- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
گروه تلگرام!! سرت کلاه نزارن
با اعتماد سازی چه میکنی؟
برا خرید نمیخوام یه بررسی میخوام بکنم
گروه تلگرام!! سرت کلاه نزارن
با اعتماد سازی چه میکنی؟
دیگه اخر این چیزا پرشین تولزهبرا خرید نمیخوام یه بررسی میخوام بکنم
بچه ها پیام رسان داخلی ایتا کسی نصب کرده؟
ظاهرا در دسترس نیست کلا
بچه ها پیام رسان داخلی ایتا کسی نصب کرده؟
ظاهرا در دسترس نیست کلا
مثل نوار باشه پایین سایت یا گوشه باشه؟افزونه یا کدی سراغ دارید برای دسکتاپ که تبلیغ رو بچسبونه به پایین یا گوشه های صفحه با اسکرول بالا پایین بشه ؟ دکمه ضربدر برای بستن هم داشته باشه
انگلیسی چی میشه این تبلیغ ؟
از بس بی در و پیکره همه جاكسي با سايت pay.ir كار ميكنه؟ دو روزه پولهارو واريز نكردن و اطلاعيه زدن كه سيستم بانكي دچار مشكل شده. من با يكي دوتا درگاه ديگه هم كار ميكنم چطور مشكل براي اونها پيش نيومده و اونها ميتونند واريز كنند؟!
نكته خيلي خيلي عجيب اينه كه اومدن كلا امكان تيكت زدن رو بستن و گفتن تا وقتي كه اين مشكل حل نشه كسي امكان تيكت زدن نداره!
آخه دوست عزير آقاي محترم شايد كس كاره ديگه اي داره و يا مشكل ديگه اي داره چرا اومديد تيكت زدن رو بستين!!!!
توي مملكت ما كلا براي حل هر مشكلي ميان صورت مساله رو پاك ميكنن!!
مشاهده پیوست 1066747
با پرایویت بروزینگ برواین پدرسوخته منو از کجا میشناسه؟ کسی میدونه چطوری شناسایی میکنن؟ کوکی/آیپی/ایمیل و هیچ چیز دیگه ای تکراری نیست ولی نمیزاره register کنم
"سیستم ما شما را به عنوان یک عضو اسپم شناسایی کرده است. بنابراین امکان ثبت نام شما وجود ندارد. اگر تصور میکنید که این یک ایراد از سیستم ما است٬ لطفاً با مدیرکل تماس بگیرید."
فرقی نکرد!با پرایویت بروزینگ برو
می خوای نصب کنی کلی دسترسی مزخرف ازت می خوادداستان این اپلیکیشن پولیک کن چیه جم تی وی ول کن نیست توضیحم نمیده . 40 تومنو میگیره فک کنم بعدش میگه خدافظ
می خوای نصب کنی کلی دسترسی مزخرف ازت می خواد
اینطور که من شنیدم تبلیغ نشون میده و به ازای بازدید پول میده بهتاخه معلوم نیست چیه 40 تومنم اول میخواد هیج جام طذز کارشو توضیح نداده اپ ش رو هم میخواستم نصب کنم کلی دسترسی میخواست