؟سلام
این نسخه بلوری اینفینیتی وار تو این سایت 30 دقیقه بیشتر از نسخه اچ دی کمه؟
https://dibamoviez.pro/tt4154756/
اینو باید از فرزاد وب ممه بپرسی که تو کار فیلمه
پریمر حداقل رم 8 لازم دارهدوستان
با پریمیر کار میکنم، حین کار با فیلمهای FHD خام با فریم ۶۰ سرعت سیستم (لپتاپ) خیلی پایینه و اذیت میشم
لپتاپم مشخصاتش اینه
cori5 3230 2.60Hz 3mb cache - 6GB ddr3 1600MHz- 1T 5200 - GeForce 740m 2gb up to 4gb
لپتاپ همیشه به برقه و از باطری خیلی کم استفاده میشه، حجم هارد فقط ۲۰٪ استفاده کردم، نرم افزارهای خیلی کمی نصب کردم، روزانه هم temp رو خالی میکنم
windows 8.1 pro
450 برا رتقا گذاشتم کنار، نمیدونم باید رم رو ارتقا بدم یا هارد ssd بگیرم
چه کنم ؟
هردوش تاثیر زیادی توی سرعت دارهدوستان
با پریمیر کار میکنم، حین کار با فیلمهای FHD خام با فریم ۶۰ سرعت سیستم (لپتاپ) خیلی پایینه و اذیت میشم
لپتاپم مشخصاتش اینه
cori5 3230 2.60Hz 3mb cache - 6GB ddr3 1600MHz- 1T 5200 - GeForce 740m 2gb up to 4gb
لپتاپ همیشه به برقه و از باطری خیلی کم استفاده میشه، حجم هارد فقط ۲۰٪ استفاده کردم، نرم افزارهای خیلی کمی نصب کردم، روزانه هم temp رو خالی میکنم
windows 8.1 pro
چه کنم ؟
وقتی سرعت کم میشه میزان استفاده از منابع رو تو تسک منیجر ببین احتمالا سی پی یو کم میاری.دوستان
لپتاپم مشخصاتش اینه
windows 8.1 pro
چه کنم ؟
سلام رفقا برای آموزش پایتون از صفر چه آموزشی رو پیشنهاد میکنین ؟
درضمن کسی لینک دانلود اموزش مقدماتی جادی رو داره ؟
لینکش چیه؟چطوری سرعت لود سایتو اینقد میارن پایین؟:general210:
Very Fast
(0.667 Seconds)
اینکه چیزی نیستچطوری سرعت لود سایتو اینقد میارن پایین؟:general210:
Very Fast
(0.667 Seconds)
با خاموش روشن کردن مودم تغییری حاصل شد؟اچ تی اکسس ذخیره نمیشه افزونه هم نمیتونه دستکاریش کنه ولی خود پارسپک بدون مشکل انجام میده - اینترنت خراب نیست با پراکسی و مرورگر دیگه هم تست کردم پینک عوض کردم کش مرورگر پاک شد و کار های دیگه ولی اچ تی اکسس ذخیره نمیشه - به پشتیبانی پارس پک هم میگم خودتون فلان کد را وارد کنید برای من خرابه و نمیشه - یه جواب سرکاری میده تا تیکت بعدی هم کارشناس بعدی میاد اصلا نمیفهمه دادستان چیه
الان دقیقا چی کار باید کنم ؟ اینجا کسی پارس پک داره یه تست کنید برای اچ تی اکسس یا اینکه مشکل کار کجاست که ذخیره نمیشه؟
مشاهده پیوست 1083152
انواع cache در سمت سرور، نرم افزار ها، پلتفرم و...چطوری سرعت لود سایتو اینقد میارن پایین؟:general210:
Very Fast
(0.667 Seconds)
عزیز من کلا کارم با پریمیر و افترهدوستان
لپتاپم مشخصاتش اینه
windows 8.1 pro
چه کنم ؟
مشکل از یوزر پسورد دایرکت ادمین بود - ویرایش درست شده ولی دنبال منبع کد کامل و استاندارد اچ تی اکسس میگردمبا خاموش روشن کردن مودم تغییری حاصل شد؟
دست به لینک و ساختارش نزن مگر همون ابتدای سایت زدن - من دیر انجام دادم بعد از تغیرات ساختار دامنه سایت کلا سقوط کردسلام دوستان.
راستش من چند روز پیش پیوند های یکتا سایتم رو بروز رسانی کردم.....
بعد الان رفتم وب مستر تولز خواستم از امکان fetch گوگل استفاده کنم......اما هر لینکی که میخوام ثبت کنم.....این ارور Redirected میزنه؟
بنظرتون الان باید چکار کنم تا این لینک های سایتم به ادرس جدیدشون ریداکرت شه و دیگه تو وب مستر مشکلی نداشته باشم؟
مشکل از یوزر پسورد دایرکت ادمین بود - ویرایش درست شده ولی دنبال منبع کد کامل و استاندارد اچ تی اکسس میگردم
دست به لینک و ساختارش نزن مگر همون ابتدای سایت زدن - من دیر انجام دادم بعد از تغیرات ساختار دامنه سایت کلا سقوط کرد
به مطالب باشگاه لبو فروشان جوان نگاه کن y j c.ir
هر مطلب سه خط نوشته با لینک فارسی به طول یک متر!! اصلا رعایت نمیکنه ولی هر چرتی بنویسه میاد بالا!