• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
بچه ها پیام رسان داخلی ایتا کسی نصب کرده؟
ظاهرا در دسترس نیست کلا

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوزتان, سایت های فروش دامین مثل hugedomains.com هیچ مشخصاتی از دامنه نمیدن فقط خودش و قیمتش!!! چند تا سایت معرفی کنید که مشخصات هم بدن
-----------
اشتراک گذاری گوگل پلاس قبلا خیلی برای سئو مفید بود ولی الان هیییچ تاثیری نداره!! برای شما همینطوره؟
----------
یه مقاله میخوام در مورد ریدایرکت 410 توضیح بده, تو سایت های داخلی هیچی یافت نشد!!!

بچه ها پیام رسان داخلی ایتا کسی نصب کرده؟
ظاهرا در دسترس نیست کلا
piss.gif
به هر چی مسنجر داخلی و خارجی بجز skype , beyluxe

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
افزونه یا کدی سراغ دارید برای دسکتاپ که تبلیغ رو بچسبونه به پایین یا گوشه های صفحه با اسکرول بالا پایین بشه ؟ دکمه ضربدر برای بستن هم داشته باشه

انگلیسی چی میشه این تبلیغ ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مسنجر سیگنال . خوبه کاش قابلیت کانال هم داشت

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
افزونه یا کدی سراغ دارید برای دسکتاپ که تبلیغ رو بچسبونه به پایین یا گوشه های صفحه با اسکرول بالا پایین بشه ؟ دکمه ضربدر برای بستن هم داشته باشه

انگلیسی چی میشه این تبلیغ ؟
مثل نوار باشه پایین سایت یا گوشه باشه؟

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوستان

کسی اس اس دی samsung 850 Evo استفاده کرده؟

خیلی با اس اس دی Adata فرق داره از نظر کارایی ؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
كسي با سايت pay.ir كار ميكنه؟ دو روزه پولهارو واريز نكردن و اطلاعيه زدن كه سيستم بانكي دچار مشكل شده. من با يكي دوتا درگاه ديگه هم كار ميكنم چطور مشكل براي اونها پيش نيومده و اونها ميتونند واريز كنند؟!
نكته خيلي خيلي عجيب اينه كه اومدن كلا امكان تيكت زدن رو بستن و گفتن تا وقتي كه اين مشكل حل نشه كسي امكان تيكت زدن نداره!
آخه دوست عزير آقاي محترم شايد كس كاره ديگه اي داره و يا مشكل ديگه اي داره چرا اومديد تيكت زدن رو بستين!!!!
توي مملكت ما كلا براي حل هر مشكلي ميان صورت مساله رو پاك ميكنن!!
rez.jpg

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
كسي با سايت pay.ir كار ميكنه؟ دو روزه پولهارو واريز نكردن و اطلاعيه زدن كه سيستم بانكي دچار مشكل شده. من با يكي دوتا درگاه ديگه هم كار ميكنم چطور مشكل براي اونها پيش نيومده و اونها ميتونند واريز كنند؟!
نكته خيلي خيلي عجيب اينه كه اومدن كلا امكان تيكت زدن رو بستن و گفتن تا وقتي كه اين مشكل حل نشه كسي امكان تيكت زدن نداره!
آخه دوست عزير آقاي محترم شايد كس كاره ديگه اي داره و يا مشكل ديگه اي داره چرا اومديد تيكت زدن رو بستين!!!!
توي مملكت ما كلا براي حل هر مشكلي ميان صورت مساله رو پاك ميكنن!!
مشاهده پیوست 1066747
از بس بی در و پیکره همه جا

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این پدرسوخته منو از کجا میشناسه؟ کسی میدونه چطوری شناسایی میکنن؟ کوکی/آیپی/ایمیل و هیچ چیز دیگه ای تکراری نیست ولی نمیزاره register کنم
"سیستم ما شما را به عنوان یک عضو اسپم شناسایی کرده است. بنابراین امکان ثبت نام شما وجود ندارد. اگر تصور می‌کنید که این یک ایراد از سیستم ما است٬ لطفاً با مدیر‌کل تماس بگیرید."

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این پدرسوخته منو از کجا میشناسه؟ کسی میدونه چطوری شناسایی میکنن؟ کوکی/آیپی/ایمیل و هیچ چیز دیگه ای تکراری نیست ولی نمیزاره register کنم
"سیستم ما شما را به عنوان یک عضو اسپم شناسایی کرده است. بنابراین امکان ثبت نام شما وجود ندارد. اگر تصور می‌کنید که این یک ایراد از سیستم ما است٬ لطفاً با مدیر‌کل تماس بگیرید."
با پرایویت بروزینگ برو

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
داستان این اپلیکیشن پولیک کن چیه جم تی وی ول کن نیست توضیحم نمیده . 40 تومنو میگیره فک کنم بعدش میگه خدافظ:D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
داستان این اپلیکیشن پولیک کن چیه جم تی وی ول کن نیست توضیحم نمیده . 40 تومنو میگیره فک کنم بعدش میگه خدافظ:D
می خوای نصب کنی کلی دسترسی مزخرف ازت می خواد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
می خوای نصب کنی کلی دسترسی مزخرف ازت می خواد

اخه معلوم نیست چیه 40 تومنم اول میخواد هیج جام طرز کارشو توضیح نداده اپ ش رو هم میخواستم نصب کنم کلی دسترسی میخواست

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
اخه معلوم نیست چیه 40 تومنم اول میخواد هیج جام طذز کارشو توضیح نداده اپ ش رو هم میخواستم نصب کنم کلی دسترسی میخواست
اینطور که من شنیدم تبلیغ نشون میده و به ازای بازدید پول میده بهت
این 40 تومن هم حق اشتراکه
اصولا هزینه رو از تبلیغ دهنده میگیرن و این 40 تومن به نظرم صرفاً کلاه برداریه

بالا