از کجا میدونی تاریخ ساخت اکانتت کی هست؟
ماله منم همین حدودا سن داره ولی میخوام دقیقشو بدونم
با اون IP احتمالا یکی تو فیسبوک زیاد اسپم کرده
دوستان یه هاستینگ معرفی میکنید که ساندیس خور نباشه ؟
ممنون, فقط دادا مطمئن باشم عرزشی نیستن؟برای سایت های با بازدید متوسط رو به پایین نت افراز پیشنهاد می کنم.
کد تخفیف 12 درصدی نت افراز
UC077HTU
UC821YCB
داداش نت افراز سابقه ش تو این زمینه خیلی خرابه و دست عرزشی ها رو از پشت بسته :general210:ممنون, فقط دادا مطمئن باشم عرزشی نیستن؟
کد تخفیف بیشتر از 12 درصد نداره؟
آخ آخ مرسی عزیز که اطلاع دادید.داداش نت افراز سابقه ش تو این زمینه خیلی خرابه و دست عرزشی ها رو از پشت بسته :general210:
اگه بهشون ایمیل بدن فوری سایتو میبندن و بعدم طرفو سرویس میکنن تا بهش یه بک آپ بدن
همه جا اینطوره از ترس همین کارو میکنن.ممنون, فقط دادا مطمئن باشم عرزشی نیستن؟
کد تخفیف بیشتر از 12 درصد نداره؟
درسته قانونشون اینه و باید رعایت کنن...همه جا اینطوره از ترس همین کارو میکنن.
آخه برادر ساندیسی و ... چهربطی به هاستینگ داره. قانونه و مجبوره اطاعت کنه. شما یه هاستینگ خارجی پیدا کن راحت برو کارتو بکن دیگهدرسته قانونشون اینه و باید رعایت کنن...
ولی این بی شرف های ساندیسی که تعدادشون توی هاستینگ زیاد شده، با کمال وقاحت بک آپ رو نمیدن....یا خودشون موردی ببینن ریپورت میدن:general505:
درحالیکه اصلا حق ندارن اینکار رو انجام بدن و فقط میخوان اذیت کنن....
نه حق ریپورت ندارن حتی حق ندارن چک کنن محتوای سایت شما چیه مگه اینکه درخواستی بشه .درسته قانونشون اینه و باید رعایت کنن...
ولی این بی شرف های ساندیسی که تعدادشون توی هاستینگ زیاد شده، با کمال وقاحت بک آپ رو نمیدن....یا خودشون موردی ببینن ریپورت میدن:general505:
درحالیکه اصلا حق ندارن اینکار رو انجام بدن و فقط میخوان اذیت کنن....
قبل از خرید هاست حتما ازشون بپرس که با اخطار هایی که از طرف فیلترینگ براشون میاد چطوری برخورد میکننآخ آخ مرسی عزیز که اطلاع دادید.
دقیقا سر همین موضوع مضحک دوتا سایتم رو از دست دادم...:general505:
الانم هاستینگ فعلی متاسفانه منابع رو محدود کرده وگرنه مشکلی باهاشون نداشتم.
آقا سیاوش عزیزآخه برادر ساندیسی و ... چهربطی به هاستینگ داره. قانونه و مجبوره اطاعت کنه. شما یه هاستینگ خارجی پیدا کن راحت برو کارتو بکن دیگه
بالاخره هاستینگ هم مجبوره واسه اینکه مشکل پیش نیاد واسش یکم هم مالش کنه.نه حق ریپورت ندارن حتی حق ندارن چک کنن محتوای سایت شما چیه مگه اینکه درخواستی بشه .
من نمیدونم تو چرا اینقد درگیر کمیتی .مثلا یه پست دیگت رو دیدم پرسیده بودی اگه تو یه ماه فلان هزارتا پست بزنم چقد بازدید میگیرم ؟ فکر میکنم تاحالا سایت سایت نداشتیسلام اگر یک سری فیلم آموزشی مثلا پونصد تا از یوتیوب در اپارت لیچ کنم و سپس هر کدوم رو در قالب یک پست با توضیح فارسی یک یا دو خطی در سایتم منتشر کنم میتونم بازدید مناسبی بگیرم ؟
یا باید ویدئو ها واتر مارک و زیرنویس بشن:general208:
اره متوجهم گفتم بصورت اصولی و درست . وقتی خودشون یکی دو تا معرفی کنن هر چند ماه فشار ها روشون کمتر میشه دیگه عرف اینه انگار.بالاخره هاستینگ هم مجبوره واسه اینکه مشکل پیش نیاد واسش یکم هم مالش کنه.
نت افراز و هاست دی ال از چیزمال ترین هاستینگ های ایران هستن. مخصوصا هاست دی ال
سلام اگر یک سری فیلم آموزشی مثلا پونصد تا از یوتیوب در اپارت لیچ کنم و سپس هر کدوم رو در قالب یک پست با توضیح فارسی یک یا دو خطی در سایتم منتشر کنم میتونم بازدید مناسبی بگیرم ؟
یا باید ویدئو ها واتر مارک و زیرنویس بشن:general208: