مدتیه ترجیح دادم بیرون کار کنم و اگه شد مدیریتش رو بدم دست دوست دیگه یی..midanam.com
البته قبلا تو اوج خودش بازدید روزانه 50k داشت..
شاید همین هیزتوری قوی باعث سریعتر برگشتن به جایگاه قبلی خودش شه!
سلام دوستان کسی میشناسین که کانال یوتیوب داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشهد هاست کسی سرویس داشته یا اطلاعی داره از وضعیت خدماتشون؟
میتونی ایگنور کنی نبینی:general601:@amir7310 انقد که توی ده صفحه اخیر تاپیک اسم هاست دی ال رو بردی میخوام سر به بیابون بزارم :|
پشتیبانی و کارشون خوبه بزرگترین عیبی که دارن اینه که زمانی که سایت شما فیلتر میشه هاستتو میبندن :|
یعنی بدبختی فیلتر شدن یه طرف بسته شدن سایت یه طرف
به هاستینگ ربطی نداره دادا.@amir7310 انقد که توی ده صفحه اخیر تاپیک اسم هاست دی ال رو بردی میخوام سر به بیابون بزارم :|
پشتیبانی و کارشون خوبه بزرگترین عیبی که دارن اینه که زمانی که سایت شما فیلتر میشه هاستتو میبندن :|
یعنی بدبختی فیلتر شدن یه طرف بسته شدن سایت یه طرف
میتونی ایگنور کنی نبینی:general601:
واسه بستن هاست هم باید عرض کنم که نت افراز هم همین کار انجام میده. کلا فیلترینگ ایمیل بزنه باید عمل کنن:general601:
ضمنا اینجا فروم هست و من شما رو نقل قول نکردم.
به هاستینگ ربطی نداره دادا.
تقریبا یکسالی هست که روال فیـلترینگ عوض شده، فهمیدن با فیـلتر کردن آدرس چیزی درست نمیشه افتادن به جون روش های بگیر و ببندی...
بعداز فیل از طرف کارگروه مصاديق مجرمانه و دستور قضایی به هاستینگ ایمیل میزنن که فلان هاست رو دستریش رو ببندید.
ایناهم از ترسشون دسترسی رو میبندن (اگه اینکارو نکنن دسترسی زندگیشون هم بسته میشه ).
حالا یه سری هاستینگ آتش به اختیار و %#&$مال هم هستند که بحثشون جداست و بدون ایمیل کار خودشون رو میکنن
ولی درکل بک آپ رو باید بهتون بدن.
خلاصه اگه آدرس ip و dns سایت رو مخفی کنی نمیتونن هاستینگ رو پیدا کنن و در اینصورت فقط فیـلتر میکنن.
دوستان من پنج شنبه هفته قبل در پنل یکتانت درخواست واریز زدم.
هنوز 10 روز نشده. نمیشه یه حرکتی چیزی زد تا درخواست واریز بزنم قبل 10 روز؟
یکتانت دیگه کلفت شده..به سایت های متوسط پیش نمیدهباید پول رو اول کار میگرفتی
من داداشم با یه سیستم کار میکنه که پول رو اول کار میگیرهیکتانت دیگه کلفت شده..به سایت های متوسط پیش نمیده
سلام
برای پاپ آپ کجا رو پیشنهاد میدین ؟
میخوام تبلیغ بدم یه کم رتبه سایتم با پاپ آپ بیاد پایین
موقتیه یه کم فقط رتبش درست بشه تو الکسا
کسی اگر پاپ آپ میزاره تو سایتش قیمت بفرسته برام
اسمش چیه؟من داداشم با یه سیستم کار میکنه که پول رو اول کار میگیره
منم واسه همین هاست المان اون شرکت معرفی کردم. چون تست کردم عالی بوده و قیمتش هم واقعا مناسبهآزمایشی ی تستی روی سرور با فضای NVMe زدم معرکه اس!
رسپانس تایم براحتی یک سومه! کش و اینا و هم بیاد روش معرکه میشه
علم چقدر پیشرفت کرده بعد ما وبمسترای جهان سومی هنوز نگرانیم صبح که بیدار میشیم اگر تو گونی نبرده باشنمون سایتمون سر جاش باشه :general711:
کلاودفلر رو کلک رشتی زدم فقط از ssl اش استفاده می کردم داشتم ی چیزایی رو cloudflare آزمایش می کردم به نتایج جالبی رسیدم در مورد تاثیر توی رنک بعدا توضیح میدممیشه رو یه پورت دیگه nginx یا apache نصب کرد. البته بهتره سرور دانلود جدا باشه
فقط cloudflare رایگان فعال نکنی که رو ios بالا نمیاد. چند روز درگیر بودیم آخرم جواب درست ندادن.