ای خدا لعنتشون کنه..
یعنی هیچی به هیچی..؟؟!!
بقرآن کل زندگی و برنامه ریری هام رو حول این سایته گذاشتم..
پن 2 : فیلرینگ چند درصد ریزش کاربر داره؟
پ ن : توی همون سایت قسمت ثبت رسانه.. یجاش کد مجوز میخواد..
درود
ما یه سایت سرگرمی داشتیم یه روز یکی اومد تلگرام گفت من نماینده فلان بازیگرم اون مطلبی گذاشتی توی سایتت اشتباهه ، من همسر ندارم و حذف کن
ما هم برداشتیم حذف کردیم
یک سال بعدش دیدیم هاست دی ال سایت را مسدود کرده و یه تیکت زدن که به دستور قضایی مسدود شده ( تاریخ مسدود سازی برای یک ماه پیشش بود و با نامه نگاری و ... یک ماه طول کشده بوده )
بعد از یک هفته هاست دی ال سرویس را از مسدودیت خارج کردند ( با نامه ای که یک هفته بعد از نامه قبلی دستورش ارسال شده بوده )
و جالبش اینه که اون آقای بازیگر محترم همون روز رفته با دستور قضایی برای تعداد زیادی سایت تشکیل پرونده داده و توی پروسه رسیدگی قرار گرفته و یکسال بعد یه باره روحت از چیزی خبر نداره سایتت میره هوا :|
و تجربه اینه که اگر دارید مطلب درج میکنید از واترمارک کردن تصاویر خودداری کنید
یک مرتبه هم سوسک داخل دوغ یه شرکت بود با واتر مارک ما اینقدر ایمیل زدند و پیگیری کردند که خودم مجبور شدم برم به بقیه سایت ها هم بگم حذف کنند
)
واترمارک ممکنه جنبه تبلیغاتی خوبی داشته باشه اما سایت شما را به عنوان مرجع مطلب معرفی میکنه و بلاخره یه روزی بخاطر همین نکته کوچک سایت فیلتر میشه :|
چون شما از هاست حذف کردی ولی همچنان با واتر مارک شما توی ده ها سایت دیگه اپلود شده
خارج از این داستان با فیلترینگ سایت از دسترس گوگل خارج نمیشه و اگر به موقع رفع فیلتر بشه اسیب چندانی سایت نمیبینه و بعد از یه یک ماه به حالت قبل برمیگرده اما اگر هاست هم مسدود شده جنازه سایت باقی میمونه