:general208:فیلتری اقا
رفع فیلترش دردسره یا نه؟فیلتری اقا
اتووود بالاترین گالری اینفو اینا نتایج اولن برای منچرا ولی چه ربطی داره؟
شما سرچ کن گلنار حسینی
سایتمو با کروم که باز میکنم باز میشه..ولی با فایر فاکس و مرورگر گوشی مگه فیلتره!!
کسی میدونه چشه؟
یعنی سایت من نیست؟!اتووود بالاترین گالری اینفو اینا نتایج اولن برای من
سایتت چیسته؟
سایتت چیه خب ببینم کجای نتایجه برای منیعنی سایت من نیست؟!
چکار کنم نتایجم مثل بقیه بشه؟
پیدا نکردمش کلامن اشتباهی براتون نشوته بودم گلنار!! اسمش گلناز ه !!
گلناز حسینی
midanam.com
ظرف چه مدت از فیلتر درش میارن؟پیدا نکردمش کلا
و اینکه درسته فیلتر شدی
درخواست رفعشو بزن مطالب مورد دارتو غیب کن:general512:
لینک سومی.گلناز حسینی
بابد محتوای که میگن پاک کنی که معمولا زیادهرفع فیلترش دردسره یا نه؟
تو کروم مثلا یه پنجره خصوصی باز کنچیکار کنم نتایجم مثل نتایج شماها بشه؟
ظرف چه مدت از فیلتر درش میارن؟لینک سومی.
بابد محتوای که میگن پاک کنی که معمولا زیاده
نهایت 10 الی 15 روز کاریظرف چه مدت از فیلتر درش میارن؟
سایتت طوریه فک کنم نصف مطالبت هم حذف کنی در نیارن !ظرف چه مدت از فیلتر درش میارن؟
من اشتباهی براتون نشوته بودم گلنار!! اسمش گلناز ه !!
گلناز حسینی
midanam.com
اکثر این سایتای اسکریپ یه حرکتی میزنن تو فایلاتحریم سایت 20script !
دوستان عزیزم از مدت ها پیش این موضوع رو میخواستم حتی براش تاپیک ایجاد کنم که وقت نشد , الان هم گذری در موردش بگم
عزیزانی که قالب یا هرچیزی نیاز به دانلود دارن ازین سایت استفاده نکنن ! یا باعث هک شدن سایت شما میشه , یا کد مخرب داره , یا بک لینک در قالب ها و ... مواردی که برای دانلود قرار دادن
اولین بار چند سال پیش بود که قالب ازین سایت اپلود کردم تو هسات , دیدم هاست بسته شد ! ابتین وب پیام داده بود که کد مخرب یا همچین چیزی اپلود کردید
در موردش بحث های زیادی صورت گرفته بود که خیلیا طرفداری کرده بودن که اره حق داره کد بزاره ! یادمه توی یکی ازین انجمن ها ام خود مدیر سایت علنی گفته بود که کد میزاره , الانم میاد اینجا میگه که همچین چیزی نیست :general304:
ولله من خودم نه سایت با این موضوع دارم , نه سودی بهم میرسه بخوام کسی رو تخریب کنم یا بهش تهمت بزنم , این تجربه منه برای دوستانی که تجربه ندارن ! وگرنه قدیمیا همه میدونن و از این سایت چیزی دانلود نمیکنن
به نظرم بهترین کار برای جمع شدن این سایت های مخرب معرفی اونها به گوگل هست ! :general705:
حاجی میخوای سریع سایتت درست بشه یه ایندکس html بنداز روش بنویس دانلود دیسکوگرافی محمود کریمیاین سایت سامانه که خرابه !! https://samandehi.ir/
نه بی شوخی.. الان چیکار کنم.حاجی میخوای سریع سایتت درست بشه یه ایندکس html بنداز روش بنویس دانلود دیسکوگرافی محمود کریمی
حدس میزنم یه ***** یی از همین پی تی درخواست فیلترش رو داده..به قول یکی از دوستان , یکی از اداب و رسوم pt شده که ادرس سایتت رو نباید اینجا بذاری ! اتفاقا چند وقت پیش که فیلتر نبود میخواستم بهت بگم یادم رفت
وگرنه دوستان اینجا انقدر لطف دارن به هم دیگه , اگر سایت هم موضوع باهاشون داشته باشی یا از سر کنجکاوی سایتت رو به عمو فیلترچی معرفی میکنن تا ببینن عموفیلترچی کاری میکنه یا نه :general304: