ای وای
:general509:
شانس ندارم بخدا، از توی این همه شرکت ببین دست گذاشتم روی چی
...
البته بازم جای شُکرش باقیه از شرکت زیر نگرفتم، بهشون گفتم مشکلی نیست اطلاعات فیک باشه (معمولا برای دامنه های خارجی مشکلی نداره) ببین چی جوابم رو دادن:
مشاهده پیوست 1088731
خواستم جواب بدم بگم آره خیلی غیرقانونی هست سایت پ.ورنه
ترسوهای تازه به دوران رسیده:general505:
بگذریم، راستی عزیز دیگه لازم نیست از طرف شرکت اول پیگیری کنم؟ اونا تایید کردن انتقال رو؟...
:general404::general404:
حقیقتش منم گول قیمت های خوبشو خوردم، گرچه تا قبل تحریم ریسلو مشکلی باهاشون ندارم و همه چی عادی بود ولی خب آدما توی مشکلات خودشونو نشون میدن
این بنده خدا هم به خاطر این تحریم ها خیلی از مشتری هاش رفتن جای دیگه و این سیاست احمقانه ای که پیاده کرده بود برای این بود که ضررهاش تا حد جبران شه
اما در هر صورت سیاست کثیفی بود و به همین خاطرم اعتمادمو بهش از دست دادم و دیگه حتی حاضر نبودم 1 ثانیه هم دامنه هام توی پنل این یارو باشه
به شخصه حاضر بودم کل سایت رو ببندم ولی همچین بلایی رو سره کسی نیارم، چون تقریبا دستم به هیچ جا بند نبود و باید صبر میکردم تا دامنه هام کلا آزاد شه (که در اونصورت هم شانسم برای ثبت مجدد تقریبا 0 بود)
البته اینم بگم که این حرکت احمقانه توسط ریسلو انجام شده به خاطره اینکه روند انتقال دامنه ها رو تسریع کنن ولی نمیدونن ایرانی جماعت چه ... هایی هستن
خلاصه اگه دامنه هاتو دوست داری فقط ببرشون یه جایی که کاملا ازش مطئمن باشی وگرنه خدایی نکرده باید قیدشونو بزنی
:general304::general304::general304:
آره منم با مشخصات فیک (البته آدرس و تلفن و اینا واقعیه ولی از ایناست که توی نت گذاشتن) ثبت نام کردم و هاستینگ هم ایرادی نگرفت
عجیبه که این طرف اینقدر ترسیده
نه فکر نمیکنم دیگه نیازی به پیگیری باشه، همونطور که توی ایمیل نوشته و توی هویز دامنه هم اومده دامنه ت بدون مشکل در حال انتقاله