• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
سلام دوزتان
vps برای کار های عمومی وبمستری از کجا تهیه کنم؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
لینک پست های کلوب را در سرچ گوگل میزنم چیزی نمیاد! آیا بعد ازگذشت n ماه هنوز ایندکس نشدن؟! مشکل چره؟ درضمن این کلوب خودشو زده بود به بدبختی و گدایی که بعد از 12 سال تعطیل میشه, چی شد چرا درشو تخته نکرد؟!

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام خدمت دوستان وبمستر
هاست اشتراکی سی پنل غیر از نت افراز که دایرکت ادمین کجا رو پیشنهاد میکنید؟
اگه سايتت بازديدش بالاست و از پس هزينش برمياي برو هاست دي ال هم كيفيت خوبه و هم پشتيباني خوبي داره.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ریپورت سایت های کاربران این تاپیک به internet . ir
ساختن لینک اسپم برای رقبا
استفاده از تکنیک های سئو سیاه
یه اتک بزن به سایت **** وظیفه ببینم چکاره ای، امیر قالتاق :general304:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
@Business plan افزونه kk stars rating رو تست کردم و جواب داده. البته گوگل نشون داده که اگه دوست نداشه باشه هرکاری هم انجام بدی نشون نمیده۱

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام دوست عزیز،
عذر میخوام بحث یک سال پیش رو بالا میارم.
اما راهکار کم دردسری سراغ دارید که بشه از اون طریق توی سایت های بین المللی مثل فریلنسر و فایور و... فعالیت کرد؟

درود
فداي سرت
اين پست رو من داده بودم خودم يادم نيس :دي
والا من يه سالي ميشه كه كاري نكردم و از شرايط الانش خبر ندارم
راهكار كم يا زيادي وجود نداره همشون يكيه چون خيلي ديده شده حسابارو مسدود كردن يا پرداختيا بلاك شده
ولي راحت ترين راهش پيدا كردن يه آشنا هست كه اونور باشه الان هستن افرادي كه خودشون كار ميكنن براي امثال شما كارارو انجام ميدن و حمايت ميكنن
من خودم از همون اولش چون آشنا داشتم اونور همين مدلي انجام ميداد به هيچ مشكلي هم تو دوره فعاليتم نخورده بودم
اگر ميخواي تلگرام بهم پيام بده يه چند نفرو كه كار ميكننو بهت معرفي كنم راهنماييت كنن

ایران مزیت هایی داره که به این سایت ها نیاز ندارید
شما تو ایران میتونی به جای کار کردن برای بقیه با کپی و بومی سازی ایده های تاپ خارجی یا با کمی بهبود بخشیدن ایده های تکراری به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنید.

تا حالا دنبالش رفتي ؟ فك كنم اگه رفته بودي اين حرفو نميزدي
اينايي كه گفتي شايد براي چند سال پيش بود الان ديگه به هيچ عنوان بهترين ايدرو هم پيداه كني فايده نداره بخصوص با وجود تلگرام كه مردم ايران يه طوري نيگاش ميكنن كه انگاري انتظار دارن براشون نون هم بخره !!!!

لینک عجیب!

به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحه‌ای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحه‌ای که شما داخل آن هستید این است:

www.domain.com/link

در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما می‌بینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده می‌شوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.

این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده می‌کنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینک‌های اصلی رو دید؟
هم با جاوا اسكريپت هست هم سمت سرور ( وردپرس هم افزونه داره براش ) با htaccess
وختي هم جاوا رو غير فعال كني ديگه سايت لود نميشه مگه اينكه فقد قسمت سورس و اون قسمت لينك رو جاواشو غير فعال كني تا لينك اصلي رو ببيني ( فايرفاكس افزونه داره براش )

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اينترنت اکسپلورر چيست؟
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..نرم افزاريست که کمک مي کند، که پس از نصب ويندوز به دانلود موزيلا فايرفاکس و گوگل کروم بپردازيم...
این ie کنار استارت منو هست، گاهی ناخودآگاه کلیک میشه روش و دیگه فقط معجزه کار ساز است برای بستنش.
من موندم این وامونده فهم نداره که بفهمه کامپیوتر ما با ذغال کار میکنه؟ ( گاهی شده مجبور شدم بعد از باز شدنش سیستم رو ریستارت کنم)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
این ie کنار استارت منو هست، گاهی ناخودآگاه کلیک میشه روش و دیگه فقط معجزه کار ساز است برای بستنش.
من موندم این وامونده فهم نداره که بفهمه کامپیوتر ما با ذغال کار میکنه؟ ( گاهی شده مجبور شدم بعد از باز شدنش سیستم رو ریستارت کنم)

تو ویندوز 10 کم مونده بگه توروخدا یه بار امتحان کن اگه بد بود میرم دیگه پیدام نمیشه
به هر طریقی شده می خواد خودشو تو دل آدم جا کنه

بالا