- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,495
یعنی من عاشق ترفندهای کدنویسی و خودت هستم.یه ترفندی میشه زد
ابتدا از ساختار زیر:
site.com/46486
ریدایرکت کنیم به :
site.com/index.php?p=46486
و بعدش وردپرس بصورت خودکار ریدایرکت میکنه به ساختار پیوند یکتای اخیر (ینی مثلا post_name یا هر چیزی که در تنظیمات اعمال کردی)
کد htaccess:
کد:RedirectMatch 301 ^/([0-9]+)/?$ http://yoursite.com/index.php?p=$1
والا حقیقتا نمیشه نظر داد. چون بستگی به خیلی چیزا داره
به هر حال، بنظرم الویت اول رو بزار روی اصلاح اسکریپت فعلی
و الویت دوم، مهاجرت به وردپرس
البته چون وردپرس خیلی گسترده هست، واسه همین پیشنهادش میکنم
تنوع قالب بسیار بالایی داره و همچنین بسیار انعطاف پذیر هست برای تغییرات
پلاگین های زیادی هم داره و خیلی جاها نیازت رو برطرف میکنه و نیاز به برنامه نویس پیدا نمیکنی
دقیقا بدجور به دیتابیس فشار میاره، همین چند روز پیش هم خرابش کرد که با بدختی درست شد:general505:چطوری میشه محدودیت مصرف دیتابیس برای یکی از افزونه های وردپرس تعریف کرد؟ افزونه آمارگیر که میزنه کل دیتابیس را اشغال و خراب میکنه
برای من سخته بفهمم چی به چیه:general505:وقتی google analytics هست چرا افزونه
اول باید پیوند یکتا سایت رو تغییر بدی به postnameیه حس بدی نسبت بهش دارم، دلیلی که دارم اینکارو میکنم اینه که ایندکس ها و لینک های وبلاگه رو از گوگل و شبکه های اجتماعی از دست نده.
گوگل که دوبار باید ری ایندکس reindex کنه لینک مطالب رو که....!
شبکه های اجتماعیم فک کنم همش از دست میره!
با اینکار لینک مطالب جدید در وسط کار میشه همون ?p=4565 ولی وقتی به postname تغییرش بدی باز اونم پیوندیکتای اولی 404 میشه.
از زمین خاکییعنی من عاشق ترفندهای کدنویسی و خودت هستم.
چند وقتیه دارم سایتا رو حذف میکنم که برم سمت طراحی وبسایت تو از کجا شروع کردی؟
اولش اره یه هفته استفاده کنی از بقیم بهتره . الان همین حسو نسبت به سرچ کنسول جدید گوگل دارم :general208:برای من سخته بفهمم چی به چیه:general505:
سلام دوستان
کسی هست که هزینه یه دوره udemy رو برام پرداخت کنه و به جاش بش ریال بدم؟
از یه نفر پرسیدم گفت 69، ولی گفت باید ببینم امکان تهیش هست یانه.واسا بپرسم برات؟ قیمت دادن بهت؟
افزونه برا غیر فعال کردنش ایجاد کردن سرچ کنآقا این ویرایشگر جدید وردپرس چیه !! چطور مث قبلش کنم ؟ چطوری مث قبلا پست بزارم ؟
الان کلی سرچ کردم !! نمیشه یه اسمی چیزی بهم بگی؟ خیلی سوال مبتدیه میدونم ببخشید. اصلا نمیتونم با این مدل جدیدش پست بزارمافزونه برا غیر فعال کردنش ایجاد کردن سرچ کن
الان کلی سرچ کردم !! نمیشه یه اسمی چیزی بهم بگی؟ خیلی سوال مبتدیه میدونم ببخشید. اصلا نمیتونم با این مدل جدیدش پست بزارم