parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
الان نت افراز رو به جای اون یکی همشهریتون وب داده میزاری تو امضاتجالبه نمیدونستم نت افراز هم اصفهانیه
الان نت افراز رو به جای اون یکی همشهریتون وب داده میزاری تو امضاتجالبه نمیدونستم نت افراز هم اصفهانیه
نت افراز و طلاهاست (طلاهاست بهانه میگرده کپی کارت ملی بگیره )سلام
دوستان الان سایت نماینده ثبت دامنه ir که قابل اطمینان باشه چی هست؟
نه نت افراز چون دایرکت ادمنیه هیچوقت با هاستش کار نکردم و تبعا تبلیغش رو هم نمیکنمالان نت افراز رو به جای اون یکی همشهریتون وب داده میزاری تو امضات
اینجا اگه کسی هاست یا سایتی معرفی کنه باید جوابگوی کلیه مشکلات اون سایت هم باشهسلام
دوستان الان سایت نماینده ثبت دامنه ir که قابل اطمینان باشه چی هست؟
شما کاربر معتر و شناخته شده ای هستی وقتی امضا میزاری نمیگن تبلیغه میگن حتما خوبه میرن میوفتن تو چاهاینجا اگه کسی هاست یا سایتی معرفی کنه باید جوابگوی کلیه مشکلات اون سایت هم باشه
یعنی فردا اگه نت کل ایران هم قطع بشه میگن تقصیره این بود که به ما گفت برید از فلان سایت دامنه بگیرید
نت افراز و طلاهاست (طلاهاست بهانه میگرده کپی کارت ملی بگیره )
اتفاقا هاست رو قراره از نت افزار بگیرم منتها من منظورم سایت هایی نظیر پرشین رجیستر بوداینجا اگه کسی هاست یا سایتی معرفی کنه باید جوابگوی کلیه مشکلات اون سایت هم باشه
یعنی فردا اگه نت کل ایران هم قطع بشه میگن تقصیره این بود که به ما گفت برید از فلان سایت دامنه بگیرید
اینقدر جو اینجا بر علیه وب داده شده که پریروز سایتم 10 دیقه داون شد سریع بهشون تیکت دادمشما کاربر معتر و شناخته شده ای هستی وقتی امضا میزاری نمیگن تبلیغه میگن حتما خوبه میرن میوفتن تو چاه
دات آی آر اگه میخوای بگیری فقط پرشین رجیستر رو بهت توصیه میکنماتفاقا هاست رو قراره از نت افزار بگیرم منتها من منظورم سایت هایی نظیر پرشین رجیستر بود
هفت هشت سال پیش من با پرشین رجیستر کار میکردم
یعنی میگین دامین رو هم از نت افزار بگیرم؟
با این ترسی که داری از دان شدن معلومه سایتت موقعیت خوبی داره چرا ریسک میکنی که اینجا بمونی؟اینقدر جو اینجا بر علیه وب داده شده که پریروز سایتم 10 دیقه داون شد سریع بهشون تیکت دادم
حالا شما زمان پاسخگویی رو نگا کن
با این ترسی که داری از دان شدن معلومه سایتت موقعیت خوبی داره چرا ریسک میکنی که اینجا بمونی؟
میگم هاست حرفه ای داری یا هاست پربازدیدشون؟
حرفه ایبا این ترسی که داری از دان شدن معلومه سایتت موقعیت خوبی داره چرا ریسک میکنی که اینجا بمونی؟
میگم هاست حرفه ای داری یا هاست پربازدیدشون؟
منابع هاست پربازدید خیلی خوبه ولی قیمتشم بالاستحرفه ای
فتوشاپاینقدر جو اینجا بر علیه وب داده شده که پریروز سایتم 10 دیقه داون شد سریع بهشون تیکت دادم
حالا شما زمان پاسخگویی رو نگا کن
صدق الله علی العظیمبسم الله الرحمن الرحیم
وب داده خر است.
طلاهاست هم خوبه براي دامنه.دات آی آر اگه میخوای بگیری فقط پرشین رجیستر رو بهت توصیه میکنم
غیر از .ir هم نت افراز معتبره و خودم چند تا دامنه اونجا دارم ولی جای دیگه هم هست که قیمت و کیفیتشون مناسب باشه ولی دیگه اسم نمیارم
اگه اینطوریه پس ir رو هم با نت افزار ثبت میکنم که هاست و دامنه هر دو با هم باشهدات آی آر اگه میخوای بگیری فقط پرشین رجیستر رو بهت توصیه میکنم
غیر از .ir هم نت افراز معتبره و خودم چند تا دامنه اونجا دارم ولی جای دیگه هم هست که قیمت و کیفیتشون مناسب باشه ولی دیگه اسم نمیارم
نت افراز همه چیش خوب و قابل اعتمادهاگه اینطوریه پس ir رو هم با نت افزار ثبت میکنم که هاست و دامنه هر دو با هم باشه
ممنون