• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
حس میکنم از دنیا عقب افتادم, یه زن توی همون وبلاگ کامنت گذاشته "سلام بدترین اتفاقه حداقل برای من که شوهرم اینجا یافتم" 12 سال فرصت مخ زدن تمام شد...
crying.gif

والا من از همون ماه اول استارت کلوب عضو این شبکه اجتماعی بودم حدودا 12 سال , تجربه شخصی من واسه مخ زنی , شکست مفتضحانه بود , قیافه ها همه چکش خورده درب و داغون :general208::D
اما رفیق های پسر خیلی خوبی پیدا کردم که بیرون از سایت با هم کلی دوستیم , تور رفتیم , خارج از کشور رفتیم , عروسی های همدیگه رفتیم خلاصه گروه خیلی خوبی تشکیل دادیم که ارزشش خیلی زیاده

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
یک نرم افزار معرفی کنید تا بتونم ببینم چه برنامه‌ای اینترنت مصرف میکنه!
از یکماه پیش نمیدونم چرا ولی اینترنت همینطور داره مصرف میشه. تو ظاهر هیچ چیزی پیدا نکردم (آپدیتی در کار نیست). در این حد که 6 گیگ فقط سند بوده :| همین الان هم با یک برنامه دارم دریافت رو میبینم که همینطور داره برای خودش دانلود میکنه! حجم نموند دیگه برام :general710:
netlimiter خیلی خوبه.
تجربه استفاده ازش رو دارم.
می تونی برنامه ای که مصرف می کنه رو بلاک هم کنی. (مثل فایروال عمل می کنه.)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
والا من از همون ماه اول استارت کلوب عضو این شبکه اجتماعی بودم حدودا 12 سال , تجربه شخصی من واسه مخ زنی , شکست مفتضحانه بود , قیافه ها همه چکش خورده درب و داغون :general208::D
اما رفیق های پسر خیلی خوبی پیدا کردم که بیرون از سایت با هم کلی دوستیم , تور رفتیم , خارج از کشور رفتیم , عروسی های همدیگه رفتیم خلاصه گروه خیلی خوبی تشکیل دادیم که ارزشش خیلی زیاده
شما حتما تو کلوب فشن عضو نبود دنیای لاس وگاسی بود واس خودش :دی میتینگا که میزاشتن خودش دیسکویی بود : ))

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
شما حتما تو کلوب فشن عضو نبود دنیای لاس وگاسی بود واس خودش :دی میتینگا که میزاشتن خودش دیسکویی بود : ))
با اینکه سالهای سال عضو میهن بلاگ و کلوب بودم ولی با هیچکدومشون نتونستم ارتباط برقرار کنم، مخصوصا کلوب
اصلا هر چی بیشتر سعی میکردم بفهمم چجوریه، کمتر متوجه میشدم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
با اینکه سالهای سال عضو میهن بلاگ و کلوب بودم ولی با هیچکدومشون نتونستم ارتباط برقرار کنم، مخصوصا کلوب
اصلا هر چی بیشتر سعی میکردم بفهمم چجوریه، کمتر متوجه میشدم
میهن بلاگ یادش بخیر یه زمونی وبلاگ نویسی میکردیم اون موقعی که هنوز دست اینا نبود و کل میهن بلاگ ترکید و همه وبلاگا مطالبشون حذف شد تا یه هفته داغون بودیم
کلوب هم خب طبیعیه همه اولش همین هستن ولی کم کم درست میشه
همین کامنتای مطلب شکوری رو بخون بخدا خیلیا اونجا زندگی کردن
بهترین دوستای الانم همه از کلوب هستن از همه جای ایران هم بودن
بچه های این دوره زمونه هیچکدوم زندگی نمیکنن همش شده اینستا و تلگرام
اون موقع چون دسترسی به چیزشکن راحت نبود کلوب خیلی شلوغ بود اوجش وقتی بود که فریاد اضافه شد یا همون استتوس الان که عکس های اون موقعرو دور همیارو میبینم بخدا آدم بغض میکنه که چه روزای خوبی داشتیم
میتینگایی که میزاشتن مخصوصا تو کلوب فشن فوق العاده بود آخریش هم که من خودمم بودم تو نمک آبرود بود یه خوبی هم داشت این بود که هرکی یه چیزی میبرد یکی جوجرو میبرد یکی تنقلاتو یکی ... یهو 70 نفر آدم همه هم همدیگرو میشناختن دور هم جمکع میشدیم ... :(

