همه موافق این قانون هستن
ولی باید درست اجرا بشه
بجای اینکه کسی که قانون رو نقض کرده دستگیر کنن رفتن سراغ مدیر اپلودسنتر
مثلا یکی در سروش کانال بزنه و کتاب های اون شخص رو بزاره برای دانلود، باز هم مدیر سروش رو زندانی میکنن یا شخصی که کانال ایجاد کرد؟
اگه شما موافق حکم این قاضی باشید، یعنی با منطق شما نباید هیچ اپلودسنتر، مسنجر، سرویس دهنده های کاربر محور در ایران فعالیت کنن
در این حالت هم مشکل شما حل نمیشه و بدتر میشه، چون اون متخلف از سرویس های خارجی استفاده میکنه و دیگه به هیچ وجه نمیتونین متخلف رو پیدا کنین
این حرف هم که مدیر سایت میلیون ها فایل رو باید بررسی کنه مثل جوک میمونه که بعضی ها میگن!
اگه ده ها کارمند استخدام بشه نهایت بتونن فایل های غیراخلاقی رو حذف کنن، دیگه نمیشه کپی رایت تک تک فایل ها رو بررسی کرد!
نه حرف من در مورد کپی رایت اصلا در مورد پیکوفایل و حکمی که داده شده نیست ( ما قانون مشخص نداریم فعلا به همین دلیل این اتفاق می افته)
چون خودم تولید کننده محتوام وقتی میبینم جلوی چشمم دسترنج منو حراج کردن بعد به آپلودسنتر که اطلاع میدی بعد چند روز میگه نه نمیشه باید دستور قضایی باشه و فلان ( بخصوص اگر فایل پرطرفدار هم باشه) خوب این وسط من باید چکار کنم؟ تنها راهش شکایت دیگه
منم که آپلودر رو نمیشناسم بخوام شکایت کنم ازش می مونه صاحب آپلودسنتر
خودمون رو نباید گول بزنیم که اکثر آپلودسنترها رشدشون و درامدشون از محتوای غیرقانونیه اون اپلودر هم براحتی پشت پروکسی و vps قایم میشه
اینکه صرفا بگیم صاحب سایت کاربر محور مسئولیتی نداره درست نیست، ولی خوب روش برخورد هم درست نیست، نیاز به قوانین دقیق تر و ابزارهای کنترلی بیشتر داریم
در قوانین جدیدی که اتحادیه اروپا قرار هست تصویب کنه شدیدا در مورد کپی رایت سخت گیری خواهد شد و تمام مسئولیت محتوا با صاحب سایت خواهد بود (بخصوص در مورد فروم ها)
همچنین قوانینی برای آپلودسنترها دارن تدوین می کنن که اگر تصویب بشه واقعا فاتحه همشون خوندس! ( برای مثلا اگر گزارش صحیحی ارسال بشه باید حتما در کمتر از 2 ساعت فایل حذف بشه وگرنه مسئولیت ضرر و زیانش با صاحب آپلودسنتره !! )
همین الان خیلی از فروهای خارجی دارن آماده می شن برای این داستان دیگه هیچ پستی بدون اینکه در صف بررسی مدیریت قرار بگیره منتشر نشه
کلا این جنگیه که به نفع هیچکس نیست، مهم فرهنگ استفاده اس که نداریم مثالش همونه که پست قبلی گفتم