shahinSssS
Registered User
- نوشتهها
- 1,127
- لایکها
- 66
سلام ایا روبات یا روشی می شناسید از یک گروه مطالب فورواد کنه گروه دیگه مرسی . تلگرام
بازم توجیهمثال نامربوطیه صاحب خونه یا ماشین هیچ حقی نسبت به شما نداره و چیزی به شما هم نداده که بخواد در قبال اون مسوولیتی داشته باشه ولی در اینجا شما در ازای خدماتی که پولشو دادید حق دارید که اون مجموعه خدمات رو درست و بدون مشکل دریافت کنید حالا وقتی چیز ناقصی به شما ارائه شده حقوق شما چی میشه؟
شما اگه هاست اروپا داشته باشی که هزینه چند ماه آینده اون پرداخت شده باشه رو به داخل منتقل کنی هاستینگ به شما مابه تفاوت قیمتی پرداخت نمیکنه! کلا این وسط پولتون سوخت میشه کسی هم پاسخگو نیست احتمالا تبصره ای تو قوانینشون برای توجیه این کار هم نوشتند که بعدا وقتی این پول رو درخواست کردید بکوبند تو صورتتون. اگه این اتفاق نمی افتاد و پول شما برگشت داده میشد منم مثل شما در مقابل این حرکت جبهه میگرفتم ولی با این وضعیت نباید انتظار داشت که در مقابل حرکت نادرست اونا شما درست رفتار کنید!!
بنظرت اگر این کار پخش میشد خودت دفعه بعدی میتونستی انجامش بدی؟ اینجا دارک وب که نیست همه چیز عمومیه مطلبی که بزاری اولین کسی که میبینه فیلترینگ بعد *** و بعدش خودمونثورن میذاشتم هم اینجوری پاک نمیشد :general712:
دوستان ریپورتچی و مدیران دلواپس خدا قوت :general707:
ول کن بیخیال تموم شد رفتبازم توجیه
دزدی دزدیه حالا شما هرچی کارتو بخوای توجیه کنی که اله بله فلانه بازم دزدیه !
موضوع در مورد وب م*مه بود و مسائل روز چورنقضیه چی بوده دیر رسیدم:android25::android30:
تخصص من بوده که ...بنظرت اگر این کار پخش میشد خودت دفعه بعدی میتونستی انجامش بدی؟ اینجا دارک وب که نیست همه چیز عمومیه مطلبی که بزاری اولین کسی که میبینه فیلترینگ بعد *** و بعدش خودمون
ول کن بیخیال تموم شد رفت
موضوع در مورد وب م*مه بود و مسائل روز چورن
بهت قول میدم یکی خبرو روسوند به اونی که نباید میرسوندول کن بیخیال تموم شد رفت
آخه همش داره توی کار اشتباه خودش پافشاری میکنه و توجیه که دزدی میکنم چون در خونه طرف بازه !بنظرت اگر این کار پخش میشد خودت دفعه بعدی میتونستی انجامش بدی؟ اینجا دارک وب که نیست همه چیز عمومیه مطلبی که بزاری اولین کسی که میبینه فیلترینگ بعد *** و بعدش خودمون
ول کن بیخیال تموم شد رفت
موضوع در مورد وب م*مه بود و مسائل روز چورن
من اگر میدونستم خودم این کارو میکردم این کار خودش دقیقا مثل حرام خوری میمونهبهت قول میدم یکی خبرو روسوند به اونی که نباید میرسوند
کاسه داغ تر از اش نباش . هر کی استفاده میکنه بزار به فکر حلال و حرومش باشه . شما اینکارو نکن با بقیه کاری نداشته باش .من اگر میدونستم خودم این کارو میکردم این کار خودش دقیقا مثل حرام خوری میمونه
مشکوک هست به مولتی یوزر فرنود شوشول :general606:کاسه داغ تر از اش نباش . هر کی استفاده میکنه بزار به فکر حلال و حرومش باشه . شما اینکارو نکن با بقیه کاری نداشته باش .
بیا تلگرام کارت دارم.یا پ . خ میزنم..مشکوک هست به مولتی یوزر فرنود شوشول :general606:
اگه پخ میزنی پس خط اولی چرا نوشتیبیا تلگرام کارت دارم.یا پ . خ میزنم..
بذار پ.خ میزنم
هم پ.خ گذاشتماگه پخ میزنی پس خط اولی چرا نوشتی
اگه میخوای پخ بزنی پس چرا این پستو نوشتی اصلا:general703:
قضیه چی بوده دیر رسیدم:android25::android30:
فهمیدی به ما هم بگو:general705:
سلام
histats شما هم بعد از آپدیت آنلاین و بازدیدارو کم نشون میده؟
واقعا برام سواله چرا ما وبمسترای ایرانی دست از سر histat بر نمی داریم؟ :general711:بله
احتمالا اون تایمی که داشتن سرور رو منتقل می کردن اطلاعات پریده :general609:
اسکریپت piwik خیلی بهتره از همه نظر امکانات و راحتی استفادهواقعا برام سواله چرا ما وبمسترای ایرانی دست از سر histat بر نمی داریم؟ :general711:
جایگزین های بهتری هست
نمونه https://matomo.org/how-do-i-install-on-premise/
کل اسکریپت هم به صورت 100% روی هاست میشه قرار داد نیازی به هیچ External callback نداره (هم سرعت لود بهتر میشه هم خیالمون راحته که اسکریتپ خارجی که معلوم نیست چی رو به کجا می فرسته لود نمی کنیم)