estar_bien
Registered User
- نوشتهها
- 268
- لایکها
- 78
نقد کردن بیت کوین از چه سایتی؟ پیشنهاد بدید
نهدوستان تلگرام قطعه ؟
به نظرم نه:general705: از 12 یه باکس گذاشتن که مثلا یک ساعت دیگه جنس های دیگه میاد یک ساعت تموم شد همونا رو برای دو ساعت بعدش تمدید کردن هنوز نیم ساعت نگذشته بود که تایمر رو بردن روی هشت ساعتنوپ
کسی از ساعت 12 شب تا الان تونسته bamilo سفارش ثبت کنه؟
یارو دوربین ورزشی 500 تومنی رو زده 1 میلیون بعد 50 درصد تخفیف خورده تازه شده 500 تومن :general509: .کسی از ساعت 12 شب تا الان تونسته bamilo سفارش ثبت کنه؟
من تو خیلی سایتا دیدم این مدلی بوده یا قیمت میکشن بالا با تخفیف تازه میشه قیمت اصلیش . یا جالبتر کالا رو نمیشه خرید ! به سبد اضافه نمیشه . یا میزنه به اتمام رسید . جالبه همین بامیلو قبل شروع تخفیف چند نمونه گذاشت بود .برنج 10 کیلویی ایرانی که 90 تومنه تو بازاره زده بود 35 تومن با تخفیف فکرشو بکن کدومم سس مغزی جنسشو اینطوری میفروشه اخه:general208:از 50 تا تخفیفی که میزنن یکیش شاید واقعی باشه
مصر چیه که سایت 4900ش چی باشهبالاترین دیلی تایم که دیدم ، امارات نیوز 18 دقیقه!
https://www.alexa.com/siteinfo/emarat-news.ae
باشگاه لبوفروشان جوان ، 3 دقیقه!
بیا :کود تخفیف دیجی کالا داره کسی ؟
کسی اطلاع داره؟فیسبوک اگر اکانت را کامل حذف کنم و 30 روز مهلت فعال کردن دوباره هم بگذره. ایمیل ثبت نامی هم از دیتابیس حذف میشه یا برای ثبت نام دوباره ایمیل تکراری شناسایی میکنه؟
ما هم میدونستیم:general705:
شما میدونستی من برای کسانی که بی خبرند گفتم پاک هم نمیشهما هم میدونستیم
حداقل میتونستی جای دیگه این حرف رو بزنی که عمومی نباشه همه ببینن دفعه بعدی دیگه نتونیم این کار رو کنیم
یه جوری متن را سانسور کن یا راه دیگه
وقتی سیستمی مشکل داره مقصر صاحب اون سیستم هست چون وظیفه داره عملکرد سیستم خودشو برای مشتری تضمین بکنه بعدش هم مشکلات که فقط گریبانگیر صاحبش همیشه نیست اغلب اوقات همین باگ ها باعث میشه کاربر آسیب ببینه حالا اونجا هم انگشت اتهام به سمت کاربر میگیرید؟ما ایرانیا فقط تو دزدی استادیم !
آقای عزیز به قول معروف در دیزی بازه ....شما میدونستی من برای کسانی که بی خبرند گفتم پاک هم نمیشه
وقتی سیستمی مشکل داره مقصر صاحب اون سیستم هست چون وظیفه داره عملکرد سیستم خودشو برای مشتری تضمین بکنه بعدش هم مشکلات که فقط گریبانگیر صاحبش همیشه نیست اغلب اوقات همین باگ ها باعث میشه کاربر آسیب ببینه حالا اونجا هم انگشت اتهام به سمت کاربر میگیرید؟
ما ایرانیا فقط تو قضاوت دیگران استادیم!
مثال نامربوطیه صاحب خونه یا ماشین هیچ حقی نسبت به شما نداره و چیزی به شما هم نداده که بخواد در قبال اون مسوولیتی داشته باشه ولی در اینجا شما در ازای خدماتی که پولشو دادید حق دارید که اون مجموعه خدمات رو درست و بدون مشکل دریافت کنید حالا وقتی چیز ناقصی به شما ارائه شده حقوق شما چی میشه؟آقای عزیز به قول معروف در دیزی بازه ....
حرفتون مثل این میمونه از یه خیابون رد بشی در ماشین یا خونه ای باز باشه حالا چون باز هست بری تو خونه و دزدی کنی
کار اشتباهتو توجیه نکن
ثورن میذاشتم هم اینجوری پاک نمیشد :general712:...(بدلیل مغایرت با قوانین)
:general705:
قضیه چی بوده دیر رسیدم:android25::android30:...(بدلیل مغایرت با قوانین)
:general705:
فهمیدی به ما هم بگو:general705:قضیه چی بوده دیر رسیدم:android25::android30: