دوزتان ، کسی تاحالا کریو راه انداخته؟
SW_ZXایدی تلگرامتو بده
Last edited:
SW_ZXایدی تلگرامتو بده
https://en.wikipedia.org/wiki/Noindexدوستان ایندکس شدن صفحات سایت خوبه یا بد منظورم این صفحات هست ، مثال :
test.com/page/2
test.com/page/3
test.com/page/4
و ...
و اینکه به چ روشی میشه جلوی ایندکس شدن این صفحات رو گرفت؟
بد هستدوستان ایندکس شدن صفحات سایت خوبه یا بد منظورم این صفحات هست ، مثال :
test.com/page/2
test.com/page/3
test.com/page/4
و ...
و اینکه به چ روشی میشه جلوی ایندکس شدن این صفحات رو گرفت؟
گفتیم رب ولی نه به این غلیظیمثل اینکه شما از قیمتها خبری نداری.
از ایران بخواد بره کانادا فقط و فقط پول بلیط خالیش بالای 20 تومن میشه!
دوقوز آباد هم نمیشه رفت با این پول توی این وضعیت ارزی
شاید 2 سال قبل میشد
اینجا خونه بخری اقامت یکساله میدن که باید سال به سال تمدید کنی به شرط اینکه خونه رو نفروخته باشی.شما مگه ازمیر نیستی ؟ تو همون ترکیه مگه نمیشه با یه خرید خونه یه اقامت 5 ساله و بعدش درخواست تابعیت داد ؟
درست تنظیم کردی؟امروز ساعت ۱۱ تماس گرفتم مخابرات برای رانژه کردن، ساعت ۱۳ تماس گرفتن گفتن خط رانژه کردیم
یه طرح هم برام فعال کردن (غزال) ۹۰ گیگ ماهانه ۴۰ تومن
تا الان چراغ لینک مودم ثابت نشده
چقدر زمان میبره که خط اوکی شه؟
مشاهده پیوست 1088492
تنظیم چی؟درست تنظیم کردی؟
رانژه همون روز نمیشه.تنظیم چی؟
یه مودم وای فای گرفتم، سیم تلفنو زدم بهش، چراغ لینکش هنوز چشمک زنه
هنوز اوکی نشده که تنظیم کنم برا اینترنت، فقط چشمک میزنه در صورتی که بردم کافی نت فقط وصل کرد به تلفن (بدون کانفیگ) چراغش ثابت شد
چیزیو باید تنظیم کنم؟ :general410:
من ۴ ساله از adsl دور بودم تا اینکه خطمون اوکی شد اونم فقط با مخابرات
همون موقعی که کد انتقال رو میزنی تا حدودا یکی دو ساعت بعدش یه ایمیل فرستاده میشه که روند انتقال رو تایید میکنهسلام.
دوستان زمان تکمیل فرایند انتقال دامنه بین المللی حدودا چند روز هست؟.
دیروز دامنه رو به شرکت دیگه ای منتقل کردم، فقط ازجایی که خریداری کردم بهم گفتن باید صبر کنید از طرف شرکت اول و اصلی تایید بشه، منظورشون همون شرکت خارجی هست یا نمایندگان داخلی که ازشون گرفتم؟.
شیرازی؟امروز ساعت ۱۱ تماس گرفتم مخابرات برای رانژه کردن، ساعت ۱۳ تماس گرفتن گفتن خط رانژه کردیم
یه طرح هم برام فعال کردن (غزال) ۹۰ گیگ ماهانه ۴۰ تومن
تا الان چراغ لینک مودم ثابت نشده
چقدر زمان میبره که خط اوکی شه؟
مشاهده پیوست 1088492
اره درسته، ولی من نمیدونستم اونا گفتن رانژه شدهلینک چشمک زنه یعنی رانژه نشده
۲۴ ساعته اوکی شدرانژه همون روز نمیشه.
همین که سیستم قبلی جمع کنن و جدید بذارن خودش حداقل 3 روز طول میکشه
اره شیرازمشیرازی؟
از مخابرات طرح 3 ماهه نگیر، ماهانه بگیر که اگه دلت خواست تغییرش بدی چون هر روز یه طرح جدید معرفی میکنن
الان مثلا این طرحی که من دارم سرعتش عین ماله توئه فقط حجمش 70 گیگه ماهی 23 تومن
البته سرعتش تا 16 مگ بازه و همیشه هم روی همینه سرعته حتی شبانه ولی خب توی پنل زده 4 مگ
ممنون از پاسخت عزیز.همون موقعی که کد انتقال رو میزنی تا حدودا یکی دو ساعت بعدش یه ایمیل فرستاده میشه که روند انتقال رو تایید میکنه
بعضی وقتها ایمیل به شرکت هاستینگی که ازش دامنه رو خریدی داده میشه و اون شرکت هم ایمیل رو برات فوروارد میکنه ولی بعضی وقتها هم شرکت ها شیطنت میکنن و ایمیل رو برات نمیفرستن یا ریجکتش میکنن که نتونی از زیر مجموعه شون خارج بشی
این مورد رو یه شرکت برای من پیش آورد و حدود 7 8 تا از دامنه هامو گیر انداخت که مجبور شدم چند تاشو هزینه تمدید به خودش بدم و دوباره منتقل کنم به یه جای دیگه
البته این مسئله حدود یکسال پیش بود و خدا رو شکر با این کار چند تا از دامنه هام 2 ساله شدن با قیمت 30 40 تومن
ولی کلا اگه ایمیلش اومد و شما تاییدش کردی دیگه مشکلی به وجود نمیاد و خیالت راحت باشه اما اگه ایمیله نیومده باید بری از شرکت اول پیگیری کنی