Ehsan_king99
Registered User
لینکقالب Typology ورژن 1.6.2 کسی داره؟
ورژن 1.6 پیدا کردم 1.6.2 جایی نزاشته
لینکقالب Typology ورژن 1.6.2 کسی داره؟
ویرایشگرهای عکس همه شون میشهدر مورد این نمونه عکس های اینستاگرامی ، چطوری می شه متن را مثل این عکس اضافه کرد ؟ با چه نرم افزاری ؟
مشاهده پیوست 1141153 مشاهده پیوست 1141153
https://www.thewordpressclub.org/wp...-based-minimal-wordpress-blog-theme-1.6.2.zipقالب Typology ورژن 1.6.2 کسی داره؟
<div class="breadcrumbs" typeof="BreadcrumbList" vocab="https://schema.org/">
<?php
if(function_exists('bcn_display'))
{
bcn_display();
}?>
</div>
فایل زیپ اسمش 1.6.2 هست قالب 1.6.1
ورژن 1.6.2 کلا کد ها رو ریفکتور کردن که استاندارد themeforest بگیرن برا همین مهمه وگرنه کاراییش فکر نکنم با 1.6.1 فرقی داشته باشه.
مشاهده پیوست 1141308
پ.ن: قالب خود این سایت thewordpressclub به نظر جالب تر از typology میاد
قالب بدون عکس حدود 100 کیلوبایته
نظرم عوض شد قالب generatepress 2.3.2 نیازمندیم![]()
پینترست بالا اوردن چه سودی داره ؟بجز فروختنشاقا کسی میدونه چطوری اکانت pinterest رو باید اورد بالا؟ فیک نمیخوام در عوض منم میگم چطوری تو یه ماه تو ردیت 10 هزار تا کارما(karma ) بگیری و بعدش بفروشی اکانتو حدودا 50 - 90 دلار
البته برای من تو دو روز شد 9.5 هزار تا :general404:
میتونی ترافیک سایتت رو ببری بالا + CPAپینترست بالا اوردن چه سودی داره ؟
خیلی نامردندو ساعته میخوام یک دامین ثبت کنم همه شو گرفتن
یکم آروم تر ملت :دی
دو تا دامین هم بزارین ما ثبت کنیم
آدم میترسه اینجوری ( fssdjgkskm ) هم دامین رو چک کنه بازم گرفته باشن :|
یعنی دو رو فکر کردم و هزاران دومین رو امتحان کردم آخرش فقط تونستم ۳ تا دومین ثبت کنم که اون هم فقط یکی ش خوب و معنادار و قابلیت برند شدن دارهخیلی نامردن
yoyo.ir اینو زنگ زدم میگم چند میفروشید گفت 42 میلیون هزینه انتقالش هم با خودم
بهش میگم داداچ هزینه انتقالش که 2 هزار تومنه پیش 42 میلیون خیلی زیاده؟ میگه خریدار نیستی خدافظ :general208:
میگم چرا چرا حالا معنیش چیه؟
میگه بچه بودی یویو بازی نکردی؟ این همونه
باز تو خوبه تونستییعنی دو رو فکر کردم و هزاران دومین رو امتحان کردم آخرش فقط تونستم ۳ تا دومین ثبت کنم که اون هم فقط یکی ش خوب و معنادار و قابلیت برند شدن داره
میری میبینی همه ی دومین ها رو گذاشتن برای فروش، دومین .ir ۶ تومنی رو میفروشن ۶۰۰ تومن
خیلی نامردن
yoyo.ir اینو زنگ زدم میگم چند میفروشید گفت 42 میلیون هزینه انتقالش هم با خودم
بهش میگم داداچ هزینه انتقالش که 2 هزار تومنه پیش 42 میلیون خیلی زیاده؟ میگه خریدار نیستی خدافظ :general208:
میگم چرا چرا حالا معنیش چیه؟
میگه بچه بودی یویو بازی نکردی؟ این همونه
یعنی دو رو فکر کردم و هزاران دومین رو امتحان کردم آخرش فقط تونستم ۳ تا دومین ثبت کنم که اون هم فقط یکی ش خوب و معنادار و قابلیت برند شدن داره
میری میبینی همه ی دومین ها رو گذاشتن برای فروش، دومین .ir ۶ تومنی رو میفروشن ۶۰۰ تومن
باور کن تو حوزه ی خبر اوضاع واقعا وخیمهباز تو خوبه تونستی
من دامین فیلم میخوام میزنی فیلم دنگوزاباد میگه ثبت شده :general208:
حرفت درسته، ولی آخه بحث ما روی شدت انجام اینکارهآقا یه سوال
مثلا شما ببین خونه های توی کوچتون رو دارن دونه ای 6 هزار تومان میفروشن ولی ارزشش خیلی بیشتر از6 هزار تومان هست ,شما میشینی نگاه میکنی یا میری همه رو میخری ؟
دامنه هم مثل هر چیز دیگه ای هست هر کس دوست داشته و البته توان داشته رفته خریده و حالا با هر قیمتی دوست داره گذاشته برای فروش (من هم قبول دارم که قیمت های فوق پرت هم میزارن و شاید اصلا هیچ موقع فروش نره)
به نظر من نمیشه ایراد گرفت که فلانی چرا این دامنه رو میده این قیمت (مال خودش هست و دوست داره این قیمت بده , همه ی دنیا هم همین هست)
روال کار دنیا هم این جوری نیست که هرکس دامنه نیاز داشت برای نیازش ثبت کنه و بقیه همه آزاد باشه برای بقیه ...
