بعضی سایتا هستن و الکین بیشتر سایتی که ایندکس میشه معمولا مشکل اسپم اینا نداره دامین تو سایت چک موز سورس اسپم میشه چک کرد ولی میگم قطعی نیست .سلام برای چک کردن وضعیت دامین / سایت توی گوگل سایتی رو میشناسید معرفی کنید؟ (از نظر اسپم بودن موقعیت سایت تو موتور های جستجو و...)
مشکل دارهالکسا هنوز با دامنه .ir مشکل داره؟ برای خرید پلن هاش
خریدنش که کاری نداره شما فیلترشکن رو روشن کن و برو یه اکانت بساز (یه ایمیل میخواد و اسم ) بعدش یه مسترکارت بخر (سایت زیاده یکی ارزون تر یکی گرون تر) آخر سر اطلاعات کارت رو به سایت بدید 7 روز اول رایگانه و مبلغی از کارت برداشت نمیکنه بعد از اون اگه کنسل نکنید مبلغ پلن رو کسر میکنه بعد از رد کردن مرحله وارد کردن کارت میتونید با ip ایران هم به اکانتتون سر بزنید گرچه احتیاط هم بد نیست.سلام
دوستان اگر کسی هست که بتونه پلن الکسا بخره واسمون ممنون میشم معرفی کنید
طرف مطالب من رو دقیقا کپی کردهکلا چه کنیم از شر اسپمرها راحت شیم
به قول دوستمون بیشترین بازدید از پستای قدیمی داریم تا جدید
الان اسپمرا اکثرا نتایج گوگلن نمیشه اونو کاری کرد
وضعیت ما که جوری شده که فقط از مطالب قدیمی بازدید داریم مطالب جدید هرچی میفرستیم صفحه اول جستجوی توی گوگل 10 تا اسپمره صفحه دوم خودمونیم :|
اسم اسپم اومد..یادی کنیم از یکی از مفاخر بنام اسپم فارسی، جناب آقای @Business plan فقید
22 روز هم باید منتظر بمونی تا آنالیز کنه آمار رو تا بهت رتبه بدهخریدنش که کاری نداره شما فیلترشکن رو روشن کن و برو یه اکانت بساز (یه ایمیل میخواد و اسم ) بعدش یه مسترکارت بخر (سایت زیاده یکی ارزون تر یکی گرون تر) آخر سر اطلاعات کارت رو به سایت بدید 7 روز اول رایگانه و مبلغی از کارت برداشت نمیکنه بعد از اون اگه کنسل نکنید مبلغ پلن رو کسر میکنه بعد از رد کردن مرحله وارد کردن کارت میتونید با ip ایران هم به اکانتتون سر بزنید گرچه احتیاط هم بد نیست.
نمیشه گفت کل ماه! چون هفته اول رو جزو پلن حساب نمیکنه و بعد از یک هفته مهلت یک ماهه پلن شروع میشه و نصف ماه رو به قول شما میپیچونه.22 روز هم باید منتظر بمونی تا آنالیز کنه آمار رو تا بهت رتبه بده
کلا ماه اول رو میپیچونه
کلا ارزش داره که بگیریم اکانتشو؟22 روز هم باید منتظر بمونی تا آنالیز کنه آمار رو تا بهت رتبه بده
کلا ماه اول رو میپیچونه
حتما حتما شکایت کن متن شکایتم بفرست براش هر کیم باشه حداقل یه هفته نمیخوابه نتیجه ام نگیری اینجور ادمای پرو نمیدونم چی ان انسان که نیستنطرف مطالب من رو دقیقا کپی کرده
میگم کپی نکن بر اساس ماده 12 قانون جرایم رایانه ای جرم محسوب میشه
میگه من کپی نکردم
میگم این چیه پس؟
میگه من تغییر دادمش یه ذره
میگم حالا من کتبی شکایت میکنم
میگه برو هر کاری دلت میخواد بکن، راستی یه مطلب جدید هم بزار که منتظرم.
(تصمیم دارم کتبا شکایت کنم ازش) = تیری در تاریکی
من که دیگه تمدید نمیکنمکلا ارزش داره که بگیریم اکانتشو؟
همون نصف ماهنمیشه گفت کل ماه! چون هفته اول رو جزو پلن حساب نمیکنه و بعد از یک هفته مهلت یک ماهه پلن شروع میشه و نصف ماه رو به قول شما میپیچونه.
هیچی دیگه بعد اون جواب کوبنده ای که بهش دادم پیداش نشد تو تاپیکمم چیزی نگفتنه منظور همون آموزش اینستا و این چیزا بود بیشتر مربوط به نرم افزارای حاظر
راسی اون مدیر شاپ کیپر چی شد ؟ :دی
اینقدر فضای مجلزی بی در و پیکر شده که هر کسی هر کاری دلش میخواد میکنهحتما حتما شکایت کن متن شکایتم بفرست براش هر کیم باشه حداقل یه هفته نمیخوابه نتیجه ام نگیری اینجور ادمای پرو نمیدونم چی ان انسان که نیستن
دقیقا
سلام
قطعا بک اپ دارنسلام
نت افراز الان چیکار میکنه یعنی؟
بک اپ دارن ؟
یا همه چیمون به فنا میره ؟