• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یعنی در این حد اینجا چیز مال داره؟:eek:
دیروز هم ساند کلود و هم اسپوتیفی باز بودن
البته رو ios چندین ساله فیلترنیست برام ! و خط ایرانسل

ولی نسخه وب بسته است

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اگر قبل از تغییر ، افزونه سئو وردپرس پیشرفته رو نصب کرده بودی
خود به خود آدرس ها ریدایرکت میشد
اگر یوآست منظورته فقط پرمیوم ریدایرکت میکنه
عایا (آیا) شما هم مثل من به قالب جدید پرشین تولز عادت کردید ؟؟
از پایین صفحه قالب را عوض کن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام دوستان

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چطور جلوی کپی شدن مطالب توسط سایتهایی مثل مورد زیر رو بگیرم؟ خواهش میکنم اگر میدونید راهنمایی بفرمایید واقعا خستم کردند

didesho.info
قرن بیست و یکم ! جایی که کپی رایت نیست ! انتظار بیهوده ایست

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
fz3h_photo_۲۰۱۷-۱۰-۱۹_۱۶-۴۱-۵۰.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
save page as مرورگر وقتی یک صفحه وب را ذخیره میکنه چطوری از داخلش متن پیج را در بیارم؟؟ فایل متن نداره که کپی بزنم

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
save page as مرورگر وقتی یک صفحه وب را ذخیره میکنه چطوری از داخلش متن پیج را در بیارم؟؟ فایل متن نداره که کپی بزنم
راه های زیادی هست
درگ کردن
شیف + کلیک راست + کپی
اگر اینا هم نشد ناچارا از توی سورس بردار

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه منظورت ذخیره کل صفحه همراه با عکس و ایناست فایل index.htm رو با نود پد باز کنی به سورس صفحه دسترسی پیدا میکنی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بابا شیرم دهن بانک ملی..گرفته کارت های بانکی که رمز دوم داره رو مسدود کرده برای امنیت بیشتر.

رفتم پمپ بنزین، موقع کارت کشیدن طرف میگه کارتت خطا صادر کننده غیر فعال میده. پول نقد بهش دادم گفتم حتما دستگاهش خرابه.

بعد رفتم رستوران غذا بخورم، طرف کارت میکشه عملیات ناموفق میخوره. . حالا منم پول نقد ندارم اینم مسدود شده :|
1 ساعت جلوی سفارشات رستوران علاف شدم:general211::general211:

بعد که غذامونو یه نفر دیگه حساب کرد. دیدیم توی کانال خبری نوشته، برخی ملی کارت ها به علت امنیت بیشتر غیر فعال شده و برای رفع انسداد به خودپرداز بانک ملی مراجعه و اقدام به تغییر رمز دوم کنید:mad::mad:

خب لامصبا یه اس ام اس نمیتونید بدید اطلاع رسانی کنید. آبروم توی رستوران رفت:general505:

پ.ن: بعد تغییر رمز کارتم فعال شد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بابا شیرم دهن بانک ملی..گرفته کارت های بانکی که رمز دوم داره رو مسدود کرده برای امنیت بیشتر.

رفتم پمپ بنزین، موقع کارت کشیدن طرف میگه کارتت خطا صادر کننده غیر فعال میده. پول نقد بهش دادم گفتم حتما دستگاهش خرابه.

بعد رفتم رستوران غذا بخورم، طرف کارت میکشه عملیات ناموفق میخوره. . حالا منم پول نقد ندارم اینم مسدود شده :|

بعد که غذامونو یه نفر دیگه حساب کرد. دیدیم توی کانال خبری نوشته، برخی ملی کارت ها به علت امنیت بیشتر غیر فعال شده و برای رفع انسداد به خودپرداز بانک ملی مراجعه و اقدام به تغییر رمز دوم کنید:mad::mad:

خب لامصبا یه اس ام اس نمیتونید بدید اطلاع رسانی کنید. آبروم توی رستوران رفت:general505:

♦️اطلاعیه مهم بانک ملی ایران در خصوص اختلال در تعداد محدودی از "ملی کارت ها"

در پی تاکید بانک مرکزی کلیه بانک ها موظف اند در راستای حفظ امنیت حساب مشتریان، کارتهای دارای رمز دوم قدیمی و ساده را جهت الزام به امنیت بیشتر و ممانعت از ایجاد مشکلات آتی مسدود کنند.
صاحبان ملی کارت های مسدود شده برای رفع این مشکل کافیست به نزدیکترین خودپرداز بانک ملی مراجعه و با تغییر رمز اول و دوم، کارت خود را فعال نمایند.

