saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
غیر اینه اقا؟سخن بزرگان :android30:
غیر اینه اقا؟سخن بزرگان :android30:
دوست عزیز اگر تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشیم بیشتر راهنمایی کنید. مثلا از کجا مستر کارت بخرم که هم معتبر باشه هم به صرفه و بشه ماهانه ازش استفاده کردخریدنش که کاری نداره شما فیلترشکن رو روشن کن و برو یه اکانت بساز (یه ایمیل میخواد و اسم ) بعدش یه مسترکارت بخر (سایت زیاده یکی ارزون تر یکی گرون تر) آخر سر اطلاعات کارت رو به سایت بدید 7 روز اول رایگانه و مبلغی از کارت برداشت نمیکنه بعد از اون اگه کنسل نکنید مبلغ پلن رو کسر میکنه بعد از رد کردن مرحله وارد کردن کارت میتونید با ip ایران هم به اکانتتون سر بزنید گرچه احتیاط هم بد نیست.
مستر کارت رو میتونی از پیمنت 24 بخری...البته گرون تر میده ولی معتبر تره/بالاخره کاسب تحریمهدوست عزیز اگر تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشیم بیشتر راهنمایی کنید. مثلا از کجا مستر کارت بخرم که هم معتبر باشه هم به صرفه و بشه ماهانه ازش استفاده کرد
اره مشخص بود... دوتا کانال نرم افزار دارم 150کا زیاد بازدهی نداره ولی واست میفرستم تلگرامکلا باید همینطوری جوابشونو داد :دی ولی اصن طرف مدیر شاپ کیپر نبود داشت سس شعر میگفت : )))
نرم افزار چیه ؟ اگر اندروید ه برامنم بفرستاره مشخص بود... دوتا کانال نرم افزار دارم 150کا زیاد بازدهی نداره ولی واست میفرستم تلگرام
اگه اندروید نیست، برا من نفرستاره مشخص بود... دوتا کانال نرم افزار دارم 150کا زیاد بازدهی نداره ولی واست میفرستم تلگرام
اره از دیروز صبح بالا نمیاد تبلیغاتاین تبلیغات یکتانت مشکل پیدا کرده؟
@EmpireWorldکدنویس برای وردپرس سراغ دارین ؟
تبلیغات محتوایی پدر سایت رو در میاره
باید حتما بعد از مطالب پیشنهادی خودت باشه
چون شدیدا یوزر رو از سایت خارج میکنه به دلیل محبوبیتی که داره.. یهو میبینی چند کا از بازدید پرید
راحت 1 یا 2 کار از یوزر های منو خارج میکرد در صورتی که 150 تا کلیک میخورد
خصوصی بده قالب زیاد دارم من .کسی قالب وردپرس خبری یا تفریحی داره برای فروش؟
درامد 15 میلیونی رو داری هنوز؟:angrybirds7:مسابقه سامسونگ + زومیت که گوشی هدیه میده
ثبت نام کنید
http://www.zoomit.ir/galaxy-note-8-campaign/?code=231EF505
:general107: کلا تا گزارشت ندن کسی کاریت نداره