فعالیت و کارکرد این سایت ها چطوریه؟
راه حل ریدایرکت 404 هست
- باشگاه لبو فروشان جوان نسخه سلطنتی! این سایت چه جوری دارم اسپم میکنه؟ هیچ مطلبی از خودش نداره ولی رتش بالا هست
iranianuk.com - سایت کلیپ ipvo.ir که در رزبلاگ ساخته شده و محل بارگذاری ویدئو های اون از آپارات و... هست و از خودش منابعی استفاده نکرده - چطوری این کار رو کرده روی رزبلاگ؟!
- سایت iitineraries.biz با مطالب یک شبه ایجاد شده و غیر کپی - این مطالب از کجا اومده و چطوری همه را در مدت کوتاهی گذاشته روی سایت؟
- سایت های اسپمر از یوتیوب و اینستاگرام که خودشون نمیگن اسپم عنوان viewer و دیدن میزارن چطوری بالا میان وقتی مطالبشون تمام کپی هست؟ کپی رایت / پنالتی / اسپم گوگل و... هم ندارن! googletune.com - piknu.com
حذف لینک+رفع ارور در وبمستر تولز کار کاملا بی فایده ای هست چون گوگل لینک خراب را دائم حذف نمیکنه و یه مدت بعد برمیگرده!!! نمیدونم چرا دائم حذف نمیکنهمممنون از پاسختون.
ولی متاسفانه من حدود 1 ماه پیش اینکار رو انجام دادم و پیوند هام رو تغییر دادم...............منتها فکر میکردم خودش خود به خود درست میشه......اما الان که لینک ها رو تو گوگل سرچ و گوگل تولز دیدم که خطای 404 میده خیلی لینک ها.
و تو تولز هم خطای ریداکت میده.....
الان باید راهکاری باشه یا پیدا کنه تا تموم لینک ها رو درست کنم؟
راه حل ریدایرکت 404 هست