GraphX
Registered User
هاست خوب با قیمت مناسب از کجا بگیرم ؟
کیفیت و طرح جالبی هم ندارنمن نمیفهمم چرا لباسای تولیدات داخل اینقد گرونه ؟؟ اخه تیشرت 95 ت ؟؟خو ما چطوری از تولید داخل حمایت کنیم
هاست خوب نداریم، همشون یه عیبی دارن، پارس پک، نت افراز، هاست دی ال، بقیه دیگه بدرد نمیخورن این سه تا هم بدون ایراد نیستنهاست خوب با قیمت مناسب از کجا بگیرم ؟
برای سایت های تازه تاسیس تا متوسط نت افراز الان جزو کم ایراد ترین هاست.هاست خوب با قیمت مناسب از کجا بگیرم ؟
کجا؟زدن مبادله همه ارز های دیجیتال رو که غیرقانونی اعلام کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هاست خوب با قیمت مناسب از کجا بگیرم ؟
همه جا خرید و فروشش و غیر قانونی کردن همه ارزهای دیجیتالو
حذف لینک های دانلود تلگرام چی شد؟همه جا خرید و فروشش و غیر قانونی کردن همه ارزهای دیجیتالو
http://digiato.com/article/2018/04/22/بیت-کوین-و-ارزهای-دیجیتالی-ممنوع-شد/
خب ما پایبند این قانون هستیم یا نه؟! اینجا فقط مردن قانونیههمه جا خرید و فروشش و غیر قانونی کردن همه ارزهای دیجیتالو
http://digiato.com/article/2018/04/22/بیت-کوین-و-ارزهای-دیجیتالی-ممنوع-شد/
فعلا فیلتر رو هواست خودشونم نمیدونن میخوان فیلتر کنن یا اصلا میتونن یا نه !حذف لینک های دانلود تلگرام چی شد؟
انگار فقط سایت اون بنده خدارو اخطار دادن
اقا ایران غیرقانونی اعلام کرده . این طوری ارزششم پایین میاد الان این سایت های مبادله دیگه نابود شده حساب میشن .دوزتان کسی از بازتوئیت بالا فالور گرفته یا فقط توئیت اختصاصی؟!
خب ما پایبند این قانون هستیم یا نه؟! اینجا فقط مردن قانونیه
هاست خوب نداریم، همشون یه عیبی دارن، پارس پک، نت افراز، هاست دی ال، بقیه دیگه بدرد نمیخورن این سه تا هم بدون ایراد نیستن
برای سایت های تازه تاسیس تا متوسط نت افراز الان جزو کم ایراد ترین هاست.
یه جایی هست زیاد معروف نیست ولی نزدیک 10ساله که دائما مشتریش هستم و مشکلی نداشته
اگه خواستید بگید خصوصی لینک رفرال بفرستم
چون هرچی خلوت تر باشه قطعا بهتره
من نمیفهمم چرا لباسای تولیدات داخل اینقد گرونه ؟؟ اخه تیشرت 95 ت ؟؟خو ما چطوری از تولید داخل حمایت کنیم
اینو یکی از سایتهای خرید و فروش گذاشته:زدن مبادله همه ارز های دیجیتال رو که غیرقانونی اعلام کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا توصیه نمیکنم ! الان هر کی کاری بلد نیست میپره یه مغازه میگیره جنس میریزه توش بدون توجه به کشش بازار یا نیازش بعد چن ماه خوش شانس باشه تازه اجارشو در میاره که اونم اکثرا در نمی ارن !سلام دوستان
وقتتون بخیر
قصد دارم توو شهرمون یه مغازه باز کنم. فارغ از هر چیزی ( پول و استعداد و ...)
در حال حاضر اگه خودتون بخواین یه مغازه باز کنین و فعالیت کنید. چه مغازه ای باز می کنین؟