- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
دختره رو میگم??? 1740 تا پست داره چی میگی؟
دختره رو میگم??? 1740 تا پست داره چی میگی؟
خودت سایت داشته باشی مگه چقدر هزینه داره؟rozblog یا بلاگ بیان ؟
کدوم رو برای ایجاد یه وبلاگ درست و حسابی انتخاب میکنید ؟
یه گروه واتس اپ سئو داشتم تعطیلش کردم :general507::general503:
قانون حاکم چی هست و کجا زندگی میکنیم؟
سایت کاربر محور نمیزنم ، با هم درگیر بشن یا سر همدیگه کلاه بزارن ، به جایی برسه ادمین رو مسئول میدونن و به گردن اون هست!!! برای همین آدم مسئولیت پذیری نیستم
مگرنه خیلی کار ها میشد انجام داد
ریسک کمتر و سود کمتر بهتره :general601:
از هاستینگ بخواه که بک آپ رو تحویلت بدن و هاست رو منتقل کن جایی که این مشکل رو نداشته باشند...اساتید
متاسفانه یکی از سایتهای من فیل شد!! حالا مشکلی با فیل شدنش ندارم , ولی مشکل اصلی اینه که این هاست عوضی برداشته کلا سایت رو مسدود کرده !!
میگم چرا هاست رو مسدود کردی؟ میگه دستور قضایی اومده بود !! میگم این همه دامنه فیلتر میشه ولی هیچ کدوم هاست مسدود نمیشه اونوقت از بین این همه سایت فیل شده فقط برای من یکی دستور قضایی اومده که کلا از بیخ و بن مسدود بشه !!
میگه ما تابع قانون هستیم !!
حالا هیچ راهی نیست این مسدود کردن اینا رو دور زد؟ البت راهکاری غیر از تغییر هاست
من فقط میخوام دامنه در حالت فیلتر در دسترس باشه که ریدایرکت کنم رو یه دامنه دیگه
هاست و سی پنل در دسترس هست , بک آپ بردداشتم. دنبال راهی بودم که بدون تغییر هاست , دامنه رو ریدایرکت کنم , دامنه فیل شده ریدایرکت میشه ولی اینطوری که اینا زدن مسدود کردن ریدایرکت هم نمیشهاز هاستینگ بخواه که بک آپ رو تحویلت بدن و هاست رو منتقل کن جایی که این مشکل رو نداشته باشند...
دقیقا مثل من, منم قبل عید گفتم یه فروشگاه فروش قالب وردپرس بزنم . همه کارها رو انجام دادم , هاست , دامین , محصول و ....یه گروه واتس اپ سئو داشتم تعطیلش کردم :general507::general503:
قانون حاکم چی هست و کجا زندگی میکنیم؟
سایت کاربر محور نمیزنم ، با هم درگیر بشن یا سر همدیگه کلاه بزارن ، به جایی برسه ادمین رو مسئول میدونن و به گردن اون هست!!! برای همین آدم مسئولیت پذیری نیستم
مگرنه خیلی کار ها میشد انجام داد
ریسک کمتر و سود کمتر بهتره :general601:
:angrybirds8:هنوزم توی همون راهی... سالها گذشت و...![]()
وقتی به هاستینگ پیام میدن که مسدودت کنه مجبور میشه مسدود کنه تنها راهش این هست که آیپی اختصاصی بگیری با نیم سرور خودت کار کنی که دیگه مشکل فیلترینگ نباشه....هاست و سی پنل در دسترس هست , بک آپ بردداشتم. دنبال راهی بودم که بدون تغییر هاست , دامنه رو ریدایرکت کنم , دامنه فیل شده ریدایرکت میشه ولی اینطوری که اینا زدن مسدود کردن ریدایرکت هم نمیشه
والا قبلا تو همین شرکت دامن دیگه داشتم که فیل شده بود ده بار ساب دامین زدم رو همون دامین فیل شده و کار کردم از این داستانا نبود ! نمیدونم جدیدا اینطوری شده یا شانس من به این یکی گیر سه پیچ دادن !
حالا خوبه چیز خاصی هم نیست , یه فروشگاه گیم!! انگار دارم ارانیوم غنی شده میفروشم!
خودت دلیل قانع کننده داری برای این کار؟ آستین زن یک سانت بالاتر رفته باشه هم یه دلیله تا سایر مواردمتاسفانه
فایل بکاپ رو بهت میدن؟
بعضی نیم سرور ها رو پیدا کنن میبندن مثل کلود فلر و...نیم سرور خودت
دلیل قانع کننده برای چه کار ؟ فیل شدن یا ریدایرکت ؟خودت دلیل قانع کننده داری برای این کار؟ آستین زن یک سانت بالاتر رفته باشه هم یه دلیله تا سایر موارد
فایل بکاپ رو بهت میدن؟
بعضی نیم سرور ها رو پیدا کنن میبندن مثل کلود فلر و...
همون فیل دیگهدلیل قانع کننده برای چه کار ؟ فیل شدن یا ریدایرکت ؟
سی پنل بازه و بکاپ رو برداشتم
دلیل قانع کننده برای چه کار ؟ فیل شدن یا ریدایرکت ؟
سی پنل بازه و بکاپ رو برداشتم
والا از اینا هیچی بعید نیست , جنسشون میزون نباشه سی پنل هم می بندن:general707:cpanel رو که دیگه نمیبندن برادر - حالا خوبه واسه فیلتر مسدود کردن یادش بخیر ابتین وب الکی الکی مسدود میکرد بعد میگفت باید سرویس بالاتر(گرونتر بگیرید) :general707:
فیل شدن برای فروشگاه گیم بودنه , میگن باید بیای مجوز بگیری و از این چرت و پرت بازیها , یه بار برای یه فروشگاه دیگه که قبلا داشتم اقدام کردم بعد از 6 ماه سردرگمی آخرش گفتن مجوز نمیدیمهمون فیل دیگه
ریدایرکت قبلا انجام دادی؟ یعنی بلدی بدون افت ورودی ریدایرکت بزنی؟
نمیدونم تا حالا اینطور نشده که بفهمم ولی ایمیل که حتما میزنه
گفتنش میگه ( در حد اینکه قوانین رو رعایت نکردی یا کپی رایت بوده و ... )