AMIR0098
Registered User
- نوشتهها
- 2,592
- لایکها
- 2,554
یکی فروشگاه اینترنتی هست یکی هم یک پکیچ کسب درامد!چه کسب و کاری ؟
یکی فروشگاه اینترنتی هست یکی هم یک پکیچ کسب درامد!چه کسب و کاری ؟
فکر کنم قیمت های صفحه تبلیغات اپدیت نمیشه یه استعلام قیمت بکن.تا حالا کسی به پرشین تولز تبلیغات بنری داده؟ بازدهیش چطوره؟ 300هزار تومانی مد نظرمه
فعلا تبلیغات همسان بهترین نتیجه رو میدهدوستان بزرگوار
برای کسب و کارمون میخوایم تبلیغات رو شروع کنیم برای دیده شدن بنظرتون بهترین راه تبلیغ چیه؟! پاپ اپ ؟ بنری؟
و...؟
پ.ن: گوگل و... مد نظر نیست
پرسیدم. قیمتش همونه تغییری نکردفکر کنم قیمت های صفحه تبلیغات اپدیت نمیشه یه استعلام قیمت بکن.
با نرخ ۱۹ تومنی بردن بالا، دیگه پایین نمیارن :))))قیمت دامین چرا اینجوری شده
یکی زده دات کامل 245 هزارتومان
یکی 150
یکی 180
یکی 190
پرشین تولز هم ۱۸۰,۰۰۰
هست
هرکی هر قیمتی دوست داشته زدهقیمت دامین چرا اینجوری شده
یکی زده دات کامل 245 هزارتومان
یکی 150
یکی 180
یکی 190
پرشین تولز هم ۱۸۰,۰۰۰
هست
یه بنر بود از 1-1-96 گذاشته بودنش بالای صفحه تا همین چند وقت پیشتا حالا کسی به پرشین تولز تبلیغات بنری داده؟ بازدهیش چطوره؟ 300هزار تومانی مد نظرمه
نهاینستا رو هم فیلتر کردن؟ :|
ایرانسل که فیلـتر نیست خوشبختانه.اینستا رو هم فیلتر کردن؟ :|
از اون حرفا بود!!کدوم نرم افزاری می تونه pdf رو کاملا محافظت کنه؟
آیا برنامه ای هست که کاری کنه تا از پی دی اف نشه اسکرین شات گرفت؟
برای من یه بار چنین مشکلی پیش اومده بود.امروز اومدم سری به سایت زدم باز خودبخود چند فایل حذف شده. این خطاها رو داد. مشکل از چیه؟؟ خوبه سایت فعال نه
Warning: require(/home/www/public_html/wp-includes/category.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/public_html/wp-settings.php on line 175
Fatal error: require(): Failed opening required '/home/www/public_html/wp-includes/category.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/www/public_html/wp-settings.php on line 175
---------------------------------------------------------------------------------
Warning: require_once(inc/class/islemag-widget-big-ad.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/public_html/wp-content/themes/Isle/functions.php on line 241
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'inc/class/islemag-widget-big-ad.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/www/public_html/wp-content/themes/Isle/functions.php on line 241
---------------------------------------------------------------------------------
Warning: require_once(/home/www/public_html/wp-admin/includes/taxonomy.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/public_html/wp-admin/includes/admin.php on line 57
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/www/public_html/wp-admin/includes/taxonomy.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/www/public_html/wp-admin/includes/admin.php on line 57
Warning: require_once(AddThisFollowButtonsHeaderTool.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/public_html/wp-content/plugins/addthis/backend/AddThisFollowButtonsFeature.php on line 25
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'AddThisFollowButtonsHeaderTool.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/www/public_html/wp-content/plugins/addthis/backend/AddThisFollowButtonsFeature.php on line 25
بار دومه اینطوری میشه. قطعه کد رو چطوری پیدا کنم؟ این حذف بشه دیگه مشکل بوجود نمیاد؟برای من یه بار چنین مشکلی پیش اومده بود.
قضیه از این قرار بود که یه قطعه کد رمز شده درون صفحه بود. وقتی ضد ویروس اسکن می کرد اون فایل ها رو حذف می کرد!
کسی سئوکار خارجی سراغ داره؟ نمیخوام کاری برام کنه فقط در حد تبادل نظروضعیت پشتیبانی بیشتر سایت های ایرانی افتضاحه :general502: حتی سایت های معروف مشاهده پیوست 1089461
آشغاله
اصلا ایمیل جواب نمیدن:general211:
سایت خارجی 10 دقیقه بعدش جواب ایمیل میاد
ایرانی جماعت اصلا نمیفهمه ایمیل چیه اسکایپ چیه ... اسم خودشم گذاشته وبمستر:android30: