تشکرارزونترین ssd که الان میتونی بگیری ADATA SU655 با ظرفیت 120 گیگ هست که این روزها پایین ترین قیمتش 260 تومنه,
من خودم یه 64 از همین ADATA دارم که تقریبا 3 سال میشه رو سیستم هست و خوشبختانه خوب کار میکنه.سرعت بوت ویندوز هم بین 7 تا 10 ثانیه هست.
بیان خیلی خوبه مثل سایته خیلی نرم و سریعه امکاناتشم خوبهrozblog یا بلاگ بیان ؟
کدوم رو برای ایجاد یه وبلاگ درست و حسابی انتخاب میکنید ؟
فاتحه شو خوندنبیان خیلی خوبه مثل سایته خیلی نرم و سریعه امکاناتشم خوبه
اا خبر نداشتم من همون قبل خدمت داشتم خیلی خوب بود همین اسپمی که میگی یه خوبیش بود که نمیزاشت روش باشه9
فاتحه شو خوندن
اول اینکه خود مدیریت ش تا تونسته همه چیو پولی کرده و جدیدا هم کلا ول کردن آپدیت کردن و ... رو
دوم اینکه اینقدررررر وبلاگ تبلیغاتی و اسپم و ... زیاد شده توش که نگو
وبلاگ نویس ها کلا فراری شدن ازش
توی بیان همه چی محدودهبیان خیلی خوبه مثل سایته خیلی نرم و سریعه امکاناتشم خوبه
من تقریبا دو سه سال هست که SSD ADATA دارم خوشبختانه تا الان مشکلی نداشتم سرعت بوت ویندوز هم خوبه.تشکر
ارزونی یا گرونیش مهم نیست یه جنس خوب باشه
فقط نمیخوام ازش استفاده کنم برای ذخیره سازی یا ...
چون با ارزهای دیجیتال و سایتای خارجی کار میکنم هر روز ویروس میفته و از سیستم برای استخراج استفاده میکنه
میخوام یه هارد مخصوص ویندوز بگیرم و روش فقط ویندوز باشه با یه آنتی ویروس که از این مشکلا پیش نیاد برام
الان سیستمو روش میکنم به نت وصل میشه cpu میرسه 100% و داغ میکنه همین که آنتی ویروس نصب میکنم ویروسو پاک میکنه درست میشه
اره الان سعید گفت رفتم چک کردم دیدم همه چی پولیهتوی بیان همه چی محدوده
رزبلاگ آدم یه وبلاگ حذف شده پیدا کنه خیلی بهتره
اهانمن تقریبا دو سه سال هست که SSD ADATA دارم خوشبختانه تا الان مشکلی نداشتم سرعت بوت ویندوز هم خوبه.
اگر هم میخوای یه برند مطمئن تر بگیری میتونی 120 گیگ وسترن دیجیتال بگیری که اونم تو رنج زیر 300 تومن هست و قطعا از نظر برند خیلی معتبر تر از ADATA هست منتها وسترن دیجیتال در زمینه SSD تازه شروع کردن
تعداد مطلب، تعداد برچسب، تعداد مطلب روزانه، جاوا اسکریپت و هزاران چیز دیگه رو به صورت خیلی محدود گذاشتن و بعد از یه مدت کوتاه دیگه کارایی نداره وبلاگاا خبر نداشتم من همون قبل خدمت داشتم خیلی خوب بود همین اسپمی که میگی یه خوبیش بود که نمیزاشت روش باشه
وسترن دیجیتال که قطعا از adata برند معتبر تری هست. منتها همونطور که گفتم تولید ssd رو تازگی شروع کردن. بخاطر همین در مورد کیفیت ssd وسترن دیجیتال نظری ندارماهان
یعنی مارک wd از adata بهتره؟
هزینش مهم نیست یه چیز خوب باشه که یهو مثلا نسوزه یا خراب نشه که اطلاعات بپره
اره داغون شده قبلا اینجوری نبودتعداد مطلب، تعداد برچسب، تعداد مطلب روزانه، جاوا اسکریپت و هزاران چیز دیگه رو به صورت خیلی محدود گذاشتن و بعد از یه مدت کوتاه دیگه کارایی نداره وبلاگ
برای وبلاگ نویسی ( روزانه نویسی ) خوبه بیان ولی برای کاراهای وبمستری جالب نیست و به جاش ( حتی بلاگفا ) خیییلی بهتر از بیان هستش.
مهم ترین دلیلی که از بیان دیگه خوشم نمیاد اینه که مدیراش ول کردن مدیریت ش رو
تشکروسترن دیجیتال که قطعا از adata برند معتبر تری هست. منتها همونطور که گفتم تولید ssd رو تازگی شروع کردن. بخاطر همین در مورد کیفیت ssd وسترن دیجیتال نظری ندارم
rozblog یا بلاگ بیان ؟
کدوم رو برای ایجاد یه وبلاگ درست و حسابی انتخاب میکنید ؟
??? 1740 تا پست داره چی میگی؟260k فالور..اونم فقط 6 پست!!
متاسفانه برای برخی آیپی ها این مشکل رو داشتیم قبلاً اما خیلی وقته این مشکل وجود نداره...
آقا اگه پایه ای یه سایت مثل خودش بزنیم ولی من فقط راه اندازی میکنم شما توی مدیریتش کمک کنبیا با این قرارداد ببند خوراک وب م*م*ه هست
بجای یه جفت, سه تا داره
بقیه خانوما بهش گفتم خوش به حالت :general304::general304:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1843738/سینه-سوم
یه گروه واتس اپ سئو داشتم تعطیلش کردم :general507::general503:آقا اگه پایه ای یه سایت مثل خودش بزنیم ولی من فقط راه اندازی میکنم شما توی مدیریتش کمک کن![]()