hamidjanbozorgi
Registered User
یاعلی :general611:
امیدوارم مثل سری قبل نشه 5 تا سایت روش داریم :general607:
سلام
نت افراز الان چیکار میکنه یعنی؟
بک اپ دارن ؟
یا همه چیمون به فنا میره ؟
یاعلی :general611:
امیدوارم مثل سری قبل نشه 5 تا سایت روش داریم :general607:
من 3 تا سایت رو نت افراز دارم یکیش اوکیه دو تا دیگه اش بالا نمیاد
سایت خود نت افرازم بالا نمیاد .
انشالا که مشکل خاصی نباشه
یقین تکنولوژیشون از آسیاتک که این همه سایت قدرتمند ایرانی روش هست بروزتره:general704:این ovh برای ما ایرانیا گندست فقط
میگن مارگزیده از ریسمان و سیاه و سفید میترسه حکایت ما شدهیقین تکنولوژیشون از آسیاتک که این همه سایت قدرتمند ایرانی روش هست بروزتره:general704:
Hostdl هم چه روی لوکیشن ایران و چه کانادا هم مشکل داون تایم داره. البته ایران بیشتره تا کانادامیگن مارگزیده از ریسمان و سیاه و سفید میترسه حکایت ما شده
خب بالاخره هیچ جایی ۱۰۰% درست عمل نمیکنهHostdl هم چه روی لوکیشن ایران و چه کانادا هم مشکل داون تایم داره. البته ایران بیشتره تا کانادا
مشکل امکان داره به وجود بیاد. معمولا بک آپ هم دارن.
---نت افراز شرکتی نیست که غیر حرفه ای عمل کنه..اگرچه خیلی از شرکت ها شاید یه سوتی هایی داده باشن--
اگه خیلی نگران اطلاعات هستید خودتون به هاست بک آپ بخرید و بک آپ گیری کنید
حتی روی هارد هم نگه دارید یه نسخه..بالاخره کاره دیگه.. یه بسته شبانه میزنی راحت میتونی وردپرس تا 10 گیگ رو توی چند ساعت اپلود کنی روی سرور
الان کل سیاست شرکتا داره به سمتی میره که سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو پایین ببرن الان شما تست کنی سایت های سرور ایرانی خیلی بهتره سرعتشون نه به دلیل فاصله و این حرفا نه کلا اینترنت جهانی رو دارن محدود میکنن . برا همینم سایتای بزرگ رو ایراننHostdl هم چه روی لوکیشن ایران و چه کانادا هم مشکل داون تایم داره. البته ایران بیشتره تا کانادا
مشکل امکان داره به وجود بیاد. معمولا بک آپ هم دارن.
---نت افراز شرکتی نیست که غیر حرفه ای عمل کنه..اگرچه خیلی از شرکت ها شاید یه سوتی هایی داده باشن--
اگه خیلی نگران اطلاعات هستید خودتون به هاست بک آپ بخرید و بک آپ گیری کنید
حتی روی هارد هم نگه دارید یه نسخه..بالاخره کاره دیگه.. یه بسته شبانه میزنی راحت میتونی وردپرس تا 10 گیگ رو توی چند ساعت اپلود کنی روی سرور
نمیدونم:android30:الان کل سیاست شرکتا داره به سمتی میره که سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو پایین ببرن الان شما تست کنی سایت های سرور ایرانی خیلی بهتره سرعتشون نه به دلیل فاصله و این حرفا نه کلا اینترنت جهانی رو دارن محدود میکنن . برا همینم سایتای بزرگ رو ایرانن
الان کل سیاست شرکتا داره به سمتی میره که سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو پایین ببرن الان شما تست کنی سایت های سرور ایرانی خیلی بهتره سرعتشون نه به دلیل فاصله و این حرفا نه کلا اینترنت جهانی رو دارن محدود میکنن . برا همینم سایتای بزرگ رو ایرانن
میگم برای ینکه کلا سرعت کمه رو سرور های خارجیولی اینستاگرام من خیلی کند هست..هرکاری کردم اعم قند شکن و تغییر dns و ... درست نمیشه که نمیشه
زنگ میزنم ISP میگه بخاطر چیلترینگ مثلا هوشمنده :general710:
فکر کنم در چنین شرایطی بهتره از ارسال تیکت های بی مورد خودداری کنیم تا اگر مشکلی برای صاحبان وبسایت های دیگه وجود داره سریع تر بتونن سرویس دهی کننNetafraz is Online
حمله بریم تیکت بزنیم :general206::general211:
سخن بزرگان :android30:الان کل سیاست شرکتا داره به سمتی میره که سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو پایین ببرن الان شما تست کنی سایت های سرور ایرانی خیلی بهتره سرعتشون نه به دلیل فاصله و این حرفا نه کلا اینترنت جهانی رو دارن محدود میکنن . برا همینم سایتای بزرگ رو ایرانن
کلا باید همینطوری جوابشونو داد :دی ولی اصن طرف مدیر شاپ کیپر نبود داشت سس شعر میگفت : )))هیچی دیگه بعد اون جواب کوبنده ای که بهش دادم پیداش نشد تو تاپیکمم چیزی نگفت
به هیچ عنوان دیگه اینطوری نیستاینقدر فضای مجلزی بی در و پیکر شده که هر کسی هر کاری دلش میخواد میکنه
وگرنه همه مون میدونیم که سایت اسپم دیگه رویه ش چیه و چقدر هزینه داره که یه نفر رو بزاری همه شون رو دونه دونه فیلتر کنه؟
اصلا هزینه چیه، من خودم به شخصه حاظرم خودم رایگان اینکار رو انجام بدم، اصلا یه پولی هم بدم
تازه یه چیز جالب تر
پلیس فتا ساعت کاری داره، یعنی شما ساعت ۳ بعدازظهر یه اتفاق ناجور برات بیافته باید وایسی فردا، اگه هم تعطیلات اربعین باشه و بعدش هم جمعه باشه باید وایسی شنبه که دیگه کار از کار گذشته
من الان اسکرین شات مطلب خودم + اسکرین شات مطلبی که ازم کپی شده = طرف حتی زحمت نداده که مطلب من رو اونجا که اسم سایتم رو به فارسی نوشتم رو تغییر بدهکلا باید همینطوری جوابشونو داد :دی ولی اصن طرف مدیر شاپ کیپر نبود داشت سس شعر میگفت : )))
به هیچ عنوان دیگه اینطوری نیست
الان تو مدرک و دلیل کافی اگر داشته باشی حتی مورد بوده تو 1 روز حکمشو از قاضی گرفته طرف !
