• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
خریدنش که کاری نداره شما فیلترشکن رو روشن کن و برو یه اکانت بساز (یه ایمیل میخواد و اسم ) بعدش یه مسترکارت بخر (سایت زیاده یکی ارزون تر یکی گرون تر) آخر سر اطلاعات کارت رو به سایت بدید 7 روز اول رایگانه و مبلغی از کارت برداشت نمیکنه بعد از اون اگه کنسل نکنید مبلغ پلن رو کسر میکنه بعد از رد کردن مرحله وارد کردن کارت میتونید با ip ایران هم به اکانتتون سر بزنید گرچه احتیاط هم بد نیست.
دوست عزیز اگر تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشیم بیشتر راهنمایی کنید. مثلا از کجا مستر کارت بخرم که هم معتبر باشه هم به صرفه و بشه ماهانه ازش استفاده کرد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوست عزیز اگر تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشیم بیشتر راهنمایی کنید. مثلا از کجا مستر کارت بخرم که هم معتبر باشه هم به صرفه و بشه ماهانه ازش استفاده کرد
مستر کارت رو میتونی از پیمنت 24 بخری...البته گرون تر میده ولی معتبر تره/بالاخره کاسب تحریمه
واسه الکسا 20 دلار نیاز داری..ولی مستر کارت ها از 25 دلار شروع میشه..یعنی الکسا رو شارژ کنی 5 دلار تهش میمونه
اگه 40 دلاری بخری واسه دو ماه شارژ بشه هم من انجام دادم یکبار بیشتر کشید الکسا و 19 دلار واسه ماه دوم موند و عملا 19 دلار رو دستم باد کرد و باید 45 دلاری بخری که بازم چند دلاری تهش میمونه

----------------
من که خودم تمدید نکردم و الکسامو سوییچ کردم روی حالت تخمینی/ بیشتر جنبه نمایشی داره الکسای پولی یا certified من 4 ماه اینکارو کردم ولی دریغ از یدونه تبلیغ درست حسابی/همه میدونن داستانش چیه

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
کلا باید همینطوری جوابشونو داد :دی ولی اصن طرف مدیر شاپ کیپر نبود داشت سس شعر میگفت : )))
اره مشخص بود... دوتا کانال نرم افزار دارم 150کا زیاد بازدهی نداره ولی واست میفرستم تلگرام

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
این تبلیغات یکتانت مشکل پیدا کرده؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تبلیغات محتوایی پدر سایت رو در میاره
باید حتما بعد از مطالب پیشنهادی خودت باشه

چون شدیدا یوزر رو از سایت خارج میکنه به دلیل محبوبیتی که داره.. یهو میبینی چند کا از بازدید پرید
راحت 1 یا 2 کار از یوزر های منو خارج میکرد در صورتی که 150 تا کلیک میخورد

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
کسی قالب وردپرس خبری یا تفریحی داره برای فروش؟

AR_SHAK

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
دوستان taptalk رو که نصب کردم واسه هر نوتیفیکیشن ایمیل میده بهم
کجا باید خاموشش کنم که دیگه ایمیل نده؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تبلیغات محتوایی پدر سایت رو در میاره
باید حتما بعد از مطالب پیشنهادی خودت باشه

چون شدیدا یوزر رو از سایت خارج میکنه به دلیل محبوبیتی که داره.. یهو میبینی چند کا از بازدید پرید
راحت 1 یا 2 کار از یوزر های منو خارج میکرد در صورتی که 150 تا کلیک میخورد

تبلیغات محتوایی سود یک طرفه داره
شاید در ابتدا سودآوری خوبی داشته باشه ولی به مرور کاهش شدید آمار و ورودی و ... به ضرر هست.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
توی چه سایتی بهرین 20 سرویس وی پی اس روسیه رو میتونیم ببینم؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بالا