دامین گرون شده؟
دیگه به .ir نگیم دامین چهار تومنی؟
منبع خبر داداش کجاست
دامین گرون شده؟
دیگه به .ir نگیم دامین چهار تومنی؟
منبع خبر داداش کجاست
کاربر گرامی،
به اطلاع میرساند با توجه به نوسانات قیمت ارز در بازار و افزایش بهای آن و لحاظ نمودن هزینه انتقال ارز به Registrar بابت ثبت و تمدید دامنه , قیمت دامنه از تاریخ 20 آبان 1396 ( 2017 November 11) طبق تعرفه جديد محاسبه خواهد شد.
برای اطلاع از تعرفه جدید به آدرس http://parsdata.com/domain/price مراجعه نمایید.
با تقدیم احترامات
پارس دیتا
.ir
140,000
عجب! آخه دامنه ملی چه ربطی به قیمت ارز و هزینه انتقالاش داره؟!کاربر گرامی،
به اطلاع میرساند با توجه به نوسانات قیمت ارز در بازار و افزایش بهای آن و لحاظ نمودن هزینه انتقال ارز به Registrar بابت ثبت و تمدید دامنه , قیمت دامنه از تاریخ 20 آبان 1396 ( 2017 November 11) طبق تعرفه جديد محاسبه خواهد شد.
برای اطلاع از تعرفه جدید به آدرس http://parsdata.com/domain/price مراجعه نمایید.
با تقدیم احترامات
پارس دیتا
.ir
140,000
اینطوری بشه هیشکی ir نمیگیرهعجب! آخه دامنه ملی چه ربطی به قیمت ارز و هزینه انتقالاش داره؟!
ما خانوادگی داشتیم از طریق تلگرام اخبار مربوط به زلزله رو رصد میکردیم نمیدونم از کجا جریان این استایلز شروع شد تو همه گروه ها و کانال ها پخش شد. تلگرام رو گذاشتیم کنار و همون رسانه ملی رو نگاه کردیم :|مثل اینکه خبر مهم تری از زلزله هم وجود داشته
تقریبا 6 برابر مهم تر از زلزله
30nama توی گروه تلگرام ادرس جدید سایت را داده و گفته بزودی برخواهیم گشت
سایت خوبی بود سینما احتمالا فیلم و سریال های مورد دارشو حذف میکنه و به کارش ادامه میده30nama توی گروه تلگرام ادرس جدید سایت را داده و گفته بزودی برخواهیم گشت
خوب تاینی موویز بودسایت خوبی بود سینما احتمالا فیلم و سریال های مورد دارشو حذف میکنه و به کارش ادامه میده
مثل اینکه خبر مهم تری از زلزله هم وجود داشته
تقریبا 6 برابر مهم تر از زلزله
از دیروز 109 هزار بار سرچ شدهاین بنده خدا چند روزی میشه به مرحومه شده.شاید واسه اونه بیشتر بازدید داره
این مرحومه رو خیلی ها نمیشناختن. که جوانان این مرز و بوم رو به سوگ نشاند.از دیروز 109 هزار بار سرچ شده
تازه از اونطرف دیشب زلزله اومده و فقط 20 هزار بار سرچ شده
یعنی فکر کن خبر مردن یک بازیگر فیلم های چورن خیلی خیلی بیشتر از زلزله ای که یه کشور رو درگیر کرده سرچ شده
فکر میکنیم خیلی رسوخ نکرده تو زندگی های جوون های مااین مرحومه رو خیلی ها نمیشناختن. که جوانان این مرز و بوم رو به سوگ نشاند.
حالا شما تصور کن این واقعه واسه بانو الکسیس رخ بده.:general210:
----------------------------------
دیشب توی تلگرام یکی بچه ها گفت..زلزله اومد خفیف اومد اینجا
منم رفتم سایت usgs ; مرکز لرزه نگاری آمریکا. واسه آنالیز دقیق زلزله / چون دستگاه های آمریکایی دیجیتاله و شتاب نگاشت ها و لرزه نگار های ما آنالوگ
دیدم 7.3 ریشتر زلزله ثبت کرده در 32 کیلومتری حلبچه عراق. یهو نفسم بند اومد گفتم وای خدا اینجا نزدیک مرزه..استان های مرزی هم همه خونه ها قدیمی و گلی:general503:
البته الان که تو کانال ها دنبال میکنم..عمق ماجرا اونجاست که میبینی در مقابل یک اتفاقی که کل یک کشور درگیرشن و مدام در رسانه ها داره اخبارش منتشر میشه یه اتفاق گمنام دیگه داره اینطوری جولان میده.
به خاطر بازدید 200 هزاری مخت سوت نمیکشه؟البته الان که تو کانال ها دنبال میکنم..
همه ناراحت هستن و دیگه جوک در مورد زلزله و این بانوی آسمانی کمتر مینویسن
به خاطر بازدید 200 هزاری مخت سوت نمیکشه؟
200 هزار باااااااااار سرچ شده
یک روز 200 هزار