امیر @amir7310 دید طرف ارومیه بود با کارت بانکیش از سایت من گیفت کارت خریده بودن 2 شنبه خریده بودن احظاریه 4 شنبه برای من اومده بود بیا ارومیه برای توضیح و نمیدونم این چیزا وگرنه بازداشت میشی و ...
مشکل اینجاست که طرف رو هوا میره شکایت میکنه و بدون هیچ مدرک معتبر انتظار داره طرف رو 2 روزه بندازن پشت میله ها !
مدرک کافی داری بیا معرفیت کنم الان پلیس فتا حتی برای خوب در کردن اسم خودشم شده شدیدا پیگیری میکنه
خود من تو یه پرونده به طرف گفتم چرا پیگیریتون ضعیفه گفت شما اگر مدرک کافی داشته باشین ما از خدامونه چون هر پروندرو که تموم کنیم کلی مزایا و فلان و فلان واسمون داره !
100% اگر بتونی ثابت کنی که مطلب رو از تو کپی کرده آره حتی غرامت گرفتنش عالیه توی شکایت که میری پیش عریضه نویس حتما بگو بنویسه که به خاطر این کپی کردن ضرر مثلا چند میلیون تومنی کردم ( وختی بحث پول وسط میاد رسیدگی بیشتر میشه )من الان اسکرین شات مطلب خودم + اسکرین شات مطلبی که ازم کپی شده = طرف حتی زحمت نداده که مطلب من رو اونجا که اسم سایتم رو به فارسی نوشتم رو تغییر بده
+ آی پی طرف
+ اظهارات تلگرامی خودش که گفته منتظرم پست جدیدی بزاری تا کپی کنم
+ آی دی تلگرامش
+ لینک مطلب اون بالاتر از مطلب من در گوگل قرار گرفته
و .... ش رو دارم
به نظرت نتیجه میگیرم؟
ممنون بابت راهنمایی100% اگر بتونی ثابت کنی که مطلب رو از تو کپی کرده آره حتی غرامت گرفتنش عالیه توی شکایت که میری پیش عریضه نویس حتما بگو بنویسه که به خاطر این کپی کردن ضرر مثلا چند میلیون تومنی کردم ( وختی بحث پول وسط میاد رسیدگی بیشتر میشه )
اگر حقوقی بودی که عالی میشد میتونستی بزنی سواستفاده از اسم و برند و این چیزا که حتی به ساعت هم نمیکشید !
پارسال یه سایت گردشگری برای یه آزانس زده بودم که از روی سادگی یا هرچی دامین رو روی هندل خودم ثبت کردم
این سایت هم اومده بود چند تا مطلب و معرفی تور از الی گشت و کجارو زده بود
نگو این 2 تا سایت بهش زنگ میزنن میگن پاک کن چون مطلب از مطلب اونا تو گوگل بالاتر اومده بوده
اینا هم گفتن نه
بخدا 24 ساعت نشده بود احظاریه اومده بود دامین هم مسدود شده بود نزدیک 2 ماه داشتم ثابت میکردم که من فقد طراح سایت فلانی ام :|
مشاهده پیوست 1042174
شماره پروندرو تو عکس ببین استعلام بگیر ببین چطوری شکایت کرده بود ازم تو شکایت زده بودن به خاطر این مطلب و تور نمیدونم کلی بلیط رو دستمون مونده و ضرر رسونده و اعتبارمون زیر سوال رفته و مشتری پریده و از این چیزا :|
یعنی کافیه فقد یه کم این سوراخای قانونی رو بلد باشی به خاطر همون مطلب میتونی پدر طرفو در بیاری
تو میتونی تو شکایتت بزنی مطلب اون بالاتر از مطلب من قرار گرفته و ضرر فللان کردم و اعتبارم فلان شده
کلا اگر مدرک کافی داری هیچوخ بیخیال طرف نشو چون هم فاله هم تماشا چندین برابر مبلغ و هزینه شکایتی که کردی و روزایی که رفتیو همرو ازش پس میگیری !