• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید

متاسفانه یکی از سایتهای من فیل شد!! حالا مشکلی با فیل شدنش ندارم , ولی مشکل اصلی اینه که این هاست عوضی برداشته کلا سایت رو مسدود کرده !!
میگم چرا هاست رو مسدود کردی؟ میگه دستور قضایی اومده بود !! میگم این همه دامنه فیلتر میشه ولی هیچ کدوم هاست مسدود نمیشه اونوقت از بین این همه سایت فیل شده فقط برای من یکی دستور قضایی اومده که کلا از بیخ و بن مسدود بشه !!
میگه ما تابع قانون هستیم !!

حالا هیچ راهی نیست این مسدود کردن اینا رو دور زد؟ البت راهکاری غیر از تغییر هاست

من فقط میخوام دامنه در حالت فیلتر در دسترس باشه که ریدایرکت کنم رو یه دامنه دیگه

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
rozblog یا بلاگ بیان ؟

کدوم رو برای ایجاد یه وبلاگ درست و حسابی انتخاب میکنید ؟
خودت سایت داشته باشی مگه چقدر هزینه داره؟
ارزشش خیلی بیشتر هست...
به نظرم یه وبمستر هیچوقت نباید از وبلاگ به تنهایی استفاده کنه...

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
یه گروه واتس اپ سئو داشتم تعطیلش کردم :general507::general503:
قانون حاکم چی هست و کجا زندگی میکنیم؟
سایت کاربر محور نمیزنم ، با هم درگیر بشن یا سر همدیگه کلاه بزارن ، به جایی برسه ادمین رو مسئول میدونن و به گردن اون هست!!! برای همین آدم مسئولیت پذیری نیستم
مگرنه خیلی کار ها میشد انجام داد
ریسک کمتر و سود کمتر بهتره :general601:

اتفاقاً من خیلی توی فکرش هستم که در تمام موضوعات زیرمجموع سایت خودم کار کنم افرادی که متخصص باشند توی تمام زمینه ها رو هم دارم یه مدتی سایتم رو تعطیل کرده بودم و خدماتم رو به مشتریان خاص و دولتی ارائه میدادم اما از این به بعد میخوام کار رو به شکل جدی پیگیری کنم....

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
اساتید

متاسفانه یکی از سایتهای من فیل شد!! حالا مشکلی با فیل شدنش ندارم , ولی مشکل اصلی اینه که این هاست عوضی برداشته کلا سایت رو مسدود کرده !!
میگم چرا هاست رو مسدود کردی؟ میگه دستور قضایی اومده بود !! میگم این همه دامنه فیلتر میشه ولی هیچ کدوم هاست مسدود نمیشه اونوقت از بین این همه سایت فیل شده فقط برای من یکی دستور قضایی اومده که کلا از بیخ و بن مسدود بشه !!
میگه ما تابع قانون هستیم !!

حالا هیچ راهی نیست این مسدود کردن اینا رو دور زد؟ البت راهکاری غیر از تغییر هاست

من فقط میخوام دامنه در حالت فیلتر در دسترس باشه که ریدایرکت کنم رو یه دامنه دیگه
از هاستینگ بخواه که بک آپ رو تحویلت بدن و هاست رو منتقل کن جایی که این مشکل رو نداشته باشند...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از هاستینگ بخواه که بک آپ رو تحویلت بدن و هاست رو منتقل کن جایی که این مشکل رو نداشته باشند...
هاست و سی پنل در دسترس هست , بک آپ بردداشتم. دنبال راهی بودم که بدون تغییر هاست , دامنه رو ریدایرکت کنم , دامنه فیل شده ریدایرکت میشه ولی اینطوری که اینا زدن مسدود کردن ریدایرکت هم نمیشه
والا قبلا تو همین شرکت دامن دیگه داشتم که فیل شده بود ده بار ساب دامین زدم رو همون دامین فیل شده و کار کردم از این داستانا نبود ! نمیدونم جدیدا اینطوری شده یا شانس من به این یکی گیر سه پیچ دادن !

حالا خوبه چیز خاصی هم نیست , یه فروشگاه گیم!! انگار دارم ارانیوم غنی شده میفروشم!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه گروه واتس اپ سئو داشتم تعطیلش کردم :general507::general503:
قانون حاکم چی هست و کجا زندگی میکنیم؟
سایت کاربر محور نمیزنم ، با هم درگیر بشن یا سر همدیگه کلاه بزارن ، به جایی برسه ادمین رو مسئول میدونن و به گردن اون هست!!! برای همین آدم مسئولیت پذیری نیستم
مگرنه خیلی کار ها میشد انجام داد
ریسک کمتر و سود کمتر بهتره :general601:
دقیقا مثل من, منم قبل عید گفتم یه فروشگاه فروش قالب وردپرس بزنم . همه کارها رو انجام دادم , هاست , دامین , محصول و ....
آخرش گفتم ولش , بعد فروش داستان پشتیبانی از این حرفاست بیخیال شدم

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
هاست و سی پنل در دسترس هست , بک آپ بردداشتم. دنبال راهی بودم که بدون تغییر هاست , دامنه رو ریدایرکت کنم , دامنه فیل شده ریدایرکت میشه ولی اینطوری که اینا زدن مسدود کردن ریدایرکت هم نمیشه
والا قبلا تو همین شرکت دامن دیگه داشتم که فیل شده بود ده بار ساب دامین زدم رو همون دامین فیل شده و کار کردم از این داستانا نبود ! نمیدونم جدیدا اینطوری شده یا شانس من به این یکی گیر سه پیچ دادن !

