• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
تلگرام الان داخل ايران اوكي هست و مشكلي نداره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوست عزیز، سلام
جهان پی : ضمن قدردانی و به پاس اعتماد و همیاری شما، مفتخریم که آغاز فعالیت رسمی درگاه پرداخت رایگان ساوانو به نشانی اینترنتی savano.co.ir را به اطلاع شما عزیزان برسانیم.

ما این بار گرد هم آمده ایم تا بستری مطمئن را جهت تبادلات مالی فراهم نماییم.

درگاه ساوانو تحت مالکیت شرکت ساوا آرمان کیش به مدیرعاملی مائده زارع یوسفی از مدیران سابق جهان پی که دارای مجوز فعالیت اقتصادی و مالی و ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات از شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و همچنین تنها درگاه پرداخت دارای نماد اعتماد 2 ستاره در بخش متمرکز کننده های پرداخت می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش درباره ی ما در وب سایت savano.co.ir مراجعه فرمایید.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
سلام دوستان

وقتتون بخیر

قصد دارم توو شهرمون یه مغازه باز کنم. فارغ از هر چیزی ( پول و استعداد و ...)

در حال حاضر اگه خودتون بخواین یه مغازه باز کنین و فعالیت کنید. چه مغازه ای باز می کنین؟
به نظرم تو هرشهری یه سری مغازه جواب میده . مثلن کافه ( با قلیون) فست فود و... اینا جواب میده ولی اگه تو شهرتون زیاده بیخیالش شو

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اینو یکی از سایتهای خرید و فروش گذاشته:
همراهان گرامی
پیرو اطلاعیه بانک مرکزی در خصوص ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و غیره توسط موسسات مالی و اعتباری و بانک ها و نهاد های تحت نظارت متاسفانه بسیاری از کانال های تلگرامی با تیتر های غلط که برای جذب بیننده بیشتر استفاده می کنند باعث سردرگمی شما عزیزان شده اند . به اطلاع میرسانیم این اطلاعیه مربوط به بانک ها و موسسات مالی و صرافی های بانک مرکزی می باشد که حدود ۴ ماه پیش تصویب شده بود و صرفا در مورد بیتکوین و کریپتوکارنسی ها بوده و مخاطبش زیر مجموعه های خود بانک می باشد و ربطی به سایر شرکت های خصوصی یا فروشگاه ها و سایت ها و اشخاص حقیقی ندارد.
چیزی که من از متن نوشته شده توی دیجیاتو برداشت کردم این بود که هرگونه خرید و فروش این ارزها جرم حساب میشه و مسلما ورود این پول به بانک هم پولشویی هست
ولی خب از اولش هم معلوم بود که این ارزها رو ممنوع اعلام میکنن، چون بالا پایین کردنش و صف درست کردن برای خریدش دست خودشون نیست و کنترلی روش ندارن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اینو یکی از سایتهای خرید و فروش گذاشته:
همراهان گرامی
پیرو اطلاعیه بانک مرکزی در خصوص ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و غیره توسط موسسات مالی و اعتباری و بانک ها و نهاد های تحت نظارت متاسفانه بسیاری از کانال های تلگرامی با تیتر های غلط که برای جذب بیننده بیشتر استفاده می کنند باعث سردرگمی شما عزیزان شده اند . به اطلاع میرسانیم این اطلاعیه مربوط به بانک ها و موسسات مالی و صرافی های بانک مرکزی می باشد که حدود ۴ ماه پیش تصویب شده بود و صرفا در مورد بیتکوین و کریپتوکارنسی ها بوده و مخاطبش زیر مجموعه های خود بانک می باشد و ربطی به سایر شرکت های خصوصی یا فروشگاه ها و سایت ها و اشخاص حقیقی ندارد.
چنتا سایت معتبر زدن خرید و فروش حالا نمیدونم چه خبره . ولی فک نکنم اگه بانک ها غیرقانونی باشن بازار ازادشو ول کنن

