- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
مجوز برای فعالیت رسانه برخط چیه دیگه؟؟ یعنی برای سایت تفریحی باید مجوز بگیریم؟!!
پخنه بی شوخی.. الان چیکار کنم.
داداش فهمیدی به منم لطفا بگو..مجوز برای فعالیت رسانه برخط چیه دیگه؟؟ یعنی برای سایت تفریحی باید مجوز بگیریم؟!!
نه نبود..داداش فهمیدی به منم لطفا بگو..
شما سایتت در ساماندهی ثبت بود؟
شما رسانه ب خط نیستی . ثبت نام کن معمولا قبل فیلتر ادرس هارو میفرستن میگن حذف کن در مورد رفع فیلتر هم چشمم اب نمیخمورهمجوز برای فعالیت رسانه برخط چیه دیگه؟؟ یعنی برای سایت تفریحی باید مجوز بگیریم؟!!
الان سایتم در اینجا ثبته:شما رسانه ب خط نیستی . ثبت نام کن معمولا قبل فیلتر ادرس هارو میفرستن میگن حذف کن در مورد رفع فیلتر هم چشمم اب نمیخموره
کلا موقع ثبتنام فیلد مجوز ستاره داره نوشته باید پرش کنی..شما رسانه ب خط نیستی . ثبت نام کن معمولا قبل فیلتر ادرس هارو میفرستن میگن حذف کن در مورد رفع فیلتر هم چشمم اب نمیخموره
:general410:فیلتر شدن چند درصد ریزش کاربر داره؟؟!
داستم فکر میکردم اگه زیاد نیست و اکثرا فیلتر شکن دارن .. ما هم آب که از سرمون گذشته..هرچی خواستیم بذاریم..
فردا آمار هیتستت رو یه نگاه میکنم اگه در حد 20% هه.. به شخمم.. دستم باز تره هرچی دلم بخواد پست میکنم:general410:
دیگه دائمی که نیست اثرش
dns سایتت رو مخفی کن، تا چندروز دیگه اگه برای رفع فیلتر اقدام نکنی ایمیل میدن به هاستینگ که ساسپندت کنن.فردا آمار هیتستت رو یه نگاه میکنم اگه در حد 20% هه.. به شخمم.. دستم باز تره هرچی دلم بخواد پست میکنم
:general208:dns سایتت رو مخفی کن، تا چندروز دیگه اگه برای رفع فیلتر اقدام نکنی ایمیل میدن به هاستینگ که ساسپندت کنن.
اینا چین ؟ برای چی مگه داری اقدام میکنی ؟کلا موقع ثبتنام فیلد مجوز ستاره داره نوشته باید پرش کنی..
پ ن : شماها هم سوء پیشینه دادین؟
خیر اگه سایت دولتی یا وابسته به دولتی نباشه نیازی به مجوز و اینا نداره.@ap3
راه اندازی سایت در ترکیه نیاز به مجوز داره؟ مثلا چیزی مثل سایت ساماندهی اونجا وجود داره؟
قصد دارم برم ترکیه و یک سایت انگلیسی بزنم و از طریق گوگل ادسنس درامد زایی کنم به نظرتون چطوره؟
واسه چی رفتی واسه مجوز؟!کلا موقع ثبتنام فیلد مجوز ستاره داره نوشته باید پرش کنی..
پ ن : شماها هم سوء پیشینه دادین؟
اینا چین ؟ برای چی مگه داری اقدام میکنی ؟
موقع ثبت درخواست رفع فیلتر میگه باید تو ساماندهی ثبتنام کرده باشی..واسه چی رفتی واسه مجوز؟!
سایتتو تو ساماندهی ثبت کن
بعد برو سایت internet.ir از اونجا درخواست رفع فیلتر بده
اکثرا تمام سایتا بک لینک یا لینک قرار میدن ولی نه مثل اینکه دیگه سایتت رو هک کنه :general710:اکثر این سایتای اسکریپ یه حرکتی میزنن تو فایلا
موقع ثبت درخواست رفع فیلتر میگه باید تو ساماندهی ثبتنام کرده باشی..
ای خدا لعنتشون کنه..داداش کلا داری اشتباه میزنی
فقط ثبت نام در سایت ساماندهی http://site.samandehi.ir/ کافیه
که اونم دروغی بیش نیست , چند سال زحمت میکشی یه سایت میزنی , کاربر جمع شده , در امد داری , یهو یه از خدا بی خبری میزنه تو برجکت :general307:
متاسفانه نبودن قانون و مشکلاتی که توش وجود داره , باعث شده شما هیچ حق شهروندی نداشته باشی , اگر سایتت ثبت هم بود بازم فیلترت میکردن ! فقط ثبت بودن تو ساماندهی این خوبی رو داره که اگر 1 پست یا چند پست مشکل داشته باشه , ایمیل میزنن میگن حذف کن وگرنه تصمیم به فیلتر کلی سایت گرفته بشه , کاری برات نمیکنن , فقط قبلش اخطار میدن سایت رو از دسترس خارج کن , بکنی نکنی فیلتر میشی , دامنه که مسدود میشه هیچ , هاستتم اگه dns مخفی نباشه دستور مسدود شدن اکانت میدن به هاستینگ , هاستت ام بسته میشه , بعدشم درخواست رفع فیلتر میدی میگه سایتت از دسترس خارجه نمیتونیم چک کنیم :general210::general211: یکی نیست بگه شما دست نیکولا تسلا و ادیسون رو توی باهوش بودن از پشت بستید خب نادان خودت زدی هاست رو بستی بعد میگی سایتت رو بیار بالا چک کنیم محتواشو ؟ :general304: , اصلا جوابتو نمیدن انگار داری با دیوار صحبت میکنی , بگی کجا ازتون شکایت کنم میگه برو 15 خرداد :general304: چندتا دادگاه هست اونجا , کلا مجتمع های قضایی اونجاست , یعنی علنی داره میگه به موزم دستت بند نیست ,
اگر معجزه ای بشه میگه رفع اثر کن از فیلتر در میاد ,معجزه نشه فیلتر میشه دوباره پیگیر بشی ام جواب نمیدن میزنه رای کارگروه نهاییست و یک ماه بعد دوباره میتونی درخواست بدی
کلا یه کاری میکنن کسی توی نت نتونه فعالیت کنه , واسشون مهم نیست تو چقدر زحمت کشیدی , یا داری ازین راه نون میخوری , یا همه ارزو هات یه همچین سایتیه , بعد از این شکست عشقی کلا میری سرچهارراه عملگی کنی , توی ایران پیشرفت و تجارت توی وب یعنی لبه تیغ حرکت کردن , هر لحظه ممکنه قصر ارزو هات به :general502: تبدیل شه
خدا لعنت کنه ف ی ل ت رینگ و مسئولینشو , ایشالا که زیر تریلی 18 چرخ تیکه تیکه شن