بچه ها لیست جدید نسیت های نیازمندی می خواستم.
به روز باشه
نسیت منظور سایته؟من لیست تمام سایت های درج آگهی را دارم، چند میخری؟
تقریبا همه را هم تست کردم که منقضی شده نباشن
توضیحات دیگه و تعدادشون رو خواستید پ خ بدید
بچه ها لیست جدید نسیت های نیازمندی می خواستم.
به روز باشه
نسیت منظور سایته؟من لیست تمام سایت های درج آگهی را دارم، چند میخری؟
اگر فقط استخدامی منظورشه ندارمنسیت منظور سایته؟
من لیست تمام سایت های درج آگهی را دارم، چند میخری؟
با این وضعیت افتضاح بنظرتون چطوری میشه دامنه ثبت کرد با قیمت پایین؟نت افراز همین امسالی دامنه گرفتم 30 تومن همون شده 70 هزار تومن!!!! اوایل برای ارزون بودنش منتقل کردم نت افراز حالا به جای کم هزینه تر منتقل کنم ممکنه اون هم گرون کنه, با این وضعیت دلار, دامنه 5 ساله ثبت کنیم خیلی بصرفه تره
ممکنه نت افراز بعدا قیمت را بیاره پایین؟ کسی اطلاع داره؟
:general502: عن زدن به زندگی ما , مردم عادی هم مثل گوسفند...
تا جای که من می دونم دامنه کام برای رجیستررها 6 دلار آب می خورهبا این وضعیت افتضاح بنظرتون چطوری میشه دامنه ثبت کرد با قیمت پایین؟
کجا دامنه ارزون و معتبر ثبت میکنه؟
اگه منظورتون اینکه روی وی پی اس فایل داری میخوای انتقال بدی رو هارد اکسترنال که هیچ راهی نداره حجم مصرف نکنی جز اینکه مثلا سرور ایرانی باشه و هماهنگ کنی هارد رو وصل کنن به سرور که فکر نکنم بشه چون سرور مجازی هست .سلام بنده سوال دارم چطور حجم زیادی از اطلاعات وی پی اس رو بدون کاهش حجم نت خودم یا کاهش اندک به هارد اکسترنال یا اینترنال انتقال بدم؟ لطفا تکمیل توضیح بدید و سایت هارو هم برای گرفتن سرویس مورد نظر ذکر کنید
پاپ اپ تاثیری تو فروش نداره حتی تو پیشرفت سایت .عزیزان ببخشید خیلی سوال میکنم
دوستان وب مستر کسی که سایتی داره و فکر میکنه تبلیغ پوشاک مردانه پاپ اپی یا هر چی بازدهی و خرید خوب داره لطفا خ بده
راستی چه کنم بازدهی همکاری در فروشم بره بالا
بنده و آقای بیزنس پلنشما میخوای همکاری نکن
مردم پول ندارم خوشونو سیر کنن, آمار فروش همه جا به هم ریخته کمک کم باید مثل کره شمالی علف ها رو بخورنعزیزان ببخشید خیلی سوال میکنم
دوستان وب مستر کسی که سایتی داره و فکر میکنه تبلیغ پوشاک مردانه پاپ اپی یا هر چی بازدهی و خرید خوب داره لطفا خ بده
راستی چه کنم بازدهی همکاری در فروشم بره بالا
چیزه عجیبی نیست خیلی وقته اجازه ثبت نام وبمستران جدید از ایران رو نمیده بالاخره دیر یا زود قدیمی ها رو هم تخلیه میکرد :general505:سلام دوستان
سایت Propellerads کلا دیگه به ذینفعان ایران پرداخت انجام نمیده :|
درخواست واریز من ریجکت شده بود، تیکت زدم این جواب را به من دادن
"Due to structural and operational changes of PropellerAds we are no longer able to send payments to beneficiaries from Iran."