حالا خوبه چیز خاصی هم نیست , یه فروشگاه گیم!! انگار دارم ارانیوم غنی شده میفروشم!
وقتی به هاستینگ پیام میدن که مسدودت کنه مجبور میشه مسدود کنه تنها راهش این هست که آیپی اختصاصی بگیری با نیم سرور خودت کار کنی که دیگه مشکل فیلترینگ نباشه....

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
خودت دلیل قانع کننده داری برای این کار؟ آستین زن یک سانت بالاتر رفته باشه هم یه دلیله تا سایر موارد
فایل بکاپ رو بهت میدن؟
نیم سرور خودت
بعضی نیم سرور ها رو پیدا کنن میبندن مثل کلود فلر و...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خودت دلیل قانع کننده داری برای این کار؟ آستین زن یک سانت بالاتر رفته باشه هم یه دلیله تا سایر موارد

فایل بکاپ رو بهت میدن؟

بعضی نیم سرور ها رو پیدا کنن میبندن مثل کلود فلر و...
دلیل قانع کننده برای چه کار ؟ فیل شدن یا ریدایرکت ؟
سی پنل بازه و بکاپ رو برداشتم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
همون فیل دیگه
ریدایرکت قبلا انجام دادی؟ یعنی بلدی بدون افت ورودی ریدایرکت بزنی؟

Bitcoiner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

cpanel رو که دیگه نمیبندن برادر - حالا خوبه واسه فیلتر مسدود کردن یادش بخیر ابتین وب الکی الکی مسدود میکرد بعد میگفت باید سرویس بالاتر(گرونتر بگیرید) :general707:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
cpanel رو که دیگه نمیبندن برادر - حالا خوبه واسه فیلتر مسدود کردن یادش بخیر ابتین وب الکی الکی مسدود میکرد بعد میگفت باید سرویس بالاتر(گرونتر بگیرید) :general707:
والا از اینا هیچی بعید نیست , جنسشون میزون نباشه سی پنل هم می بندن:general707:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اگه یوتسوب بلاکت کنه میگه که چرا بلاکت کرده؟
(یا بخش پشتیباتیش پاسخگو هست؟)
@Business plan

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
همون فیل دیگه
ریدایرکت قبلا انجام دادی؟ یعنی بلدی بدون افت ورودی ریدایرکت بزنی؟
فیل شدن برای فروشگاه گیم بودنه , میگن باید بیای مجوز بگیری و از این چرت و پرت بازیها , یه بار برای یه فروشگاه دیگه که قبلا داشتم اقدام کردم بعد از 6 ماه سردرگمی آخرش گفتن مجوز نمیدیم
پرسیدم خب مشکل کجاست که من حل کنم و مجوز بگیرم , گفتن خودت پیدا کن مشکل کجاست !! منم بیخیال شدم

کلا موضوع فیل شدن در بخش گیم یه مقوله خنده داریه , هر دفعه که مدیر عامل بنیاد ملی نابودی بازیهای رایانه ای عوض میشه یه چند هفته ای شروع میکنن به فیل کردن بعد بیخیال میشه تا چند سال بعد که دوباره مدیرعامل عوض بشه
الانم تقریبا یکماه پیش مدیرعامل عوض شده و دوباره اینا افتادن به جون فروشگاه های گیم

ورودی آنچنانی نبوده که بخوام نگرانش باشم. فعلا بیخیالشم تا بعد اگر حسش بود جدی یه فکری میکنم. اگر هم حسش نبود که کلا تعطیل

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
بلاگفا تمام لینک های خروجی رو نوفالو کرده از این تعداد هم فقط لینک وبلاگ های خودش و یه تعداد محدود مجازه بقیه رو بلاک کرده اصلا نمیشه لینک گذاشت حالا هر چی باشه مثلا لینک یه وبلاگ از جای دیگه، جزء تاپ رنک های ایران هم هست :general208:
@Business plan
نمیدونم تا حالا اینطور نشده که بفهمم ولی ایمیل که حتما میزنه
همین که مثل فیسبوک اکانت رو الکی نمیبنده خوبه

Last edited:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
@Business plan
گفتنش میگه ( در حد اینکه قوانین رو رعایت نکردی یا کپی رایت بوده و ... )
ایمیل هم بزنی اگر نکات نگارشی و قابل فهم رو رعایت کرده باشی جواب میدن ولی جواب دادنشون مشکلی رو حل نمیکنه ( چون چیزی رو که بلاک کرده باشن آنبلاک نمیکنن )

بالا