مشکل نداره.تلگرام الان داخل ايران اوكي هست و مشكلي نداره؟
به نظرم تو هرشهری یه سری مغازه جواب میده . مثلن کافه ( با قلیون) فست فود و... اینا جواب میده ولی اگه تو شهرتون زیاده بیخیالش شوسلام دوستان
وقتتون بخیر
قصد دارم توو شهرمون یه مغازه باز کنم. فارغ از هر چیزی ( پول و استعداد و ...)
در حال حاضر اگه خودتون بخواین یه مغازه باز کنین و فعالیت کنید. چه مغازه ای باز می کنین؟
چیزی که من از متن نوشته شده توی دیجیاتو برداشت کردم این بود که هرگونه خرید و فروش این ارزها جرم حساب میشه و مسلما ورود این پول به بانک هم پولشویی هستاینو یکی از سایتهای خرید و فروش گذاشته:
همراهان گرامی
پیرو اطلاعیه بانک مرکزی در خصوص ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و غیره توسط موسسات مالی و اعتباری و بانک ها و نهاد های تحت نظارت متاسفانه بسیاری از کانال های تلگرامی با تیتر های غلط که برای جذب بیننده بیشتر استفاده می کنند باعث سردرگمی شما عزیزان شده اند . به اطلاع میرسانیم این اطلاعیه مربوط به بانک ها و موسسات مالی و صرافی های بانک مرکزی می باشد که حدود ۴ ماه پیش تصویب شده بود و صرفا در مورد بیتکوین و کریپتوکارنسی ها بوده و مخاطبش زیر مجموعه های خود بانک می باشد و ربطی به سایر شرکت های خصوصی یا فروشگاه ها و سایت ها و اشخاص حقیقی ندارد.
چنتا سایت معتبر زدن خرید و فروش حالا نمیدونم چه خبره . ولی فک نکنم اگه بانک ها غیرقانونی باشن بازار ازادشو ول کنناینو یکی از سایتهای خرید و فروش گذاشته:
همراهان گرامی
پیرو اطلاعیه بانک مرکزی در خصوص ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین و غیره توسط موسسات مالی و اعتباری و بانک ها و نهاد های تحت نظارت متاسفانه بسیاری از کانال های تلگرامی با تیتر های غلط که برای جذب بیننده بیشتر استفاده می کنند باعث سردرگمی شما عزیزان شده اند . به اطلاع میرسانیم این اطلاعیه مربوط به بانک ها و موسسات مالی و صرافی های بانک مرکزی می باشد که حدود ۴ ماه پیش تصویب شده بود و صرفا در مورد بیتکوین و کریپتوکارنسی ها بوده و مخاطبش زیر مجموعه های خود بانک می باشد و ربطی به سایر شرکت های خصوصی یا فروشگاه ها و سایت ها و اشخاص حقیقی ندارد.
نه دیجیاتو و ... الکی پیاز داغشو زیاد کردند. این مصوبه 4 ماه پیش تصویب شده بود الان هم دستورالعملش رو دادند. چیز جدیدی نیست. بانکها و موسسات مالی و صرافی های فیزیکی که از بانک مرکزی مجوز دارند شاملش میشه. خبرگزاریها الکی شلوغ کردند یا شاید چون سر در نمیارن و بیتکویین هستند متوجه نشدند چرت و پرت نوشتند.چیزی که من از متن نوشته شده توی دیجیاتو برداشت کردم این بود که هرگونه خرید و فروش این ارزها جرم حساب میشه و مسلما ورود این پول به بانک هم پولشویی هست
ولی خب از اولش هم معلوم بود که این ارزها رو ممنوع اعلام میکنن، چون بالا پایین کردنش و صف درست کردن برای خریدش دست خودشون نیست و کنترلی روش ندارن
:general711::general711::android30:یه دامنه میخواستم بخرم دو هزار دلار بود، الان با این وضع دلار قیمتش دو برابر در میاد در حدود 10 میلیون تومن!! کسی راهی داره که این دامنه رو خرید و ارزون تر در بیاد؟! فعلا که فقط برای کسی که خارج از ایران باشه میصرفه
ریال ایران را باید آتیش بزنی خاکسترش کنی:general502:
این دامنه ها همه قابل مذاکره هستن من دامینی که 3500 قیمت زده بودن رو اینقدر چون زدم 350$ خریدمشیه دامنه میخواستم بخرم دو هزار دلار بود، الان با این وضع دلار قیمتش دو برابر در میاد در حدود 10 میلیون تومن!! کسی راهی داره که این دامنه رو خرید و ارزون تر در بیاد؟! فعلا که فقط برای کسی که خارج از ایران باشه میصرفه
ریال ایران را باید آتیش بزنی خاکسترش کنی:general502:
سلام.سلام دوستان
نت افزار امکان ارائه هاست به سایت های دانلود فیلم و سریال رو داره ؟
من الان از هاست وارز مهر هاست استفاده میکنم که با توجه به افزایش بازدید دیگه کشش لازم رو نداره، خواستم بدونم امکانش هست منتقلش کنم رو نت افزار یا نه ؟
نزنه به دلیل کپی رایت حذفش کنه ؟!
پشتیبانیش هم درست جواب نداد .
گوگل change address برای آدرس لینک های داخلی هم انجام میده؟ارور 404 ریدایرکت کردم با اینکه مدت ها گذشته ولی گوگل هنوز سرچ از کلمات ارور 404 میاره، چطوری میشه برای ارور های 404 و یا کلمات خاصی از سرچ موتورهای جستجو حذف شد؟
شما دنبال سرور مجازی /اختصاصی باش و حتما بک آپ جای مطمئن هم داشته باشسلام دوستان
نت افزار امکان ارائه هاست به سایت های دانلود فیلم و سریال رو داره ؟
من الان از هاست وارز مهر هاست استفاده میکنم که با توجه به افزایش بازدید دیگه کشش لازم رو نداره، خواستم بدونم امکانش هست منتقلش کنم رو نت افزار یا نه ؟
نزنه به دلیل کپی رایت حذفش کنه ؟!
پشتیبانیش هم درست جواب نداد .
کسی نمیدونهسلام دوستان کانال یا گروه میشناسید که در مورد خرید و فروش سایت فعالیت کنه ؟
یا حتی فروم فعال مثل بازارچه خرید و فروش دامنه و سایت پرشین تولز
گروه تلگرام!! سرت کلاه نزارنکسی نمیدونه