نه یکم کم شدهدرامد 15 میلیونی رو داری هنوز؟:angrybirds7:
فشار روانی بالا بود
نه یکم کم شدهدرامد 15 میلیونی رو داری هنوز؟:angrybirds7:
کاملا درسته:general107: کلا تا گزارشت ندن کسی کاریت نداره
برای منم وجود داره این مشکلسلام
دوستان این پلاگین امار گیر وردپرس برای ما چند روز است امار ها رو می دهد ولی کلمات جستجو شده ده روز اخیر رو نمایش نمی دهد و چند سرچ اخر مربوط به amazon هست !!! و در 3 سایتی این رو نصب دارم این شکلی شده . برای شما هم این طوری هست؟ مشکل داره این پلاگین رو کلا حذف کنم ؟!
مشاهده پیوست 1042376
از 14 آبان تا 19 آبان درگیر یه تیکت با anetwork هستیم.
روزی دقیقا یک تیکت رو جواب میدن، باز جواب نمیدن تا روز بعد )
یک مسئله ی ساده رو داریم تعامل میکنیم حل بشه
باز برا شما سر یه تیکته ما داریم با فرهاد اکسچنج یه هفته است تلفنی صحبت می کنیم تا حالا به 7 یا 8 نفر وصلم کردن و نمی تونن یه مشکل ساده رو حل کنن بعضی وقتا که نمیتونن کاری کنن قطع می کنن تا فرداش دوباره زنگ بزنم یه چیز دیگه می گن و هنوزم سر این مشکل ساده داریم صحبت می کنیم و کسی نیست حل کنه :|از 14 آبان تا 19 آبان درگیر یه تیکت با anetwork هستیم.
خودشون که میگن چون کاربرا به این ظاهر عادت کردن ولی واقعا وضعیت مدیریتی ضعیفه حتی پشتیبانی یه پنل درست و حسابی با محدودیت های خاص پشتیبانی برای دسترسی به پنل کاربرا نداره فک کنم چون طرف برای حل مشکلم ازم رمزو خواست :|ظاهر سایتش چه داغون فرهاد اکسچنج
ظاهرا پروژه دانشجویی جناب فرهاد بوده!!!ظاهر سایتش چه داغون فرهاد اکسچنج
حواست باشه پول نريختن آنتورك مثل مردن ميمونه . بالاخره شتريه كه جلوي خونه همه ميخوابه!از 14 آبان تا 19 آبان درگیر یه تیکت با anetwork هستیم.
خب روی گزینه در انتظار تایید کلیک کن بعد از بالای صفحه تنظیمات رو بزن و تعداد نمایش در هر برگه رو زیاد کن (مثلا ۵۰۰ تا) اجرا کن. حالا ۵۰۰ تا ۵۰۰ تا دیدگاه های تایید نشده رو هر کاری میخوایی بکنی با استفاده از کارهای دسته جمعی انجام بده!دوستان چه جوری میتونم در وردپرس تمام دیدگاه های تایید نشده رو جفنگ یا حذف کنم ، حدود 3000 دیدگاه
پ ن : 2 تا افزونه رو امتحان کردم یکیش کمک نکرد ، اون یکی همه دیدگاه ها رو حذف میکنه
علاوه بر اون مورد که payam گفت، یک راه ساده و راحت تر هم هستدوستان چه جوری میتونم در وردپرس تمام دیدگاه های تایید نشده رو جفنگ یا حذف کنم ، حدود 3000 دیدگاه
پ ن : 2 تا افزونه رو امتحان کردم یکیش کمک نکرد ، اون یکی همه دیدگاه ها رو حذف میکنه
DELETE FROM `wp_comments` WHERE `comment_approved` = '0';
DELETE FROM `wp_comments` WHERE `comment_approved` = 'spam';
خیلی داغونهظاهر سایتش چه داغون فرهاد اکسچنج
من از طلاهاست ميخرم همون 4 تومن هست.دامین گرون شده؟
دیگه به .ir نگیم دامین چهار تومنی؟