وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
ساندکلود رفع چیلتر شده؟:general505:
نه
ساندکلود رفع چیلتر شده؟:general505:
مزدک میرزایی یه بار قشنگ گفت کانال ما در تلگرامکانال ما را در شبکه اجتماعی پیام رسان که آبی رنگه و شبیه یه پاکت نامهس که به شکل موشک در اومده و توش چت میکنن دنبال کنین
توصیف تلگرام در صدا و سیمان :|
https://fa.wikipedia.org/wiki/عربستان_سعودی :general210::general210::general210::android30:الان یه مدته هر روز زلزله میاد
یه روزهای قبل رو هم تو لرزه نگاری ببین
خواب رو از چشامون گرفته بس که زلزله میاد
نامردا ساعت کاریشون هم شب شروع میشه مثل اینکه
البته هاستینگ خارجی بود ... ولی این منطق فیلترینگ چنین سایت هایی رو هم اصلا درک نمیکنم مثال بارز پاک کردن صورت مسئله است :-/معمولا باید سریه جواب بده هاستینگ هر چی گفتن عمل کنه تا فیلتر نشه
همین دیگهhttps://fa.wikipedia.org/wiki/عربستان_سعودی :general210::general210::general210::android30:
فکر کنم اینجام ویکی نویس داشته باشیمهمین دیگه
این همسایه هامون مثل آدم سرشون به کار خودشون نیست، این بغل دستی هامونم مجبورن یه کارایی بکنن که اونو سرجاشون بشینن :دی
این وسط لرزشش واسه ماست
بله که داریمفکر کنم اینجام ویکی نویس داشته باشیم
چه زود درستش کردن:general405:
منطق خاصی پشتش نیست. معمولا کار هاستینگ های داخلی برای حذف رقیب های ارزون قیمته. من یه دونه از این هاست های مجانی دارم از 8-9 سال پیش هنوز فایل هام رو پاک نکرده باوجودی که بازدید کننده هم ندارم!البته هاستینگ خارجی بود ... ولی این منطق فیلترینگ چنین سایت هایی رو هم اصلا درک نمیکنم مثال بارز پاک کردن صورت مسئله است :-/
حالا مگه چی بود؟فکر کنم اینجام ویکی نویس داشته باشیم
چه زود درستش کردن:general405:
کجا؟! احتمالا فراموش شده مگرنه استفاده نکنید حذف میشههاست های مجانی دارم از 8-9 سال پیش هنوز فایل هام رو پاک نکرده
یک بنده ی خدا ویرایش اخلالگرانه انجام داده بود :دیمنطق خاصی پشتش نیست. معمولا کار هاستینگ های داخلی برای حذف رقیب های ارزون قیمته. من یه دونه از این هاست های مجانی دارم از 8-9 سال پیش هنوز فایل هام رو پاک نکرده باوجودی که بازدید کننده هم ندارم!
جهان سوم جایی هست که وقتی نتونن باهات رقابت کنن نردبون رواز زیرپات می کشن
حالا مگه چی بود؟
یعنی در این حد اینجا چیز مال داره؟
همون جریانه که یهو باز میشه یه روز بعد دوباره فیلتر میکننه دوره ای اینکارو میکنن رو بعضی سایتا معلومم نیست چرا .یعنی در این حد اینجا چیز مال داره؟
دیروز هم ساند کلود و هم اسپوتیفی باز بودن
احتمالا اونا ip هاشونو عوض میکنن کمیته تا متوجه بشه اونارو مسدود کنه یه مدت طول میکشه (بعضی موارد فیلتر نیستن ip هاشون مسدود شده)همون جریانه که یهو باز میشه یه روز بعد دوباره فیلتر میکننه دوره ای اینکارو میکنن رو بعضی سایتا معلومم نیست چرا .
به تلفن هویز زنگ بزن فحش *** بدهسلام دوستان
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چطور جلوی کپی شدن مطالب توسط سایتهایی مثل مورد زیر رو بگیرم؟ خواهش میکنم اگر میدونید راهنمایی بفرمایید واقعا خستم کردند
didesho.info
دوستان بنده پیوند یکتا رو در وردپرس تغییر دادم.
چه کدی استفاده کنم که آدرس قدیم با ادری جدید باز بشه و ارور 404 نگیرن؟