• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بیایید در مورد این همه زلزله ای که داره میاد این روزا طرف ما بحث کنیم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
داخل پروفایل ویکی پدیا میشه لینک گذاشت دسترسی هم آزاده یعنی با private tab باز میشه ولی هیچ تاثیری روی سئو نداره و اصلا بکلینک حساب نمیشه! ویکی پدیا چی کار میکنه؟ چه کد یا چیز خاصی هست که ما هم استفاده کنیم؟ یعنی بقیه برای بی اثر کردن نو فالو میکنن ولی این دیگه اصلا هیچی حساب نمیشه
کلید اسرار؛ اسپم ویکی پدیا

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
40 دقیقه پیش 4.7 ریشتر لرزیدین:general602:
مگه اونجا هم بی حجابی هست؟:general410:
الان یه مدته هر روز زلزله میاد
یه روزهای قبل رو هم تو لرزه نگاری ببین
خواب رو از چشامون گرفته بس که زلزله میاد
نامردا ساعت کاریشون هم شب شروع میشه مثل اینکه :D

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
داخل پروفایل ویکی پدیا میشه لینک گذاشت دسترسی هم آزاده یعنی با private tab باز میشه ولی هیچ تاثیری روی سئو نداره و اصلا بکلینک حساب نمیشه! ویکی پدیا چی کار میکنه؟ چه کد یا چیز خاصی هست که ما هم استفاده کنیم؟ یعنی بقیه برای بی اثر کردن نو فالو میکنن ولی این دیگه اصلا هیچی حساب نمیشه
پروفایل های ویکی پدیا فکر کنم ایندکس نمیشن ( در حالت عادی فکر کنم نمیشن )
تاثیری در بک لینک و ... هم ندارن.
لینک گیری از مطالب ویکی پدیا هم به شدت سخت هست و مقررات فوق العاده سخت گیرانه ای در این زمینه دارن و اگر لینک یک هفته ای حذف نشه سر ماه به احتمال ۹۹ درصد حذف میشه ( مگر اینکه اعتبارسنجی بشه و ... )
در صفحات بحث هم به همین شکل هستش
یعنی ایندکس نمیشه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
پروفایل های ویکی پدیا فکر کنم ایندکس نمیشن ( در حالت عادی فکر کنم نمیشن )
تاثیری در بک لینک و ... هم ندارن.
لینک گیری از مطالب ویکی پدیا هم به شدت سخت هست و مقررات فوق العاده سخت گیرانه ای در این زمینه دارن و اگر لینک یک هفته ای حذف نشه سر ماه به احتمال ۹۹ درصد حذف میشه ( مگر اینکه اعتبارسنجی بشه و ... )
در صفحات بحث هم به همین شکل هستش
یعنی ایندکس نمیشه
راهی هست که مثل همین ویکی پدیا بشه فقط لینک ها ایندکس نشن محتوا ایندکس بشه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کانال ما را در شبکه اجتماعی پیام رسان که آبی رنگه و شبیه یه پاکت نامه‌س که به شکل موشک در اومده و توش چت میکنن دنبال کنین
.
.
.
توصیف تلگرام در صدا و سیمان :|

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
کانال ما را در شبکه اجتماعی پیام رسان که آبی رنگه و شبیه یه پاکت نامه‌س که به شکل موشک در اومده و توش چت میکنن دنبال کنین
.
.
.
توصیف تلگرام در صدا و سیمان :|

واقعا همچین چیزی گفتن؟ o_O:general208::eek::D:general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یه سوال
به نظرتون چند درصد خریداران اینترنتی محصولشون رو تو گوگل سرچ میکنند بعد خرید میکنند؟
چند درصد به محض اینکه تبلیغ رو تو سایتهای دیگه ببینن وارد فروشگاه میشن و خرید میکنن؟
اون بستگی به نوع محصول داره
مثلا کتاب آموزش یکسری مسائل رو با دیدن تبلیغ همین پاپ اپ هم خرید شون رو انجام میدن و دنبال محل خاصی برای خرید نمیگردن.
ولی محصولاتی مثل لپ تاپ و گوشی و ظروف آشپزخانه و ... رو بیشتر از فروشگاه های معتبر خرید میکنن و عموما هم از یکی دو تا فروشگاه خاص
به نظرم 5% از اون کسایی که روی تبلیغات محصول خاصی کلیک میکنن خرید انجام میدن. ( چون عموما اونی که بخواد خرید کنه مستقیما میره دنبال محصول میگرده و کسی برای خرید مثلا لپ تاپ ایسوس روی تبلیغات کلیک نمیکنه که خرید هم انجام بده (چون نیاز هست قبلش کلی بگرده و محصولات دیگه رو هم ببینه و ... )

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
تا اونجا که من خبر دارم کلا اون بخش از پروفایل ها noindex هستن کلا تو نتایج نمیان

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
نو ایندکس میکنن دیگه
تا اونجا که من خبر دارم کلا اون بخش از پروفایل ها noindex هستن کلا تو نتایج نمیان
دقیقا باید چی کار کنم؟ داخل index.php چی بنویسم که تمام لینک های خروجی را مثل پروفایل ویکی پدیا کامل بی تاثیر کنه؟ فقط لینک های خروجی نه تمام محتوا

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دقیقا باید چی کار کنم؟ داخل index.php چی بنویسم که تمام لینک های خروجی را مثل پروفایل ویکی پدیا کامل بی تاثیر کنه؟ فقط لینک های خروجی نه تمام محتوا
من با وردپرس درحد نصب کار کردم :D اما اصولا این کار هم منطقی نیست، اینکه کلا یک سایتی لینک خروجی نداشته باشه مشکوکه!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ببین یا کل صفحه رو نو ایندکس میکنی یا لینکارو نو فالو راه دیگه ای نیست تو کل عالم اسپم میسازی یدونه لینک نو فالو نگرانشی به سایت دیگه بدی؟ کلا لینک سازی رو خیلی جدی گرفتی ن. فالو بک لینک حساب میشه ؟ برای گوگل نه حالا مثلا الکسا یا نمیدونم کجا حساب میکنه مهم نیست نو فالو به معنی حساب نشدنه .

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
روی یه هاست رایگان چند تا اسکریپت انداخته بودم خیلی خوب کار میکردن تا اینکه امروز دیدم زدن کل هاست رو فیلتر کردن :-/
تعجب نداره مملکتی که سرویس های وبلاگدهی رو هم فیلتر کرده هاستینگ که جای خود داره :|

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
روی یه هاست رایگان چند تا اسکریپت انداخته بودم خیلی خوب کار میکردن تا اینکه امروز دیدم زدن کل هاست رو فیلتر کردن :-/
تعجب نداره مملکتی که سرویس های وبلاگدهی رو هم فیلتر کرده هاستینگ که جای خود داره :|
معمولا باید سریه جواب بده هاستینگ هر چی گفتن عمل کنه تا فیلتر نشه

بالا