اره 8 تا از اینا سفارش دادم :general108::general108::general108:یه هفت هشت تا کادو گرفتی پس
ویندوز 95به نظرت این ویندوزی که عکسشو گذاشتم چیه
اره 8 تا از اینا سفارش دادم :general108::general108::general108:یه هفت هشت تا کادو گرفتی پس
ویندوز 95به نظرت این ویندوزی که عکسشو گذاشتم چیه
با ویندوز لودر هر ویندوز سونی فعال میشههر کار میکنم ویندوز سون اکتیو نمیشه! هر برنامه ای که بود امتحان کردم:general503::general503::general503::general208::general208:
10 بار همین مضخرفو امتحان کردم هییییییچ تغیری ایجاد نکردبا ویندوز لودر هر ویندوز سونی فعال میشه
http://dl1.sarzamindownload.com/sdlftpuser02/96/04/15/Windows.Loader_2.2.1_Windows.rar
بیا اینطوری درستش کنخیلی وقته...
ربطی نداره.
آنتی ویروس + فایروال باید داشته باشی...
هر چی رو هم از هر جایی دانلود نکنی اجرا کنی...
آنتی ویروس رایگان avira + فایروال رایگان comodo نصب کن..
همه جور وبلاگ توی سیستم زده میشه .
من جواب اون دوست ویندوز سونیمون رو دادم ندیدم بعدش تو اینو گذاشتی خخخخبه نظرت این ویندوزی که عکسشو گذاشتم چیه
برای عکس هم میتونی توی مرورگر وقتی عکس باز هست کلیک راست کنی و گزینه مورد set as.. رو بزنیخوب اکتیو نشه هم چیزی نمی شه...
برای منم اکتیو نیست. فقط عکس دسکتاپ نمی شه عوض کرد..
نه داداش یدونه قانونو هک کردن خبر و زدن بقیم کپی کردن همه بدبخت اون خبرخونا تا فردا فیلترنزدن سایت خیلی از روزنامه ها رو هک کردن
قانون، فرارو، ارمان و ستاره صبح هک شدندنه داداش یدونه قانونو هک کردن خبر و زدن بقیم کپی کردن همه بدبخت اون خبرخونا تا فردا فیلترن
كي هكشون كرده؟قانون، فرارو، ارمان و ستاره صبح هک شدند
این سایت ها هم اکنون از دسترس خارج شده اند.
والا الان گفتی سرچ زدم زده دوتا مگه میشه این همه سایت همزمان هک کردقانون، فرارو، ارمان و ستاره صبح هک شدند
این سایت ها هم اکنون از دسترس خارج شده اند.
افراد ضد انقلاب خبر دروغی توش نوشتن . بخاطر راهپیماییكي هكشون كرده؟
چون معلوم نیست به کجاهای دیگه دسترسی دارن هکرا !!!به روش انسان های اولیه سایتو از دسترس خارج میکنن خب خبرو پاک کنید چرا کل سایتو میارید پایین
حمله ناموفق هکرها به سایت خبرفوریچون معلوم نیست به کجاهای دیگه دسترسی دارن هکرا !!!
Xp نصب کنیادتون هست استارت ویندوزم 2 ثانیه دیلی داشت؟ الان کلا باز نمیشه :|
میخوام ویندوز 7 نصب کنم :|
منم رو ویندوز 10 همین مشکلو داشتم !!! الان 7 با لاینسس دارم خیلی خوبهیادتون هست استارت ویندوزم 2 ثانیه دیلی داشت؟ الان کلا باز نمیشه :|
میخوام ویندوز 7 نصب کنم :|
خبرش چي بوده مگه؟افراد ضد انقلاب خبر دروغی توش نوشتن . بخاطر راهپیمایی