شکوری بد ظلمی داره میکنه خیلی ها حاظرن هزینه های سرورای کلوبو بدن که بسته نشه ولی ....
کلوب یه حسو حال دیگه داشت در کنارش بیز زدن تو یاهو و سن تو آل ها تو یاهو تبادل اد لیست و اصن ... :(
چند نفر از رفیقام که ازدواج کردن با هم از همین کلوب آشنا شدن که الان وضع اونا دیدنی که کل خاطراطشون داره میره رو هوا :)

هههعی دنیا ....

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اتفاقا با همین Networx متوجه این مصرف شدم! من حجم رو میگرفتم چند روز نشده تموم میشد. فکر کردم ایرانسل داره حجم خوری میکنه بعد گفتم Networx رو یه نگاهی کنم که دیدم نه ایرانسل مشکلی نداره حجم واقعا مصرف میشه.
از بخش Netstat فهرست اپلیکیشن‌ها رو میاره اما مصرف رو نشون نمیده. اون یکی نرم افزار رو تست میکنم.
پ.ن: ویندوز ۷ هست

metered connection رو فعال

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اون بستگی به نوع محصول داره
مثلا کتاب آموزش یکسری مسائل رو با دیدن تبلیغ همین پاپ اپ هم خرید شون رو انجام میدن و دنبال محل خاصی برای خرید نمیگردن.
ولی محصولاتی مثل لپ تاپ و گوشی و ظروف آشپزخانه و ... رو بیشتر از فروشگاه های معتبر خرید میکنن و عموما هم از یکی دو تا فروشگاه خاص
به نظرم 5% از اون کسایی که روی تبلیغات محصول خاصی کلیک میکنن خرید انجام میدن. ( چون عموما اونی که بخواد خرید کنه مستقیما میره دنبال محصول میگرده و کسی برای خرید مثلا لپ تاپ ایسوس روی تبلیغات کلیک نمیکنه که خرید هم انجام بده (چون نیاز هست قبلش کلی بگرده و محصولات دیگه رو هم ببینه و ... )
دوست عزیز راههای بهتری برای افزایش پست هاتون هست
پست مربوط به 5 سال پیش من رو نقل قول کردید . به تاریخ پست ها دقت کنید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تو سرور دوستان چطوری میشه اطلاعات دراورد چقدر پهنای باند مصرف شده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
رضا با خودت گوشی ببر
از اونجا واسمون اسپم بده

@ehsa‌n
داداش واسه بقای انجمن سربازی بیزنس پلن رو نمیخری؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
eqtedari fereshteh
f.eqtedari***@yahoo.com
151.235.95.***
با سلام و درود بر شما مدت یگ سال و اندی ریپورتم و به مدت دو روز ازاد شدم و باز ریپورت شدم با اینکه من بسیار رعایت میکنم و حد و حدودی برای خودم دارم همیشه مبادی اداب بودم و هستم اما ریپورتم صاحب کانال اشعار هستم با لینک feghsafireshgh@ و یک گرده ناب شاعرانه دارم که مدت پنج سال و اندی افتتاح شده و نظم و قانون خاصی دارد هر کاری کردم رفع ریپورت نشدم و دلیل ریپورتی هم ندارم خسته شدم واقعا باید ادمین انتخاب کنم برای گروه و گانالم اما نمیتوانم کمکم گنید باور کنید بی دلیل ریپورتم تمام مراحل بالا را هزاران‌بار انجام دادم نشده ممنونم از شما
آیا شما هم فکر میکنید تبلیغ-اسپمه؟:D

