GraphX
Registered User
16 مگ ماهی 10-11 تومنبستگی داره قدیم چی میگرفتی چی استفاده میکردی
برای من بهتر شده
دقیق یادم نیس
16 مگ ماهی 10-11 تومنبستگی داره قدیم چی میگرفتی چی استفاده میکردی
برای من بهتر شده
سلام دوزتان
vps برای کار های عمومی وبمستری از کجا تهیه کنم؟
دیداس، دانلود و آپلود، بروت فورسسلام
کارهای عمومی یعنی چی ؟
دیداس، دانلود و آپلود، بروت فورس
ریپورت سایت های کاربران این تاپیک به internet . irکارای معمولیت اینه پس غیرمعمولیاش چیه ؟
اگه سايتت بازديدش بالاست و از پس هزينش برمياي برو هاست دي ال هم كيفيت خوبه و هم پشتيباني خوبي داره.سلام خدمت دوستان وبمستر
هاست اشتراکی سی پنل غیر از نت افراز که دایرکت ادمین کجا رو پیشنهاد میکنید؟
یه اتک بزن به سایت **** وظیفه ببینم چکاره ای، امیر قالتاق :general304:ریپورت سایت های کاربران این تاپیک به internet . ir
ساختن لینک اسپم برای رقبا
استفاده از تکنیک های سئو سیاه
سلام دوست عزیز،
عذر میخوام بحث یک سال پیش رو بالا میارم.
اما راهکار کم دردسری سراغ دارید که بشه از اون طریق توی سایت های بین المللی مثل فریلنسر و فایور و... فعالیت کرد؟
ایران مزیت هایی داره که به این سایت ها نیاز ندارید
شما تو ایران میتونی به جای کار کردن برای بقیه با کپی و بومی سازی ایده های تاپ خارجی یا با کمی بهبود بخشیدن ایده های تکراری به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنید.
هم با جاوا اسكريپت هست هم سمت سرور ( وردپرس هم افزونه داره براش ) با htaccessلینک عجیب!
به سایتی برخورد کردم که داخل صفحاتش لینک به صفحات بیرونی داره اما این لینک همون لینک صفحهای است که شما داخلش هستید! به عنوان مثال صفحهای که شما داخل آن هستید این است:
www.domain.com/link
در این صفحه لینکی داده شده به یک پیج تویئتر به آدرس www.twitter.com/username اما لینکی که شما میبینید همان www.domain.com/link است و فقط در صورت کلیک مستقیم روی آن به آدرس تویئتر فرستاده میشوید. حتی اگر روی این لینک راست کلیک کنید و در تب جدید بازش کنید باز همون صفحه www.domain.com/link باز میشه و به آدرس لینک دوم نمیره.
این به چه صورته دوستان کسی اطلاع داره؟ از جاوااسکریپت استفاده میکنند؟ چطور میشه این رو خنثی کرد و لینکهای اصلی رو دید؟
windows liveچطوری میشه وقتی ویندوز خراب بود به فایل های داخل کامپیوتر دسترسی داشت؟
چطوری میشه وقتی ویندوز خراب بود به فایل های داخل کامپیوتر دسترسی داشت؟
این ie کنار استارت منو هست، گاهی ناخودآگاه کلیک میشه روش و دیگه فقط معجزه کار ساز است برای بستنش.اينترنت اکسپلورر چيست؟
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..نرم افزاريست که کمک مي کند، که پس از نصب ويندوز به دانلود موزيلا فايرفاکس و گوگل کروم بپردازيم...
این ie کنار استارت منو هست، گاهی ناخودآگاه کلیک میشه روش و دیگه فقط معجزه کار ساز است برای بستنش.
من موندم این وامونده فهم نداره که بفهمه کامپیوتر ما با ذغال کار میکنه؟ ( گاهی شده مجبور شدم بعد از باز شدنش سیستم رو ریستارت کنم)