دامنه .COM به قیمت 165.000سلام وبمسترون
با گرانی سرویس ها چه می کنید؟ :general711:
در زمان فراوانی نعمت ما 4 نفر بودیم با 4 تا سرور اختصاصی
الان هنوز 4 نفریم ولی 1 سرور داریم :general707:
سرور 300 تومنی شده 1 میلیون :general410:
همین ها عین خیار میفروشنتخواستم جواب بدم بگم آره خیلی غیرقانونی هست سایت پ.ورنه
ترسوهای تازه به دوران رسیده:general505:
Nitro PDFNitro PDF
حاجی اگه سایتی تا به این حد مفید داری بیا همکاری بکنیم:general703::general709:ای وای :general509:
شانس ندارم بخدا، از توی این همه شرکت ببین دست گذاشتم روی چی...
البته بازم جای شُکرش باقیه از شرکت زیر نگرفتم، بهشون گفتم مشکلی نیست اطلاعات فیک باشه (معمولا برای دامنه های خارجی مشکلی نداره) ببین چی جوابم رو دادن:
مشاهده پیوست 1088731
خواستم جواب بدم بگم آره خیلی غیرقانونی هست سایت پ.ورنه
ترسوهای تازه به دوران رسیده:general505:
بگذریم، راستی عزیز دیگه لازم نیست از طرف شرکت اول پیگیری کنم؟ اونا تایید کردن انتقال رو؟...
خوب کم کم تعداد کاربرها تو این بخش رو به افزایش هست و نیاز به همچین تاپیکی جهت بحث و گفتگو بین وبمسترها هست !
سوالات جزئیتون رو هم میتونید اینجا بپرسید .
از همه ی وبمسترها دعوت میکنم بیان اینجا و خودشون + سایت های که دارند رو معرفی کنند تا بیشتر با هم آشنا بشیم
:general502:خوشم اومد، خیلی تاپیک جالبی میشه، با استقبال زیاد !
نادوستان امروز بازدید شما هم یه 30 درصد کمتره؟
cloudflare.net رایگان فکر نمیکنم زیاد جالب باشه.نسخه های پولیش بهتر هستنcdn استفاده کنی کمتر از پهنهای باند هاست استفاده میشه.
اگر وبسرور litespeed هست افزونه litespeed cache نصب کن. اگر نیست بدون افزونه هم میشه با cloudflare.net
رایگانش چند سال پیش فایل های css و js و یه سری دیگه رو پوشش میداد، الانو نمیدونمcloudflare.net رایگان فکر نمیکنم زیاد جالب باشه.نسخه های پولیش بهتر هستن
بعد اینا خودشون ایمیل مارو به لیست ایمیل های تبلیغاتی اضافه نمی کنن؟!ایمیلتون توی توی این سایت ها بزنید ببینید کجا ها هک شدید
https://haveibeenpwned.com/
https://monitor.firefox.com/scan
خواهش میکنمNitro PDF
ممنونم تست میکنم
اگه برنامه ای هم هست که پی دی اف فارسی رو به ورد تبدیل کنه ممنونم میشم بگید
کسی فهمید چی شد؟کسی میدونه این چه استانداردی از تماس هست؟ وایبر برای ورفای اکانت تماس گرفته ولی وقتی از خارج از ایران تماس میگیره و سیستم مخابرات از خودش نیست چطوری بدون شماره زنگ میزنه؟ فقط روی سیستم داخلی میشه این کار رو کرد، میخوام بدونم الان که اینطوری از خارج زنگ زده طبق کدوم قانون/استاندارد الکترونیک و مخابرات هست؟!