• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دات نت فریمورکه نمیشه با زبان مقایسش کرد.
راحتی هم به نظرم نمیشه گفت حتی اگه مقایسه فریمورک با فریمورک باشه. مثلا .net با laravel مقایسه کنی پرفورمنس .net بهتره (پرفورمنس php هم با کش درست میشه)، ولی هاست php راحت تره با notepad++ هم میتونی کد نویسی کنی. برای پروژه کوچیک .net خوب نیست، php فریمورک های خیلی سبک تری داره.
پ.ن: .net و laravel هیچ کدوم سخت نیستن
الیته اینجا .net حکم لینوکس و داره :D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
عین داستان php و .net هست :D میگن دات نت خوب نیست چون کارو راحت کرده. تنها مشکل دات نت اینه که خیلی چهارچوبیه باید دقیقا به روش خودش کار کنی (که اونم برا خیلیا مشکل نیست)
در کل:
لینوکس: نمیدونم مزیتش چیه / هر کاری میخوای کنی باید ترمینال باز کنی / ممکنه با یه دستور فایل سیستمی حذف کنی / گیم ها محدود
ویندوز: همه جا هست / هر برنامه ای میخوای داره / جامعه کاربریش از همه بزرگ تره / همه بازی اولویتشون ویندوزه (به جز کنسول ها البته)
مک: هر برنامه ای میخوای داره / برا برنامه نویسی بعضی زبان ها از ویندوز بهتره / جامعه کاربری نسبتا بزرگی داره
تنها مزیت لینوکس اینه که رایگان (طبق همون قانون طبیعت که مفت باشه کوفت باشه تو خارج از کشور معروف شده)
و مورد بعدی همین ترمینالش که هرکاری میخواهی بکنی باید اینو باز کنی و دستور بزنی و خیلیا متوجه نمیشن چکار میکنی کلاس داره :|

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آره. البته زیاد مقایسه درستی نبود.
همون مقایسش با اپل و سامسونگ بهتره :D فن بوی های اپل هم میگن گوشیاشون بهتره ولی وقتی با سامسونگ مقایسه میکنی برتری ای پیدا نمیکنی :D
در واقع بحث ios و اندرویید مطرحه . که بازم فراگیری و امکانات اندرویید بیشتره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من نصف حرصی که تو زندگی خوردم برای سویچ کردن بین زبان فارسی و انگلیسی ویندوز بوده :general208:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
من نصف حرصی که تو زندگی خوردم برای سویچ کردن بین زبان فارسی و انگلیسی ویندوز بوده :general208:
اینقدر جوش میزنیم که فشار خون و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه گرفتیم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
من یه جایی اسپم دادم برعکس همه این یکی اسپم از خودم اومده بالاتر ولی رنک خودم تغیر نکرده!! چرا همچین شده؟!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
باز استارت خراب شد. ویندوز ۷ نصب کردم.
از اون موقع که ویندوز ۱۰ اومد همیشه نصبش کردم و آپدیتارم گرفتم. ۹۹ درصد اوقات هم خوب بوده ولی این ۱ درصده درست نمیشه منم نمیتونم هر چند ماه، یه روز وقت بزارم برا فیکس کردنش.
سلام من به تو یار قدیمی منم همون هوادار قدیمی :D
آدم باید همیشه از ویندوز بکاپ داشته باشه تا همچین مواقعی که به ارور نامشخص خورد درستش کنه

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
کلا این لینوکسیا توهم اینو دارم که هرچی لقمه رو دور سر و خودتو و باقی ملت بچرخونی خوشمزه تره:D نمیدونم چه مرضیه دقیقا ,اونوقت میان مسخره میکنن ویندوز دوتا دکمه next هستش :general711:
والا من هیچ وقت ویندوز رو مسخره نکردم خودم از طرفدارای بیل گیتس و ویندوزم تا سال پیش ویندوز فون استفاده میکردم.
ولی هیچ وقت دوست ندارم وقتی دارم از ویندوز کوچ میکنم برم سمت مک تا بدتر محدود بشم.
لینوکس اونجا خوبه کار خاصی داشته باشی شخصی سازی کنی که خودش دانش میخواد یا برای امنیت . والا جز دردسر چیزی نداره . اکثر برنامه ها پیدا نمیشه براش اینطوری نیست که پیدا بشه
شما از همون اول دانش کار با ویندوز رو داشتین؟ والا دردسر خاصی هم نداره همون ویندوز هم دردسر های خودش رو داره.
برنامه هم هست فقط باید نیاز هات رو مشخص کنی و بدونی دنبال چی میگردی.

netdoc

Registered User
لایک‌ها
34
وب مسترهای عزیز شروع کار مشابه یکی از سایت های زیر چطوره؟
p30rank.ir
libano.ir

یا اگه بشه ادغام کرد خدماتشون رو

رتبه بانص سایت تبلیغ دهنده را خراب میکنه

چی رو خراب میکنه؟

بازدیدها از ای پی ها مختلف ارسال میشه

جدا از اون خدمات مختلف داره

اون سایت افزاش ممبر تلگرام چطوره؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
وب مسترهای عزیز شروع کار مشابه یکی از سایت های زیر چطوره؟
p30rank.ir
libano.ir

یا اگه بشه ادغام کرد خدماتشون رو

چی رو خراب میکنه؟

اون سایت افزاش ممبر تلگرام چطوره؟
برای تو نه برای طرف مقابل همچین منافعی نداره
برای تو مشکلی نیست

netdoc

Registered User
لایک‌ها
34
متوجه شدم
یعنی بجای اینکه فعالیت ما موثر باشه بیشتر جنبه منفی داره واسه مشتریان؟

اما

سلام دوست عزیز

بنده میخوام یه کسب و کار اینترنتی راه بندازم

دوست دارم خدماتی باشه

سایتی مثل p30rank.ir جدااز افزایش بازدید خدمات مختلفی داره

و یا سایتی

مثل https://parsmember.com/ و http://buymembers.ir/

اما چند سوال داشتم

این سایت ها دانش خاصی میخواد و نیاز به دانش برنامه نویسی و موارد خیلی حرفه ای داره

یا با یه مطالعه و میشه انجام داد

یعنی سایت رو که برنامه نویس طراحی کنه دیگه نیازی نیست من هم در حدبرنامه نویساطلاعات داشته باشمو کمی مطالعه و اطلاعات پایه از پس کار بر میام؟

دنبال

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
متوجه شدم
یعنی بجای اینکه فعالیت ما موثر باشه بیشتر جنبه منفی داره واسه مشتریان؟

اما

سلام دوست عزیز

بنده میخوام یه کسب و کار اینترنتی راه بندازم

دوست دارم خدماتی باشه

سایتی مثل p30rank.ir جدااز افزایش بازدید خدمات مختلفی داره

و یا سایتی

مثل https://parsmember.com/ و http://buymembers.ir/

اما چند سوال داشتم

این سایت ها دانش خاصی میخواد و نیاز به دانش برنامه نویسی و موارد خیلی حرفه ای داره

یا با یه مطالعه و میشه انجام داد

یعنی سایت رو که برنامه نویس طراحی کنه دیگه نیازی نیست من هم در حدبرنامه نویساطلاعات داشته باشمو کمی مطالعه و اطلاعات پایه از پس کار بر میام؟

دنبال
این را بگو که قبلا چکاره بودی(تجربه داشتن چه سایتی داشتی)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
والا من هیچ وقت ویندوز رو مسخره نکردم خودم از طرفدارای بیل گیتس و ویندوزم تا سال پیش ویندوز فون استفاده میکردم.
ولی هیچ وقت دوست ندارم وقتی دارم از ویندوز کوچ میکنم برم سمت مک تا بدتر محدود بشم.

شما از همون اول دانش کار با ویندوز رو داشتین؟ والا دردسر خاصی هم نداره همون ویندوز هم دردسر های خودش رو داره.
برنامه هم هست فقط باید نیاز هات رو مشخص کنی و بدونی دنبال چی میگردی.
بحث الانه اکثرا اول ویندوز یاد گرفتن چه نیازی برم لینوکسی یاد بگیرم که به دردم نمیخوره اصلا؟ الان من هر برنامه ای نیازداشته باشم شما میتونی نمونشو تو لینوکس نشون بدی؟ از نظر کارکرد وبنظرت کار کردن و رفع نیاز ها یا ویندوز بهتر و لذت بخش تره یا با لینوکس ؟ اونقده ویندوز کرک شده استفاده کردیم ماها برا این اینطور شده ویندوز کرک نمیشد همه لینوکس استفاده میکردن انوقت همه برای کرک ویندوز جون میدادن.
لینوکس برای افراد حرفه ای که میخوان کاستوم کنن و کارهای خاص دارن مناسبه .

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
بحث الانه اکثرا اول ویندوز یاد گرفتن چه نیازی برم لینوکسی یاد بگیرم که به دردم نمیخوره اصلا؟ الان من هر برنامه ای نیازداشته باشم شما میتونی نمونشو تو لینوکس نشون بدی؟ از نظر کارکرد وبنظرت کار کردن و رفع نیاز ها یا ویندوز بهتر و لذت بخش تره یا با لینوکس ؟ اونقده ویندوز کرک شده استفاده کردیم ماها برا این اینطور شده ویندوز کرک نمیشد همه لینوکس استفاده میکردن انوقت همه برای کرک ویندوز جون میدادن.
لینوکس برای افراد حرفه ای که میخوان کاستوم کنن و کارهای خاص دارن مناسبه .
برای من کار کردن با لینوکس لذت بخش تره دیگه ویندوز خیلی تکراری شده بود برام.
شما راه رفتن رو یاد بگیری دنبال یادگیری دوچرخه سواری یا رانندگی نمیری؟
کار با لینوکس هم به همین صورته یه چیز جدید یاد میگیری.
شما بخوای بری یه کشور دیگه لپ تاپ همراهت باشه با ویندوز کرک شده نمیتونی بری باید لایسنس بخری ولی وقتی با لینوکس آشنا باشی چند دلار میمونه تو جیبت همونو میتونی برای تفریح و کارای دیگت خرج کنی.
عادت شده برای خیلیا با ویندوز و ویژوال استدیو کرک شده یه برنامه بنویسیم و بفروشیم ولی اگه یکی خدا نکنه کرکش کرد لعن و نفرین میفرستیم براش:general208::D
(نیایدا جبهه بگیرید شخص خاصی منظورم نیست):general403:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
شما بخوای بری یه کشور دیگه لپ تاپ همراهت باشه با ویندوز کرک شده نمیتونی بری باید لایسنس بخری ولی وقتی با لینوکس آشنا باشی چند دلار میمونه تو جیبت همونو میتونی برای تفریح و کارای دیگت خرج کنی.
عزیز تو خارج از کشور نمیان لپ تاپ مردم رو هر ورز بازرسی کنن و بگیرنش. این حرفها توهمی بیش نیست. شما تمام برنامه ها و ویندوزت رو کرک کن لپ تاپت رو بردار بیا با خودم از گیت فرودگاهی هر کشوری خواستی رد بشیم.
خارج از کشور لایسنس میخرن چون اینجوری عادت کردند. نه اینکه از ترس بخرند.
همون خارج هم خیلیها کرک میکنند برنامه ها رو. همین کرکها رو مگه ایرانیها میسازن؟ یا اینهمه محتوای وارز رو؟
خارج از کشور مباحث کرک و وارز و ... تو آفیسها و کلا فضاهای بیزینسی حساسه. برای کاربر خانگی مشکلی نیست و خیلیها هم همون کرک شده استفاده میکنند. تحت تاثیر فیلم و سریالها نباش اونجا مجبورند جوری نشون بدند که همه دارند میخرند.
پ.ن: خداییش چجوری آخه فکر میکنین تو فرودگاه و گیت چند نفر نشستند و لپ تاپ مردم رو باز میکنند روشن میکنند صبر میکنند ویندوز لود بشه بیاد بالا بعد دونه دونه سیستم عامل و تمام برنامه هاش رو چک کنن که کرک نباشه؟؟؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
برای من کار کردن با لینوکس لذت بخش تره دیگه ویندوز خیلی تکراری شده بود برام.
شما راه رفتن رو یاد بگیری دنبال یادگیری دوچرخه سواری یا رانندگی نمیری؟
کار با لینوکس هم به همین صورته یه چیز جدید یاد میگیری.
عادت شده برای خیلیا با ویندوز و ویژوال استدیو کرک شده یه برنامه بنویسیم و بفروشیم ولی اگه یکی خدا نکنه کرکش کرد لعن و نفرین میفرستیم براش:general208::D
(نیایدا جبهه بگیرید شخص خاصی منظورم نیست):general403:
ویندوز بنده اورجیانه که چند پست بالا توضیح دادم . تکراری شده ؟ لباسه؟ در مورد اینکه چیز کرک استفاده نکنیم شمام قطعا استفاده کردی پس کاسه داغ تر اش نشو:D در مورد صرفه جویی دوستان امار استفاده از ویندوز و لینوکس رو دادن پس جرا خارجیا صرفه جویی نمیکنن ؟ شما علاقه داری کار کن دیگه مورد شخصیه ولی شمام یه ویندوز داری ته کامپیوترت که کار مهم تو را بندازی:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
عزیز تو خارج از کشور نمیان لپ تاپ مردم رو هر ورز بازرسی کنن و بگیرنش. این حرفها توهمی بیش نیست. شما تمام برنامه ها و ویندوزت رو کرک کن لپ تاپت رو بردار بیا با خودم از گیت فرودگاهی هر کشوری خواستی رد بشیم.
خارج از کشور لایسنس میخرن چون اینجوری عادت کردند. نه اینکه از ترس بخرند.
همون خارج هم خیلیها کرک میکنند برنامه ها رو. همین کرکها رو مگه ایرانیها میسازن؟ یا اینهمه محتوای وارز رو؟
خارج از کشور مباحث کرک و وارز و ... تو آفیسها و کلا فضاهای بیزینسی حساسه. برای کاربر خانگی مشکلی نیست و خیلیها هم همون کرک شده استفاده میکنند. تحت تاثیر فیلم و سریالها نباش اونجا مجبورند جوری نشون بدند که همه دارند میخرند.
پ.ن: خداییش چجوری آخه فکر میکنین تو فرودگاه و گیت چند نفر نشستند و لپ تاپ مردم رو باز میکنند روشن میکنند صبر میکنند ویندوز لود بشه بیاد بالا بعد دونه دونه سیستم عامل و تمام برنامه هاش رو چک کنن که کرک نباشه؟؟؟
همینو بگو این همه کرک نرم افزارو و فیلم و سریال چطوری پخش میشه منبعش ایران که نیست .

بالا