@irantopnews

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

این سامانه بام هم همیشه داغونه و موجودی رو نشون نمیده
لاگین میکنی ۵۰ تا اسمس میاد

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

برای من هم همینطور شد، اونقدر که به بانک ملی اعتماد داشتم به پدرم اعتماد نداشتم! حالا کجا بهتره؟!
بانک فقط bank of america
bank-of-america.jpg

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
برای من هم همینطور شد، اونقدر که به بانک ملی اعتماد داشتم به پدرم اعتماد نداشتم! حالا کجا بهتره؟!
بانک فقط bank of america
اینا اینقدر سوداشون کمه و تراکنشات زیرنظر اداره مالیات که اگر آمریکایی بودی حاضر بودی بیایی تو بانک های ایران حساب باز کنی :D

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
احتمال داره هک شدن، حالا گفتن برای امنیت بیشتر این کار رو کردیم...
تا حالا کدوم بانک با این بهونه این کار رو کرده؟!

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان در بحث سئوی تصاویر استفاده از نام فارسی برای تصاویر ایرادی نداره؟
مثلا
فیلم-ایرانی-ده-رقمی.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
یک نرم افزار معرفی کنید تا بتونم ببینم چه برنامه‌ای اینترنت مصرف میکنه!
از یکماه پیش نمیدونم چرا ولی اینترنت همینطور داره مصرف میشه. تو ظاهر هیچ چیزی پیدا نکردم (آپدیتی در کار نیست). در این حد که 6 گیگ فقط سند بوده :| همین الان هم با یک برنامه دارم دریافت رو میبینم که همینطور داره برای خودش دانلود میکنه! حجم نموند دیگه برام :general710:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
یک نرم افزار معرفی کنید تا بتونم ببینم چه برنامه‌ای اینترنت مصرف میکنه!
از یکماه پیش نمیدونم چرا ولی اینترنت همینطور داره مصرف میشه. تو ظاهر هیچ چیزی پیدا نکردم (آپدیتی در کار نیست). در این حد که 6 گیگ فقط سند بوده :| همین الان هم با یک برنامه دارم دریافت رو میبینم که همینطور داره برای خودش دانلود میکنه! حجم نموند دیگه برام :general710:
از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید:
GlassWire
Networx

البته ویندوز 10 به این امکان مجهز هست و میتونید از امکانات خود ویندوز هم استفاده کنید
مسیر زیر رو در ویندوز 10، طی کنید:
Settings > Network & Internet > Data usage
آمار دقیق از مصرف هر برنامه از wifi یا lan، در اختیارتون میزاره. (البته لازم به ذکر هست ک امکان فوق در ویندوز 10، دقیق و قابل اکتفا نیست)

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید:
GlassWire
Networx

البته ویندوز 10 به این امکان مجهز هست و میتونید از امکانات خود ویندوز هم استفاده کنید
مسیر زیر رو در ویندوز 10، طی کنید:
Settings > Network & Internet > Data usage
آمار دقیق از مصرف هر برنامه از wifi یا lan، در اختیارتون میزاره. (البته لازم به ذکر هست ک امکان فوق در ویندوز 10، دقیق و قابل اکتفا نیست)
اتفاقا با همین Networx متوجه این مصرف شدم! من حجم رو میگرفتم چند روز نشده تموم میشد. فکر کردم ایرانسل داره حجم خوری میکنه بعد گفتم Networx رو یه نگاهی کنم که دیدم نه ایرانسل مشکلی نداره حجم واقعا مصرف میشه.
از بخش Netstat فهرست اپلیکیشن‌ها رو میاره اما مصرف رو نشون نمیده. اون یکی نرم افزار رو تست میکنم.
پ.ن: ویندوز ۷ هست

بالا