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
چیزی که من از متن نوشته شده توی دیجیاتو برداشت کردم این بود که هرگونه خرید و فروش این ارزها جرم حساب میشه و مسلما ورود این پول به بانک هم پولشویی هست
ولی خب از اولش هم معلوم بود که این ارزها رو ممنوع اعلام میکنن، چون بالا پایین کردنش و صف درست کردن برای خریدش دست خودشون نیست و کنترلی روش ندارن
نه دیجیاتو و ... الکی پیاز داغشو زیاد کردند. این مصوبه 4 ماه پیش تصویب شده بود الان هم دستورالعملش رو دادند. چیز جدیدی نیست. بانکها و موسسات مالی و صرافی های فیزیکی که از بانک مرکزی مجوز دارند شاملش میشه. خبرگزاریها الکی شلوغ کردند یا شاید چون سر در نمیارن و بیتکویین هستند متوجه نشدند چرت و پرت نوشتند.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یه دامنه میخواستم بخرم دو هزار دلار بود، الان با این وضع دلار قیمتش دو برابر در میاد در حدود 10 میلیون تومن!! کسی راهی داره که این دامنه رو خرید و ارزون تر در بیاد؟! فعلا که فقط برای کسی که خارج از ایران باشه میصرفه
ریال ایران را باید آتیش بزنی خاکسترش کنی:general502:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یه دامنه میخواستم بخرم دو هزار دلار بود، الان با این وضع دلار قیمتش دو برابر در میاد در حدود 10 میلیون تومن!! کسی راهی داره که این دامنه رو خرید و ارزون تر در بیاد؟! فعلا که فقط برای کسی که خارج از ایران باشه میصرفه
:general711::general711::android30:
Capture.PNG

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
این دامنه ها همه قابل مذاکره هستن من دامینی که 3500 قیمت زده بودن رو اینقدر چون زدم 350$ خریدمش
خیلی از این دامنه ها اتوماتیک قیمت گذاری میشن (بر اساس بازدید و محتوا و بک لینک هایی که قبلا داشتن)

mreza123

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان
نت افزار امکان ارائه هاست به سایت های دانلود فیلم و سریال رو داره ؟
من الان از هاست وارز مهر هاست استفاده میکنم که با توجه به افزایش بازدید دیگه کشش لازم رو نداره، خواستم بدونم امکانش هست منتقلش کنم رو نت افزار یا نه ؟
نزنه به دلیل کپی رایت حذفش کنه ؟!
پشتیبانیش هم درست جواب نداد .

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوستان کانال یا گروه میشناسید که در مورد خرید و فروش سایت فعالیت کنه ؟
یا حتی فروم فعال مثل بازارچه خرید و فروش دامنه و سایت پرشین تولز

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام دوستان
من الان از هاست وارز مهر هاست استفاده میکنم که با توجه به افزایش بازدید دیگه کشش لازم رو نداره، خواستم بدونم امکانش هست منتقلش کنم رو نت افزار یا نه ؟
سلام.
شما اصولا نباید دنبال هاست باشد اولا .
شما سرورمجازی نیاز داری اگه ترافیکت بالاست پیام خصوصی بده راهنمایی کنم .

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

دوستان کسی هست بیت کوین و اترویم بفروشه ؟ ( 10 تا از هر کدوم )

اگر هست قیمت رو برام بفرسته ( معامله هم حضوری هست هر جای ایران باشه مشکلی نیست )

و یه مورد دیگه کسی اگر کانال در مورد اینستا داره یا اگر سراغ داره برام قیمت تبلیغاتشو بفرسته

کانال در مورد اینستا یعنی کاربراش حتما اینستا داشته باشن چون تبلیغ مربوط به یه اپ مخصوص اینستاگرامه

ممنون

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ارور 404 ریدایرکت کردم با اینکه مدت ها گذشته ولی گوگل هنوز سرچ از کلمات ارور 404 میاره، چطوری میشه برای ارور های 404 و یا کلمات خاصی از سرچ موتورهای جستجو حذف شد؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ارور 404 ریدایرکت کردم با اینکه مدت ها گذشته ولی گوگل هنوز سرچ از کلمات ارور 404 میاره، چطوری میشه برای ارور های 404 و یا کلمات خاصی از سرچ موتورهای جستجو حذف شد؟
گوگل change address برای آدرس لینک های داخلی هم انجام میده؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام دوستان
شما دنبال سرور مجازی /اختصاصی باش و حتما بک آپ جای مطمئن هم داشته باش

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوستان کانال یا گروه میشناسید که در مورد خرید و فروش سایت فعالیت کنه ؟
یا حتی فروم فعال مثل بازارچه خرید و فروش دامنه و سایت پرشین تولز
کسی نمیدونه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
DbiK1A2X0AA5o6o.jpg

بالا