تاپیک جزیره نوشته دلیلشو :general105:
تاپیک جزیره نوشته دلیلشو :general105:
جریان چیه؟زده :
پست مذهبی _ یکماه .
احتمالا به خاطر اون داستان کمک پیامبر بود که یکی داد و منم ریپلی کردم فقد موندم کجاش مشکل داشت :| اینکه گفتم ایشون سرویس گرفته از اون زنه ؟
بعد این همه دری وری تو پاتوق میگن هیچی البته این خودش سیاسته برای گرفتن بازدید
مشخص نکردی سرویسش چی بوده :general707:احتمالا به خاطر اون داستان کمک پیامبر بود که یکی داد و منم ریپلی کردم فقد موندم کجاش مشکل داشت :| اینکه گفتم ایشون سرویس گرفته از اون زنه ؟
جریان چیه؟
مشخص نکردی سرویسش چی بوده :general707:
به نظر من کاش این دوستمون رو بن نمیکردینوالا گویا ... عظیم الشعن در صحرای سوزان عربستان به یکی پناه داده از یکی سرویس گرفته اونوخ ما باید بن شیم :|
اااا پس نوعشم مهمه ؟
سرویس خواب خو :|
سلامدوزتان، کسی میدونه چطور میشه مستقیم از خود ایرنیک دامنه را تمدید کرد؟ یه دونه میخوام تمدید کنم بقیه هم از اذرافلاین متنقل بدم پنل کاربری نت افراز، میگم متنقل کن پنل کاربری اینا تمدیدشون طولانی مدته میگه نه فقط صورت حساب!... نت افراز هم دیگه داره شاخ میشه
سلامسلام...دوستان یه سوال داشتم......من سایتم رو که یه سایت دانلود هست حدود 3 ماه پیش راه انداختم.......تا 2 ماهه اول بصورت مرتب پست اختصاصی توش قرار میدادم و همه ی پست هاش هم تو گوگل ایندکس میشد.......تقریبا بعد از 2 ماه حدود بیش از 500 ip داشتم......اما تو این ماه سوم 15 روز رو اصلا سایت رو بروز رسانی نکردم....اما الان هم 15 روزی میشد که سایت کلا از هاست قطع بود.....الان که سایتم رو دوباره هاستش رو راندازی کردم دیدم بازدیدم از بیش 500 ای پی به زیر 10 ip رسیده؟
خب بنظرتون اگه الان دوباره سایتم رو مرتب و منظم بروز رسانی کنم معمولا چقدر طول میکشه تا دوباره به حالت اول و پیشرفت مداومش برسه؟
ممنون.
-سلام
اگر مطالب اختصاصی باشند نهایتا یکی دو هفته ای بازدیدتون برمیگرده فقط نیاز هست که مطالب را از طریق گوگل وب مستر مجدد به گوگل معرفی کنید
در کل هیچ وقت نگذارید هاستتون قطع بشه حتی اگر چندماه نخواید بروز رسانی کنید
800 تا کپی یا همه را خودت نوشتی؟تعداد مطالب زیاد هست نزدیک 800
پیدا کردن مولتی یوزر برای بن فقط از افزونه ای که روی زنفورو نصبه ممکنه(آیپی، کوکی و... مشابه)به نظر من کاش این دوستمون رو بن نمیکردین
درسته که مولتی یوزر بود ولی خب اگه خودش نمیگفت کسی هم نمیفهمید
چون یوزر ساختن که کاری نداره، کسی هم تا خود طرف نگه یا بقیه گزارشش رو ندن نمیفهمه چون عملا امکان بررسی همه یوزر ها وجود نداره
چیزی که مهمه اینه که خود فرد با یوزر های متعدد قوانین رو نشکنه
منطق امثال شما اینه: «دیگی که واسه من نمی جوشه می خوام کله ی سگ توش بجوشه»؛ «یا باید مال من باشه یا کلا نباشه». حالا این سایت متروکه ی بی صاحاب شده هیچی، تو فکر نمی کنی اون کاربری که میری پستشو ریپورت میدی فردا یه مشکلی واسش پیش میاد؟ اون مال خیلی قدیم بود که هر نوشته ی خلاف قانونی تو هر سایتی بود فقط و فقط میومدن خِر ادمینش رو می چسبیدن. الان سراغ تک تک کاربرا می تونن بیان اگه بخوان.800 تا کپی یا همه را خودت نوشتی؟
پیدا کردن مولتی یوزر برای بن فقط از افزونه ای که روی زنفورو نصبه ممکنه(آیپی، کوکی و... مشابه)
کاربر پاتق میشناسم اندازه گوسفند سواد نداره هر چی هم بخواد مینوسه بن هم نمیشه!!
برای تلافی بن کردن خیلی از پست های سیاسی گفتگوی آزاد و چند تا پست دانلود از یوتیوب که تو قسمت "بیشتر!" میزارن به فیلترینگ گزارش کردم حذف نشد فیلتر هم نشد اون مطلب . حالا امیر ترفند یه دونه پست دانلود یوتیوب گذاشته مستقیم از فیلترینگ بهش زنگ زدن و با تهدید حالا به گزارش ها و اینکه چرا همین مطلب جای دیگه فیلتر نشده جواب میدن "به شما ربطی نداره" یعنی رسما قانون جنگل اجرا میشه
من، Learndl و خیلی های دیگه را باید از پاتق بن کنن نه کل فروم را تا یک ماه ببندن، من که دیگه پاتق نمیرم همین تعدادی هم که رفتم برای چند تا دوست قدیمی بود