آره فک کنم مثل رایگانشه، نمیدونستم رایگان هم داره، فک کردم تریال ای چیزیه رایگانش.نسخه رایگان هم همین امکاناتو داره دیگه!
البته دوستمون توی نحوه نصب مشکل داشت، نه با کرک اش.
آره فک کنم مثل رایگانشه، نمیدونستم رایگان هم داره، فک کردم تریال ای چیزیه رایگانش.نسخه رایگان هم همین امکاناتو داره دیگه!
برام جالبه 4 دقیقه پس از عضویت و برای اولین پست این متن نوشته بشهدرآمد اسپمرها خیلی خیلی خیلی بیشتر از اونی هست که فکرشو می کنین. دورادور با ایشون آشنا هستم. ازش بپرسین فقط برای اینکه سربازی راحتی داشته باشه چقدر خرج کرده!
مطمئن باشین اگه اسپم کردن فایده ای نداشت پوشه اسپم ایمیل های همه مون خالی بود!
2 3 تا رو نشمرده؟صباویژن چرا اینطوریه؟!
من دیروز دو سه تا کلیک هیمطنوری روی تبلیغات کردم.. هنوز تعداد کلیک هام صفره!:general210:
چطور کرک میشه من خیلی گشتم روشی که درست کار کنه پیدا نکردم.
کلید های ctrl + 1 و... هم کار میکنه؟
نسخه رایگان هم همین امکاناتو داره دیگه!
پس غیر از پاپ آپ چی بذاریم تو سایت؟2 3 تا رو نشمرده؟
من سایت داشتم با روزی 15 هزار آی پی میدونی چند تا کلیک میشمرد؟ 50 تا :general210:
البته من بنرهای ادنگاه و نکس ادز رو گذاشته بودم ولی درکل همه شون مثه هم هستن
معمولا اونکه کمتر میگه راستهگوگل میشه 1800 آیپی امروز اومده با 20 کاربر آنلاین..
هیستتس میگه 2800 آی پی اومده با 58 کاربر آنلاین..
کدوم راست میگه؟ :general208:
جواد جان من ماه هاست در تلاشم در تلگرام به شما پیام بدمسایت های اگهی ایپی های تکراری رو حساب نمیکنن
یه نفر توی سایت z روی یک بنر کلیک کنه و بعد بره توی سایت o و روی بنری دیگر کلیک کنه کلیک دوم و بعدش حساب نمیشه
بعضی جاها تا ۱۲ ساعت بعضی جاها ۲۴ ساعت و بیشتر
دلم نمیخواد باور کنم :|معمولا اونکه کمتر میگه راسته
مهم اینه که سایت پاپ آپ چقدرشو میشمرهگوگل میشه 1800 آیپی امروز اومده با 20 کاربر آنلاین..
800 تامهم اینه که سایت پاپ آپ چقدرشو میشمره
چقدرشو میشمره؟
پس همون 1800 تاست800 تا
آمارگیر هاست رو چک کن و ببین اون چقدر زدهگوگل میشه 1800 آیپی امروز اومده با 20 کاربر آنلاین..
اینو میدونم مودم های ایرانسل این جدیداش دیگه آنلاک نمیشهمودم ۴.۵g
چی پیشنهاد میکنید ؟؟
انلاک باشه یعنی فقط مخصوص یک اپراتور نباشه
جیبی و باطری خور هم باشه