الان کلی سرچ کردم !! نمیشه یه اسمی چیزی بهم بگی؟ خیلی سوال مبتدیه میدونم ببخشید. اصلا نمیتونم با این مدل جدیدش پست بزارم
الان کلی سرچ کردم !! نمیشه یه اسمی چیزی بهم بگی؟ خیلی سوال مبتدیه میدونم ببخشید. اصلا نمیتونم با این مدل جدیدش پست بزارم
کسری هم توی این پست کامنت دادهکلیک یاب استارتاپی از صفر تا کسب و کار ۱۰ میلیون دلاری
:general208::general208::general208::general304::general304::general304:
من یه دونه از دورهاش که پیتون هم بود دانلود کرده بودم نمی دونم دقیقا همین بود یا نه, توی تورنت می تونی پیداش کنی
شما میتونی یه هاست فایل برای عکس هات بگیری خیلی هم بهینه هست از لحاظ سئو. وردپرسم سرچ کنی این امکان رو فراهم کرده با برخی افزونه هاآخرش من نفهمیدم حرف سرچ کنسول باور کنم یا آمارگیر گوگل آنالیتیکس 1000 تا اختلاف دارن
--------------
وضعیت من در آخر ماه :|
مشاهده پیوست 1105400
سلام بهنام جانمن یه دونه از دورهاش که پیتون هم بود دانلود کرده بودم نمی دونم دقیقا همین بود یا نه, توی تورنت می تونی پیداش کنی
آمارگیر گوگل آنالیتیکس دقیقتره.آخرش من نفهمیدم حرف سرچ کنسول باور کنم یا آمارگیر گوگل آنالیتیکس 1000 تا اختلاف دارن
--------------
وضعیت من در آخر ماه :|
مشاهده پیوست 1105400
نمیدونم باز دارن چکار میکنن مال منم چند روزه مشکل شدید دارهاین عکس فتوشاپ نیست، واقعیت محضه:general509::general211::android17:
adsl مخابرات 2مگ
مشاهده پیوست 1105462
خط موبایل منم مشکل دارهنمیدونم باز دارن چکار میکنن مال منم چند روزه مشکل شدید داره
کلیک یاب که خیلی خوب بود من قبلا سایت داشتم استفاده میکردم این کسرا تو کامنتش یه جوری به طرف توپید حتی مقالرو عوض کردکسری هم توی این پست کامنت داده
وقتی وبسمتر های گل! و تبلیغ دهنده های فرشته! با این سیستم ها کار میکنن معلومه میلیون دلاری میشن!!!کلیک یاب استارتاپی از صفر تا کسب و کار ۱۰ میلیون دلاری
:general208::general208::general208::general304::general304::general304:
کلیکیاب و ای نتورک واقعا بد هستنوقتی وبسمتر های گل! و تبلیغ دهنده های فرشته! با این سیستم ها کار میکنن معلومه میلیون دلاری میشن!!!
شرکت های دیگه نده جواد جان با پست سفارشی (اکثرا به زور میخوان پیشتاز بدن بگو سفارشی میخوام) بفرست خودتم بسته بندی کن بیمه هم نکن اگه وزنش کم باشه و مصافت زیاد نباشه همون 10 تومن میشه .دوستان
یه سری گلدان سفالی هستش که میخوام انلاین بفروشمش
ارزونترین روش ارسالش چیه ؟
شرکت پست یا بقیه شرکت ها پلنی دارن که مثلا هزینه ارسال بالای 10 هزار تومن نشه ؟
شرکت های دیگه نده جواد جان با پست سفارشی (اکثرا به زور میخوان پیشتاز بدن بگو سفارشی میخوام) بفرست خودتم بسته بندی کن بیمه هم نکن اگه وزنش کم باشه و مصافت زیاد نباشه همون 10 تومن میشه .
پ.ن چون شکستنی هست باید شدید بسته بندی کنی که احتمالا وزنش میره بالا چه سایزی هست؟
یه گلدون حدود 4 الی 5 کیلو میشه
بنظرت این وزن قیمتش زیر 10 درمیاد ؟