در خدمت استاد بزرگ اسپم از دانشگاه هاروارد هستیم @Business plan
آیا اسپمه رضا؟ یا واقعا مشکل داره:general505:

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
اتفاقا با همین Networx متوجه این مصرف شدم! من حجم رو میگرفتم چند روز نشده تموم میشد. فکر کردم ایرانسل داره حجم خوری میکنه بعد گفتم Networx رو یه نگاهی کنم که دیدم نه ایرانسل مشکلی نداره حجم واقعا مصرف میشه.
از بخش Netstat فهرست اپلیکیشن‌ها رو میاره اما مصرف رو نشون نمیده. اون یکی نرم افزار رو تست میکنم.
سلام
اگر حجمتون خیلی سریع تموم میشه وای فاتون را هک کردند
از نت ما روزی 3 گیگ حجم مصرف میشد که به تلگرام و اینستا شک داشتم
نرم افزار فینگ رو گوشی نصب کردم دیدم بله. به جز خودم تمامی دوستانی که تو کوچه تا نیمه شب میشنن هم دارند از نت استفاده میکنند
رمز تغییر دادم و طولانی کردم بازم استفاده میکردن. نهایتا مودم را به مک آدرس سیستم خودم و گوشی محدود کردم و از شرشون خلاص شدم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برای اینکه مصرف هر برنامه رو نشون بده باید از تنظیمات تیک lan رو برداری

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوست عزیز راههای بهتری برای افزایش پست هاتون هست
پست مربوط به 5 سال پیش من رو نقل قول کردید . به تاریخ پست ها دقت کنید
عجبا
کجای پی تی نوشته مطالب مربوط پنج یا صد سال پیش رو حق ندارید پاسخ بدید؟
یکم فکر کن هزار تا تاپیک دیگه هم هست که من بخوام اسپم کنم ولی فکر نکنم هیچ آدم عاقلی پیدا بشه بره مطلب چند سال پیش رو پاسخ بده که اسپم کرده باشه ( اونم تو بحث و گفتگوی وبمسترها)
داشتم مطالب صفحات اول این تاپیک رو میخوندم و به این مطلب تون پاسخ دادم.
قبل اینکه حرفی رو بیان کنی، یکم فکر کن، مزه کن و بعد بگو
(ان شالله اگر پی تی لیست سیاه داشته باشه، سعی میکنم اکانتتون رو به اون قسمت اضافه کنم که تا ابد دهر هیچوقت به پست هاتون برنخورم که موجب آزردگی خاطرتون بشه مومن )

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
عجبا
کجای پی تی نوشته مطالب مربوط پنج یا صد سال پیش رو حق ندارید پاسخ بدید؟
یکم فکر کن هزار تا تاپیک دیگه هم هست که من بخوام اسپم کنم ولی فکر نکنم هیچ آدم عاقلی پیدا بشه بره مطلب چند سال پیش رو پاسخ بده که اسپم کرده باشه ( اونم تو بحث و گفتگوی وبمسترها)
داشتم مطالب صفحات اول این تاپیک رو میخوندم و به این مطلب تون پاسخ دادم.
قبل اینکه حرفی رو بیان کنی، یکم فکر کن، مزه کن و بعد بگو
(ان شالله اگر پی تی لیست سیاه داشته باشه، سعی میکنم اکانتتون رو به اون قسمت اضافه کنم که تا ابد دهر هیچوقت به پست هاتون برنخورم که موجب آزردگی خاطرتون بشه مومن )
اینهمه وقت بخش ایگنور کردن رو استفاده نکردی؟:general710:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان توی تلگرام چطوری متنی رو بسازم که با کلیک روش خودش در حافظه کپی بشه ؟؟؟

بالا