تولدت با تاخیر مبارکجلوی عنوان Enter بزن بعد h2 کن
اولی رو متوجه نشدم
تولدت با تاخیر مبارکجلوی عنوان Enter بزن بعد h2 کن
اولی رو متوجه نشدم
:| اینتر رو هم میزنم ولی بازم همون اتفاق میوفته..جلوی عنوان Enter بزن بعد h2 کن
اولی رو متوجه نشدم
اوکی....:general208:کاربر تازه وارد نمیتونه حذف کنه مگر اینکه دکمه گزارش را بزنی و درخواست حذف بدی
اگه خواستی یک دسترسی در سطح نویسنده ایجاد کن تا بتونم ببینم مشکل کجاست:| اینتر رو هم میزنم ولی بازم همون اتفاق میوفته..
مرسی..اگه خواستی یک دسترسی در سطح نویسنده ایجاد کن تا بتونم ببینم مشکل کجاست
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x1Bot.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x2Bot.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x3.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x4bot.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x5.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x6bot.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x7Bot.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x8Bot.*
Order Allow,Deny
Allow from all
Deny from 0.0.0.0
Deny from 0.0.0.0
فکر کنم رول های regex درست نیستهر تغیری در اچ تی اکسس بدم مثلا فلان آیپی اسپمر را ببندم کل سایت بسته میشه ارور 403 میده ولی هیچ اشکالی داخل کد نیست همه چیز طبق استاندارده ولی ارور 403 برای همه میاد نه فقط لیست مسدود شده. چی کار باید کرد؟
کد زیر آیا درسته؟ اشکالی نداره؟ پس چرا ارور 403 برای همه میاد و این کد را بردارم درست میشه؟ نباید اینطور باشه
عبارت x اسم ربات ها 0 هم آیپی اسپمر هست هست که اینجا اسم کامل را ننوشتم
کد:RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x1Bot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x2Bot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x3.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x4bot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x5.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x6bot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x7Bot.* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .*x8Bot.* Order Allow,Deny Allow from all Deny from 0.0.0.0 Deny from 0.0.0.0
//Block bad bots
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^x1Bot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^x2Bot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^x3 [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^x4bot
RewriteRule ^.* - [F,L]
Order Deny,Allow
Deny from 1.2.3.4
Allow from all
ممنون.
اینکار رو هم انجام دادم اما فایده ای نداشت............یعنی من میخوام مطالب رو وسط چین کنم......اما هیچ مطلبی نه وسط چین و نه چپ چین نمیشه و فقط مطالب رو میشه راست چین کرد.
وردپرسم هم نسخه 4.9.8–fa_IR هستش............قبلا اصلا اینجور نبود...اما بعد از اپدیت اینجوری شده؟ ایا میتونه از خود وردپرس باشه یا ناسگاری افزونه ایی ؟
دایان شاپ محل سگ هم به کاربر و مشتری نمیزاره - یک هفته هست به پشتیبانی پیام دادم پشمش هم حساب نکرد هیچ جواب نداد
شما دو تا با هم رابطه ای ندارید؟:general712:
@helpmasteri
@Alex2019
همون برگشتم نسخه قبلی...........تا اپدیت بعدی ببینم چی میشه؟چرا با نسخه قبلی کار نمیکنی؟ ممکنه اینطوری هم باشه ولی درصدش خیلی کم
همون برگشتم نسخه قبلی...........تا اپدیت بعدی ببینم چی میشه؟
برای منم اینطور شده بود..اچ تی اکسس ذخیره نمیشه افزونه هم نمیتونه دستکاریش کنه ولی خود پارسپک بدون مشکل انجام میده - اینترنت خراب نیست با پراکسی و مرورگر دیگه هم تست کردم پینک عوض کردم کش مرورگر پاک شد و کار های دیگه ولی اچ تی اکسس ذخیره نمیشه - به پشتیبانی پارس پک هم میگم خودتون فلان کد را وارد کنید برای من خرابه و نمیشه - یه جواب سرکاری میده تا تیکت بعدی هم کارشناس بعدی میاد اصلا نمیفهمه دادستان چیه
الان دقیقا چی کار باید کنم ؟ اینجا کسی پارس پک داره یه تست کنید برای اچ تی اکسس یا اینکه مشکل کار کجاست که ذخیره نمیشه؟
مشاهده پیوست 1083152
مشاهده پیوست 1083150
کمپین بیمه ماهان
با جوایز مختلف
https://bimemahan.com/pelak?campaign_ref=BMR659851