدیا میشه لینک گذاشت دسترسی هم آزاده یعنی با private tab باز میشه ولی هیچ تاثیری روی سئو نداره و اصلا بکلینک حساب نمیشه! ویکی پدیا چی کار میکنه؟ چه کد یا چیز خاصی هست که ما هم استفاده کنیم؟ یعنی بقیه برای بی اثر کردن نو فالو میکنن ولی این دیگه اصلا هیچی حساب نمیشه
کلید اسرار؛ اسپم ویکی پدیا
نو ایندکس میکنن دیگه
دقیقا باید چی کار کنم؟ داخل index.php چی بنویسم که تمام لینک های خروجی را مثل پروفایل ویکی پدیا کامل بی تاثیر کنه؟ فقط لینک های خروجی نه تمام محتواتا اونجا که من خبر دارم کلا اون بخش از پروفایل ها noindex هستن کلا تو نتایج نمیان
من با وردپرس درحد نصب کار کردم اما اصولا این کار هم منطقی نیست، اینکه کلا یک سایتی لینک خروجی نداشته باشه مشکوکه!دقیقا باید چی کار کنم؟ داخل index.php چی بنویسم که تمام لینک های خروجی را مثل پروفایل ویکی پدیا کامل بی تاثیر کنه؟ فقط لینک های خروجی نه تمام محتوا
ببین یا کل صفحه رو نو ایندکس میکنی یا لینکارو نو فالو راه دیگه ای نیست تو کل عالم اسپم میسازی یدونه لینک نو فالو نگرانشی به سایت دیگه بدی؟ کلا لینک سازی رو خیلی جدی گرفتی ن. فالو بک لینک حساب میشه ؟ برای گوگل نه حالا مثلا الکسا یا نمیدونم کجا حساب میکنه مهم نیست نو فالو به معنی حساب نشدنه .دقیقا باید چی کار کنم؟ داخل index.php چی بنویسم که تمام لینک های خروجی را مثل پروفایل ویکی پدیا کامل بی تاثیر کنه؟ فقط لینک های خروجی نه تمام محتوا
معمولا باید سریه جواب بده هاستینگ هر چی گفتن عمل کنه تا فیلتر نشهروی یه هاست رایگان چند تا اسکریپت انداخته بودم خیلی خوب کار میکردن تا اینکه امروز دیدم زدن کل هاست رو فیلتر کردن :-/
تعجب نداره مملکتی که سرویس های وبلاگدهی رو هم فیلتر کرده هاستینگ که جای خود داره :|