درسته کسی مشکل با ثبت شدن نداره, مشکل با فروشنده هست. چند وقت پیش یه دامینی میخواستم دیدم ثبت شده , ایمیل دادم به طرف که فروشنده هستی ؟ من خریدارم . قیمت دامنه چندهآقا یه سوال
مثلا شما ببین خونه های توی کوچتون رو دارن دونه ای 6 هزار تومان میفروشن ولی ارزشش خیلی بیشتر از6 هزار تومان هست ,شما میشینی نگاه میکنی یا میری همه رو میخری ؟
دامنه هم مثل هر چیز دیگه ای هست هر کس دوست داشته و البته توان داشته رفته خریده و حالا با هر قیمتی دوست داره گذاشته برای فروش (من هم قبول دارم که قیمت های فوق پرت هم میزارن و شاید اصلا هیچ موقع فروش نره)
به نظر من نمیشه ایراد گرفت که فلانی چرا این دامنه رو میده این قیمت (مال خودش هست و دوست داره این قیمت بده , همه ی دنیا هم همین هست)
روال کار دنیا هم این جوری نیست که هرکس دامنه نیاز داشت برای نیازش ثبت کنه و بقیه همه آزاد باشه برای بقیه ...
باور کن تو حوزه ی خبر اوضاع واقعا وخیمه
یعنی هر چیزی رو که فکرشو کنی رو یه پسوند news بهش وصل کردن و ثبت کردن :|
حرفت درسته، ولی آخه بحث ما روی شدت انجام اینکاره
ما سلطان مسکن و سکه و ... رو داریم و نمیشه ازشون ایرادی هم گرفت، پول داشتن رفتن خریدن ( ولی اینکه بعدا از این قدرت به وجود اومده به واسطه ی داشتن، سو استفاده میکنن بحث دیگه ای هستش )
ولی اینجا طرف دیگه مشخصه زده جاده خاکی و هر چیزی رو که به عقل جن هم نرسیده رفته ثبت کرده :دی
برای دامین .com باز اوضاع یکمی بهتره، .ir رو چون ارزون تره کنترات همه رو ثبت کردن)
درسته کسی مشکل با ثبت شدن نداره, مشکل با فروشنده هست. چند وقت پیش یه دامینی میخواستم دیدم ثبت شده , ایمیل دادم به طرف که فروشنده هستی ؟ من خریدارم . قیمت دامنه چنده
جواب داد بله , اگر قیمت مناسب باشه میفروشم , پرسیدم قیمت مناسب یعنی چقدر ؟ گفت اگر قیمت مناسب باشه میفروشم در غیر اینصورت نه , شما هم اگر خریداری قیمت مناسب بده!!:general710:
ملت کلا یه سایتی رو میزنن که 10 تومن سود کننهیچ کاریم نمیشه کرد ... اگر کسی دامنه ای رو میخواد مجبوره از صاحبش (با شرایط فروشنده) بخره
اون موقع که دلار 4 تومن بود میشد .com دامنه ها رو با قیمت پایین تر از .ir خرید ولی الان دیگه اون شرایط فراهم نیست
پ ن : در مجموع من فکر میکنم اگر کسی میخواد سایتی راه اندازی کنه و برنامه داشته باشه مثلا 10 میلیون برای دامنه پرداخت کردن مبلغی نیست .