وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
البته رو ios چندین ساله فیلترنیست برام ! و خط ایرانسلیعنی در این حد اینجا چیز مال داره؟
دیروز هم ساند کلود و هم اسپوتیفی باز بودن
ولی نسخه وب بسته است
البته رو ios چندین ساله فیلترنیست برام ! و خط ایرانسلیعنی در این حد اینجا چیز مال داره؟
دیروز هم ساند کلود و هم اسپوتیفی باز بودن
اگر یوآست منظورته فقط پرمیوم ریدایرکت میکنهاگر قبل از تغییر ، افزونه سئو وردپرس پیشرفته رو نصب کرده بودی
خود به خود آدرس ها ریدایرکت میشد
از پایین صفحه قالب را عوض کنعایا (آیا) شما هم مثل من به قالب جدید پرشین تولز عادت کردید ؟؟
قرن بیست و یکم ! جایی که کپی رایت نیست ! انتظار بیهوده ایستسلام دوستان
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چطور جلوی کپی شدن مطالب توسط سایتهایی مثل مورد زیر رو بگیرم؟ خواهش میکنم اگر میدونید راهنمایی بفرمایید واقعا خستم کردند
didesho.info
راه های زیادی هستsave page as مرورگر وقتی یک صفحه وب را ذخیره میکنه چطوری از داخلش متن پیج را در بیارم؟؟ فایل متن نداره که کپی بزنم
اگه منظورت ذخیره کل صفحه همراه با عکس و ایناست فایل index.htm رو با نود پد باز کنی به سورس صفحه دسترسی پیدا میکنیsave page as مرورگر وقتی یک صفحه وب را ذخیره میکنه چطوری از داخلش متن پیج را در بیارم؟؟ فایل متن نداره که کپی بزنم
اطلاعیه مهم بانک ملی ایران در خصوص اختلال در تعداد محدودی از "ملی کارت ها"بابا شیرم دهن بانک ملی..گرفته کارت های بانکی که رمز دوم داره رو مسدود کرده برای امنیت بیشتر.
رفتم پمپ بنزین، موقع کارت کشیدن طرف میگه کارتت خطا صادر کننده غیر فعال میده. پول نقد بهش دادم گفتم حتما دستگاهش خرابه.
بعد رفتم رستوران غذا بخورم، طرف کارت میکشه عملیات ناموفق میخوره. . حالا منم پول نقد ندارم اینم مسدود شده :|
1 ساعت جلوی سفارشات رستوران علاف شدم:general211::general211:
بعد که غذامونو یه نفر دیگه حساب کرد. دیدیم توی کانال خبری نوشته، برخی ملی کارت ها به علت امنیت بیشتر غیر فعال شده و برای رفع انسداد به خودپرداز بانک ملی مراجعه و اقدام به تغییر رمز دوم کنید
خب لامصبا یه اس ام اس نمیتونید بدید اطلاع رسانی کنید. آبروم توی رستوران رفت:general505:
پ.ن: بعد تغییر رمز کارتم فعال شد
این سامانه بام هم همیشه داغونه و موجودی رو نشون نمیدهبابا شیرم دهن بانک ملی..گرفته کارت های بانکی که رمز دوم داره رو مسدود کرده برای امنیت بیشتر.
رفتم پمپ بنزین، موقع کارت کشیدن طرف میگه کارتت خطا صادر کننده غیر فعال میده. پول نقد بهش دادم گفتم حتما دستگاهش خرابه.
بعد رفتم رستوران غذا بخورم، طرف کارت میکشه عملیات ناموفق میخوره. . حالا منم پول نقد ندارم اینم مسدود شده :|
بعد که غذامونو یه نفر دیگه حساب کرد. دیدیم توی کانال خبری نوشته، برخی ملی کارت ها به علت امنیت بیشتر غیر فعال شده و برای رفع انسداد به خودپرداز بانک ملی مراجعه و اقدام به تغییر رمز دوم کنید
خب لامصبا یه اس ام اس نمیتونید بدید اطلاع رسانی کنید. آبروم توی رستوران رفت:general505:
بام واسه من همه چیزش خوبهاین سامانه بام هم همیشه داغونه و موجودی رو نشون نمیده
لاگین میکنی ۵۰ تا اسمس میاد
برای من هم همینطور شد، اونقدر که به بانک ملی اعتماد داشتم به پدرم اعتماد نداشتم! حالا کجا بهتره؟!بابا شیرم دهن بانک ملی..گرفته کارت های بانکی که رمز دوم داره رو مسدود کرده برای امنیت بیشتر.
اینا اینقدر سوداشون کمه و تراکنشات زیرنظر اداره مالیات که اگر آمریکایی بودی حاضر بودی بیایی تو بانک های ایران حساب باز کنیبرای من هم همینطور شد، اونقدر که به بانک ملی اعتماد داشتم به پدرم اعتماد نداشتم! حالا کجا بهتره؟!
بانک فقط bank of america
حس میکنم از دنیا عقب افتادم, یه زن توی همون وبلاگ کامنت گذاشته "سلام بدترین اتفاقه حداقل برای من که شوهرم اینجا یافتم" 12 سال فرصت مخ زدن تمام شد...
از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید:یک نرم افزار معرفی کنید تا بتونم ببینم چه برنامهای اینترنت مصرف میکنه!
از یکماه پیش نمیدونم چرا ولی اینترنت همینطور داره مصرف میشه. تو ظاهر هیچ چیزی پیدا نکردم (آپدیتی در کار نیست). در این حد که 6 گیگ فقط سند بوده :| همین الان هم با یک برنامه دارم دریافت رو میبینم که همینطور داره برای خودش دانلود میکنه! حجم نموند دیگه برام :general710:
اتفاقا با همین Networx متوجه این مصرف شدم! من حجم رو میگرفتم چند روز نشده تموم میشد. فکر کردم ایرانسل داره حجم خوری میکنه بعد گفتم Networx رو یه نگاهی کنم که دیدم نه ایرانسل مشکلی نداره حجم واقعا مصرف میشه.از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید:
GlassWire
Networx
البته ویندوز 10 به این امکان مجهز هست و میتونید از امکانات خود ویندوز هم استفاده کنید
مسیر زیر رو در ویندوز 10، طی کنید:
Settings > Network & Internet > Data usage
آمار دقیق از مصرف هر برنامه از wifi یا lan، در اختیارتون میزاره. (البته لازم به ذکر هست ک امکان فوق در ویندوز 10، دقیق و قابل اکتفا نیست)