چکار به من؟! :general509::general509:ممل این اطلاعاتو از کجا بدست اوردی؟
بیزی بهت گفته؟:general310:
چکار به من؟! :general509::general509:ممل این اطلاعاتو از کجا بدست اوردی؟
همه میان اسپم میدن ولی فقط مطالب من حذف میشه!
این سایت که خوب میده درامد عزیز اگه عضوش نیستی با لینک من عضو شو شمارشم بد نیستتو این وضعیت افت بازدید بخاطر الگوریتم جدید، فقط همین یکی کم بود!
سیستم های کلیکی هم پول نمیدن ک
از کدوم سیستم پاپ استفاده میکنی؟ سیستم کلیکی هم گذاشتی؟
احتمالا سیستم یسری کد مشکل ساز لود میکنه
اها، پاپ باکس خیلی وقت هست که توسط گوگل جریمه میشه (البته اگر از قوانین گوگل پیروی نکنید شامل جریمه میشه)پاپ باکس گذاشته بودم که طرف می بنده کلیک خور پاپ آپ بره بالا.
به احتمال زیاد به خاطر همین اخطار داد.
منظور: دکمه بستن پنجره بزارید که با زدن روش پاپ آپ باز بشه...
- Display a “close” button that does anything other than closing the element when clicked.
یه فیلم هم برای مثال فرستاد تو همین مایه ها بود.
فیسبوک اسپم هم ندی خودش اکانت را مسدود میکنه! چند ماه یک بار واردش نشی حساب غیرفعال میشه نیاز نبود مدارک شخصی بفرستی که معلوم نیست تصویر مدارک از کجا سر در بیاره، یوتیوب سرچ کن unblock facebook این مورد یا جملات مشابه، خودم قبلا ده تومن دادم یه نفر اکانت را باز کرد اونم خودش از یوتیوب یاد گرفته بود مگرنه هکر نبودتایم لاین رو ببین دیگه !
خوش امد فیس بوک ببین کی هست
اولین پست
اولین رلیشین
لعنت بهش هرچی خاطره داشتیم پرید..
عکس پاسپورت فرستادم ببینم قبول میکنن یا نه .. بعید میدانم...
این سایت که خوب میده درامد عزیز اگه عضوش نیستی با لینک من عضو شو شمارشم بد نیست
:general304::general304::general304::general304::general304:
کرسی های قدرت در امر اسپم پی تی را رها کردی
یه فکری کن داری پیشکسوت میشی
@Business plan
اره برای موبایل رو می دونم.اها، پاپ باکس خیلی وقت هست که توسط گوگل جریمه میشه (البته اگر از قوانین گوگل پیروی نکنید شامل جریمه میشه)
البته گوگل بیشتر روی دیوایس های موبایل به این موضوع حساس هست
این لینک مفید خواهد بود:
https://searchengineland.com/google...rusive-interstitials-penalty-yesterday-267408
نه کلاس میرم :general401:ممل این اطلاعاتو از کجا بدست اوردی؟
بهت میگم ولی تو قبلش به من بگو از اسپم چقدر درامد داری ؟ اصن درامدی داری ؟ چرا اسپم اصن ؟:general712: این وقتتو انرژیتو بذاری رو یه کار مفید بهتر نیست؟همه میان اسپم میدن ولی فقط مطالب من حذف میشه!
مثلا مورد زیر
https://virgool.io/@mkal1375/۹-دلیل-برای-این-که-هر-کسب-و-کاری-باید-وب-سایت-داشته-باشد-timmfu8cnjeu
راحت اسپم گذاشته ولی هر چی من بزارم حذف میشه!
تو که باهاشون کار کردی چطوری اسپم بدم؟
بخاطر رزولیشن کمته.(البته اگه maximize کردی).سلا آقا کسی میدونه توی برنامه poedit برای من چرا Extract from sources رو نداره؟ کرک شده مشکلی نیست اما توی ویدیویی که گرفتم داره :general211:
کرک نمیشه
بخاطر رزولیشن کمته.(البته اگه maximize کردی).
راه 1. میتونی بری رزولیشن رو زیاد کنی، اگه نه به یه مانیتور وصل کنی.
راه 2.
cataloge -> properties -> source path
در واقع با زدن اون دکمه، منوی این مسیر باز میشه.
ادیت>
راه 3.
خودت دستی برو تو پوشه languages و یه .po باز کن. آموزشش اگه میخوای:
کرک شده اش ترجمه خودکار آنلاینش (suggestion) اش کار نمیکنه، ولی واسه اینکه متن رو سلکت کنی و دستی ترجمه فارسی اش رو وارد کنی خوبه.چطور کرک میشه من خیلی گشتم روشی که درست کار کنه پیدا نکردم.
کلید های ctrl + 1 و... هم کار میکنه؟
درآمد اسپمرها خیلی خیلی خیلی بیشتر از اونی هست که فکرشو می کنین. دورادور با ایشون آشنا هستم. ازش بپرسین فقط برای اینکه سربازی راحتی داشته باشه چقدر خرج کرده!بهت میگم ولی تو قبلش به من بگو از اسپم چقدر درامد داری ؟ اصن درامدی داری ؟ چرا اسپم اصن ؟:general712: این وقتتو انرژیتو بذاری رو یه کار مفید بهتر نیست؟