ساک ت رو میگردن ویندوزت کرک نباشه؟درایو SSD بعد از حذف windows.old
انگار سیستم دوباره متولد شده
مشاهده پیوست 1056290
نمیتونن کرک کنن نگران نباش
ساک ت رو میگردن ویندوزت کرک نباشه؟درایو SSD بعد از حذف windows.old
انگار سیستم دوباره متولد شده
مشاهده پیوست 1056290
نمیتونن کرک کنن نگران نباش
حالا امکانات هیچ گرافیکوآخه سورس آماده در حد دیوار نداریم
یکی هست با osclass اپ ساخته (اونم فکر کنم دانلود/ترجمه کرده) میفروشه 500-1200
یعنی محصول آماده که کلا نیم ساعت وقت میگیره آدرس وبسرویسو عوض کنی + کامپایل کنی 1200 میگیره. بعد انتظار دارن با 1500 اپ اختصاصی براشون بنویسی...
http://shop.faosclass.com/app
این کجا و دیوار کجا
راستش رو بخوای اشتباه ریپلای کردم اما حال نداشتم بزن پاک کنم و دوباره اون یکی رو ریپلای کنیاشتباهی نقل قول نکردی؟ من اون قسمت "عادت شده برای خیلیا با ویندوز و ویژوال استدیو کرک شده یه برنامه بنویسیم و بفروشیم ولی اگه یکی خدا نکنه کرکش کرد لعن و نفرین میفرستیم براش" رو جواب دادم.
خسته نباشی داداش بگم چایی بیارن ؟راستش رو بخوای اشتباه ریپلای کردم اما حال نداشتم بزن پاک کنم و دوباره اون یکی رو ریپلای کنی
دوتا سایت مپ میخوای چکار بیزینس پلنسایت مپ یوآست درسته ولی سایت مپ وردپرس ارور 404 میده!! چطوری درستش کنم که اون هم کار کنه؟ هر دو تا سایت مپ رو میخوام هم وردپرس و هم یوآست, قبلا درست بود الان نیست!
این مورد کنار نمیره مثل خر مگس میاد تو چش آدم بسته هم نمیشه! چطوری برش دارم؟!@Business plan افزونه kk stars rating رو تست کردم و جواب داده. البته گوگل نشون داده که اگه دوست نداشه باشه هرکاری هم انجام بدی نشون نمیده۱
این لامصبا برای خودشون روز میسازنمهر زمستانه ؟ :general306:
آخه اون قبلی پیج قبلی بود و این یکی این پیج و حال نداشتم بزنم پیج قبلخسته نباشی داداش بگم چایی بیارن ؟
همچین بی حساب و کتاب هم نیستخداییش چجوری آخه فکر میکنین تو فرودگاه و گیت چند نفر نشستند و لپ تاپ مردم رو باز میکنند روشن میکنند صبر میکنند ویندوز لود بشه بیاد بالا بعد دونه دونه سیستم عامل و تمام برنامه هاش رو چک کنن که کرک نباشه؟؟؟
ولنتاین امسال بوی 22بهمن و شیرینی گل محمدی میدهمهر زمستانه ؟ :general306:
راست کلیک کن Inspect رو بزن بعد مثل تصویر به کلاسی که مشخص کردم خودت یک استایل اضافی کن که مخفی بشهاین مورد کنار نمیره مثل خر مگس میاد تو چش آدم بسته هم نمیشه! چطوری برش دارم؟!
مشاهده پیوست 1056340
دکمه delete رو هم میشه بزنی کلا پاک بشهراست کلیک کن Inspect رو بزن بعد مثل تصویر به کلاسی که مشخص کردم خودت یک استایل اضافی کن که مخفی بشه
خب مجبوره اینطوری بنویسه، تازه همینم یه سری میرن گزارش میدناین لامصبا برای خودشون روز میسازن
امروز فرداست که بزنن
مهر کودکستانه
آخه اون قبلی پیج قبلی بود و این یکی این پیج و حال نداشتم بزنم پیج قبل
شاندوم هاش off نخورده به مناسبت این روز عزیز؟خب مجبوره اینطوری بنویسه، تازه همینم یه سری میرن گزارش میدن
وگرنه نکنه انتظار داری بیاد بنویسه "هدیه روز ولنتاین" ؟
واقعیتش DVD رو نمیدونم چجوریه ولی اینطوری نیست که بیان لپتاپ شما رو روشن کنند و چک کنند. من تجربه هارد اکسترنال رو دارم که توش پر بود از نرم افزار کرک شده (یادم نیست مجموعه لرد بود یا کینگ اون زمان کلا کپیش کرده بودم تو هارد) و همرام بود هیچ مشکلی هم پیش نیومد و نیومدند هارد رو دو ساعت وصل کنند به یه سیستم و چک کنند دونه دونه فایلها رو. اصلا به نوعی حق هم نداره. فوق فوقش میپرسه توی هارد چیه؟ شمام میگی فایلها و خرت و پرتهای personal هست. تموم میشه میره.همچین بی حساب و کتاب هم نیست
یعنی DVD چورن یا هر دیتای دیگه ای همرامون باشه اهمیت نداره؟! ممکنه کسی محتوای حساس جابجا کنه
این همه مامور اینا فقط به آفتابه لگن گیر نمیدن مگرنه n ترابایت دیتا بی حساب و کتاب جابجا میشد