GraphX
Registered User
من با پرشین رجیستر کار می کنم و به نظرم عالیهسلام
دوستان الان سایت نماینده ثبت دامنه ir که قابل اطمینان باشه چی هست؟
من با پرشین رجیستر کار می کنم و به نظرم عالیهسلام
دوستان الان سایت نماینده ثبت دامنه ir که قابل اطمینان باشه چی هست؟
منظورت اینه توش اسپم کنیم بیاد بالا ؟یکی این تاپیک توی امضای منو آپ کنه گناه دارم
سلام دوست عزیز،خواهش
والا نمیدونم ولی یه مثالی هست که میگن هرکسی تو هر کاری هست از اون کار میناله حتی اگر روزی 100 میلیون در بیاره وختی داره به دیگران راهنمایی میده یا .... از نارضایتی میگه حالا دلیلشو نمیدونم ولی من هیچوخ سعی نکردم از کارم طراحی و برنامه نویسی و ... بد بگم در صورتی که میشه گفت بدترین کار دنیاست چون همه چیتو ازت میگیره !
منم حرفه ای نیستم
انشاالله که با تلاشت مطمعن باش موفق میشی ولی یه نصیحت یا هرچی اسمشو میزاری دوستانه بهت کنم اینکه سعی کن به اندازه باشه و زیاده روی نکنی
برنامه نویسی و طراحی از نظر من بهترین شغل دنیاست چون اولو آخرش هرچقدم در بیاری مهم نیست مهم اینه ۀقای خودتی و رییس خودت یادش بخیر وختی مادرم همش شاکی میشد که کور کردی خودتو از پشت کام پاشو یه کم زندگی کن چقدر بحث میکردیم باهم و گوش نمیدادم ( یعنی یه هفته نبود که کیس یا مانیتورمو از بالا پرت نکنه تو حیاط )
الآن که نزدیک 1 ساله چشمامو عمل کردم و قطره اتولوگ و آرتلاک و .... مصرف میکنم تازه میفهمم که نابود کردم خودمو با این کارام
البته اینم بگم فقد برنامه نویسی نیست و توی هر کاری افراط به خرج بدی بهت آسیب میزنه ولی برنامه نویسی یه کم بیشتر
مواظب خودت نباشی روزی میرسه که حتی پیشنهاد کار ساعتی 10 میلیون تومن رو هم رد میکنی ...
ایشاالله که موفق باشی تو کارت :
x
ایران مزیت هایی داره که به این سایت ها نیاز نداریدسلام دوست عزیز،
عذر میخوام بحث یک سال پیش رو بالا میارم.
اما راهکار کم دردسری سراغ دارید که بشه از اون طریق توی سایت های بین المللی مثل فریلنسر و فایور و... فعالیت کرد؟
اومدن ترافیک بین الممل رو نوشتن/کدومتون روی های وب سرویس دارید؟ من 160 گیگ دو مگ گرفتم 25 تومن حالا تمام تعرفه ها رو عوض کرده شده 40 گیگ با همین قیمت!! چرا اینطوری شده؟ یا من توهم زدم؟ پشتیبانی جواب نمیده!
با جاوا اسکریپت ممکنه فقط چرا خنثی میکنی حالا مگه مینه ؟ یا نمیتونی کپی کنیلینک عجیب!
به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحهای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحهای که شما داخل آن هستید این است:
www.domain.com/link
در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما میبینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده میشوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.
این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده میکنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینکهای اصلی رو دید؟
با جاوا اسکریپت ممکنه فقط چرا خنثی میکنی حالا مگه مینه ؟ یا نمیتونی کپی کنی
ببینید ممکنه با جاوا اسکریپت باشه ممکنه این link یه فایل باشه شمارو ریدایرکت کنه به مسیری که میخواد . ادرسش رو بدین چک شهچون میخوام ببینم روی چه لینکی دارم کلیک میکنم! خیلی مهمه اگر راهکاری دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
ببینید ممکنه با جاوا اسکریپت باشه ممکنه این link یه فایل باشه شمارو ریدایرکت کنه به مسیری که میخواد . ادرسش رو بدین چک شه
با جاوا اسکریپته...لینک عجیب!
به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحهای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحهای که شما داخل آن هستید این است:
www.domain.com/link
در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما میبینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده میشوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.
این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده میکنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینکهای اصلی رو دید؟
منم سرویس دارمکدومتون روی های وب سرویس دارید؟ من 160 گیگ دو مگ گرفتم 25 تومن حالا تمام تعرفه ها رو عوض کرده شده 40 گیگ با همین قیمت!! چرا اینطوری شده؟ یا من توهم زدم؟ پشتیبانی جواب نمیده!
با جاوا اسکریپته...
آفلاین کن، بعد روش کلیک کن!!
بستگی داره قدیم چی میگرفتی چی استفاده میکردیمنم سرویس دارم
کلا با این سیاست جدیدشون گند زدن تو اینترنت