• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
وبمستران محترم و محترمه یه سوال داشتم
این عزیزانی که میان تاپیک تو این انجمن ها میزنند با عنوان مثلا لیفتراک فلان یا دستگاه گونی دوز و اینجور چیزا
این بنده های خدا از کجا ساپورت میشن میخواستم یه صحبتی باهاشون انجام بدم
کسی چیزی میدونه در راه رضای خدا بگه
و من ..

parswebdesign

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان وبمستر
هاست اشتراکی سی پنل غیر از نت افراز که دایرکت ادمین کجا رو پیشنهاد میکنید؟

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
خواهش
والا نمیدونم ولی یه مثالی هست که میگن هرکسی تو هر کاری هست از اون کار میناله حتی اگر روزی 100 میلیون در بیاره وختی داره به دیگران راهنمایی میده یا .... از نارضایتی میگه حالا دلیلشو نمیدونم ولی من هیچوخ سعی نکردم از کارم طراحی و برنامه نویسی و ... بد بگم در صورتی که میشه گفت بدترین کار دنیاست چون همه چیتو ازت میگیره !

منم حرفه ای نیستم
انشاالله که با تلاشت مطمعن باش موفق میشی ولی یه نصیحت یا هرچی اسمشو میزاری دوستانه بهت کنم اینکه سعی کن به اندازه باشه و زیاده روی نکنی
برنامه نویسی و طراحی از نظر من بهترین شغل دنیاست چون اولو آخرش هرچقدم در بیاری مهم نیست مهم اینه ۀقای خودتی و رییس خودت یادش بخیر وختی مادرم همش شاکی میشد که کور کردی خودتو از پشت کام پاشو یه کم زندگی کن چقدر بحث میکردیم باهم و گوش نمیدادم ( یعنی یه هفته نبود که کیس یا مانیتورمو از بالا پرت نکنه تو حیاط :D )
الآن که نزدیک 1 ساله چشمامو عمل کردم و قطره اتولوگ و آرتلاک و .... مصرف میکنم تازه میفهمم که نابود کردم خودمو با این کارام
البته اینم بگم فقد برنامه نویسی نیست و توی هر کاری افراط به خرج بدی بهت آسیب میزنه ولی برنامه نویسی یه کم بیشتر
مواظب خودت نباشی روزی میرسه که حتی پیشنهاد کار ساعتی 10 میلیون تومن رو هم رد میکنی ... :)
ایشاالله که موفق باشی تو کارت :
x
سلام دوست عزیز،
عذر میخوام بحث یک سال پیش رو بالا میارم.
اما راهکار کم دردسری سراغ دارید که بشه از اون طریق توی سایت های بین المللی مثل فریلنسر و فایور و... فعالیت کرد؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلام دوست عزیز،
عذر میخوام بحث یک سال پیش رو بالا میارم.
اما راهکار کم دردسری سراغ دارید که بشه از اون طریق توی سایت های بین المللی مثل فریلنسر و فایور و... فعالیت کرد؟
ایران مزیت هایی داره که به این سایت ها نیاز ندارید
شما تو ایران میتونی به جای کار کردن برای بقیه با کپی و بومی سازی ایده های تاپ خارجی یا با کمی بهبود بخشیدن ایده های تکراری به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنید.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کدومتون روی های وب سرویس دارید؟ من 160 گیگ دو مگ گرفتم 25 تومن حالا تمام تعرفه ها رو عوض کرده شده 40 گیگ با همین قیمت!! چرا اینطوری شده؟ یا من توهم زدم؟ پشتیبانی جواب نمیده!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کدومتون روی های وب سرویس دارید؟ من 160 گیگ دو مگ گرفتم 25 تومن حالا تمام تعرفه ها رو عوض کرده شده 40 گیگ با همین قیمت!! چرا اینطوری شده؟ یا من توهم زدم؟ پشتیبانی جواب نمیده!
اومدن ترافیک بین الممل رو نوشتن/
بعد گفتن اگه از سایت های منتخب استفاده کنید 4 برابر کمتر میوفته:general601:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
لینک عجیب!

به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحه‌ای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحه‌ای که شما داخل آن هستید این است:

www.domain.com/link

در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما می‌بینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده می‌شوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.

این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده می‌کنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینک‌های اصلی رو دید؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
لینک عجیب!

به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحه‌ای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحه‌ای که شما داخل آن هستید این است:

www.domain.com/link

در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما می‌بینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده می‌شوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.

این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده می‌کنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینک‌های اصلی رو دید؟
با جاوا اسکریپت ممکنه فقط چرا خنثی میکنی حالا مگه مینه ؟ یا نمیتونی کپی کنی :D

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
با جاوا اسکریپت ممکنه فقط چرا خنثی میکنی حالا مگه مینه ؟ یا نمیتونی کپی کنی :D

چون می‌خوام ببینم روی چه لینکی دارم کلیک می‌کنم! خیلی مهمه اگر راهکاری دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چون می‌خوام ببینم روی چه لینکی دارم کلیک می‌کنم! خیلی مهمه اگر راهکاری دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
ببینید ممکنه با جاوا اسکریپت باشه ممکنه این link یه فایل باشه شمارو ریدایرکت کنه به مسیری که میخواد . ادرسش رو بدین چک شه

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
ببینید ممکنه با جاوا اسکریپت باشه ممکنه این link یه فایل باشه شمارو ریدایرکت کنه به مسیری که میخواد . ادرسش رو بدین چک شه

متاسفانه امکان ارسال آدرس نیست. فقط می‌دونم ممکنه از قابلیت URL Masking از طریق .htaccess استفاده کرده باشد. اگر شما یا دیگر دوستان اطلاع دارند که چطور میشه قبل از کلیک کردن لینک اصلی رو دید لطفا راهنمایی کنید. ممنون از شما.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
لینک عجیب!

www.domain.com/link

با جاوا اسکریپته...
آفلاین کن، بعد روش کلیک کن!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
منم سرویس دارم
کلا با این سیاست جدیدشون گند زدن تو اینترنت

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
با جاوا اسکریپته...
آفلاین کن، بعد روش کلیک کن!!

ممنون از راهنمایی. روش بهتری سراغ ندارید؟ با آفلاین کردن فقط سایت اصلی نمایش داده میشه و لینک کامل نمایش داده نمیشه. دردسرش هم خیلی زیاده برای هر یک لینک باید یک بار آفلاین و دوباره آنلاین شد. اگر روش بهتری به ذهنتون می‌رسه ممنون میشم راهنمایی کنید.

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بالا