دقیقا به همین دلیل گفتم بعدا توضیح میدم :general711: اونم تست کردمخب lets encrypt استفاده کن چه کاریه
شاید بگی خرافاتیم ولی به نظر میرسه گوگل روابط خارج از عرف با CloudFlare داره :general609:
دقیقا به همین دلیل گفتم بعدا توضیح میدم :general711: اونم تست کردمخب lets encrypt استفاده کن چه کاریه
ssl رایگان و پولی تفاوتی در سئو داره؟دقیقا به همین دلیل گفتم بعدا توضیح میدم :general711: اونم تست کردم
شاید بگی خرافاتیم ولی به نظر میرسه گوگل روابط خارج از عرف با CloudFlare داره :general609:
نداره به نظر من بعضی ها که اس اس ال EV میگیرن برای برندینگ خوبه که رو سئو تاثییر داره .ssl رایگان و پولی تفاوتی در سئو داره؟
مطمئن هستی؟فقط cloudflare رایگان فعال نکنی که رو ios بالا نمیاد. چند روز درگیر بودیم آخرم جواب درست ندادن.
ssl فرقی نداره مربوط به کدوم شرکت یا کدوم نوع باشه درسته ؟آره با آخرین نسخه ios مشکل داشت. البته ssl رو غیر فعال کنی یا آیپی ایرانی نباشه میاد بالا.
این سه تا شرط برقرار باشه نمیاد بالا
cloudflare + ssl + آیپی ایران
2/3 هفته ایی هست دارم بررسی می کنمssl رایگان و پولی تفاوتی در سئو داره؟
مشکلی نیست چون سایتم در عرض 1 ماه نهایت 2 ماه فیلتر میشه و باید تغییر بدم ( صرافی آنلاین هست )شما اگر رتبه الکسا رو با پاپ آپ بیاری پایین موقت هست باز هم به محض قطع کردن تبلیغ پاپ آپ در عرض چند روز بر می گرده سر جای اولش
دایرکت ادمین قابلیت تنظیم چندین پارتیشن برای home رو دارهدوستان یه سوال داشتم.
می خوام سرور مجازی بخرم با 30 گیگ nvme
+
20 گیگ ساتا.
الان سوالم اینه که اگر سیستم عامل و دایرکت ادمین روی پارتیشن nvme نصب باشن، اون 20 گیگ ساتا رو چطور می شه به عنوان هاست استفاده کرد؟ (مثلا هاست دانلود بزارم روش.)
کاپریلااسمش چیه؟
یکتانت داره خوب پول میده.
روزی 15 تا 20 تومن
سلامدایرکت ادمین قابلیت تنظیم چندین پارتیشن برای home رو داره
اول باید اون 20 گیگ رو یک پارتیشن کنی. مثلا /home2/
اینجا کامل توضیح داده:
https://help.directadmin.com/item.php?id=451
افزونه هست ولی فکر نمیکنم نحوه کارشون اینطور که میخوای باشه (یعنی پیوند های قبلی رو یجا ذخیره کنه)سلام
راهی کدی افزونه ای هست که آدرس همه مطالب قبلی رو در وردپرس در جاییش ذخیره داشته باشه بعد وقتی پیوند یکتا مطالب از مثلا ای دی پست به نام پست تغییر کرد از آدرس قبلی به آدرس جدید ریدایرکت بشه کاربر؟
والا همه رو تست کردم هیچ افزونه ای ریدایرکت نمیکنه همه مطالب قبلی 404 میشه نمیدونم اینا به چه دردی میخورن :|افزونه هست ولی فکر نمیکنم نحوه کارشون اینطور که میخوای باشه (یعنی پیوند های قبلی رو یجا ذخیره کنه)
دقیقا ساختار پیوند یکتا قبلی و جدید رو بگو. بعضاً با کد htaccess میشه کاری انجام داد
این all in one seo رو امتحان کردی؟والا همه رو تست کردم هیچ افزونه ای ریدایرکت نمیکنه همه مطالب قبلی 404 میشه نمیدونم اینا به چه دردی میخورن :|
ظاهرا دوستم پیوند قبلیشو گذاشته IDpost نه به صورت ?=849498 بلکه صرفا site.com/46486 و میخواد به site.com/asdasda/ تغییرش بده.
پیام خصوصی بیشتر برام توضیح بده@MOHAMMAD026_1 ، @saeid700 ، @amir7310 ، @EmpireWorld و دیگر دوستان
یک سایت دارم با اسکریپت اختصاصی -بعد دوسال میخوام یک سری تغییراتی بدم( الان یک سری اشکالات داره و کد نویسیش هم کامل بهینه نیست) - برنامه نویسش دیگه در دسترسم نیست - چون پروژه نسبتا سنگین بود(هزینشم نسبتا زیاد بود) کدنویسیش و تعداد خطوط کد نویسیش زیاد بود به چند تا برنامه نویس خوب نشون دادم گفتن بهره منتقل کنی به یک اسکریپت جدید تا اینو دوباره ویرایش کنی چون خیلی وقت گیرو هزینه بره.
حالا به نظرتون چی کار کنم؟رو همون ادامه بدم (با همین وضیعتی که داره) و رو بک لینک و سئوش کار کنم؟امکاناتش رو تقلیل بدم و بیارم رو وردپرس و ادامه بدم و یا رو اسکریپت جدید کار کنم؟
یه ترفندی میشه زدوالا همه رو تست کردم هیچ افزونه ای ریدایرکت نمیکنه همه مطالب قبلی 404 میشه نمیدونم اینا به چه دردی میخورن :|
ظاهرا دوستم پیوند قبلیشو گذاشته IDpost نه به صورت ?=849498 بلکه صرفا site.com/46486 و میخواد به site.com/asdasda/ تغییرش بده.
RedirectMatch 301 ^/([0-9]+)/?$ http://yoursite.com/index.php?p=$1
والا حقیقتا نمیشه نظر داد. چون بستگی به خیلی چیزا داره@MOHAMMAD026_1 ، @saeid700 ، @amir7310 ، @EmpireWorld و دیگر دوستان
یک سایت دارم با اسکریپت اختصاصی -بعد دوسال میخوام یک سری تغییراتی بدم( الان یک سری اشکالات داره و کد نویسیش هم کامل بهینه نیست) - برنامه نویسش دیگه در دسترسم نیست - چون پروژه نسبتا سنگین بود(هزینشم نسبتا زیاد بود) کدنویسیش و تعداد خطوط کد نویسیش زیاد بود به چند تا برنامه نویس خوب نشون دادم گفتن بهره منتقل کنی به یک اسکریپت جدید تا اینو دوباره ویرایش کنی چون خیلی وقت گیرو هزینه بره.
حالا به نظرتون چی کار کنم؟رو همون ادامه بدم (با همین وضیعتی که داره) و رو بک لینک و سئوش کار کنم؟امکاناتش رو تقلیل بدم و بیارم رو وردپرس و ادامه بدم و یا رو اسکریپت جدید کار کنم؟
همه تنظیمات و کارای سایتش با yoast سئو ست شده اونم که کار نمیکنه این یکی افزونه رو نمیشه نصب کرد تنظیمات قبلی بهم میریزه.این all in one seo رو امتحان کردی؟