• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
درود...
یه نفر که html و css حرفه ای بلد باشه ، بیاد تلگرام،مشکل رو حل کنه ، هزینه تقدیمش بشه..تمام ، معرفی کنید یا اکر هست آی دیش رو لطف کنه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دو ساعته میخوام یک دامین ثبت کنم همه شو گرفتن
یکم آروم تر ملت :دی
دو تا دامین هم بزارین ما ثبت کنیم
آدم میترسه اینجوری ( fssdjgkskm ) هم دامین رو چک کنه بازم گرفته باشن :|

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام بر جوانان

این کد php رو میخوام ویرایش کنم و قبل از پرینت لینک های اصلی جمله : راهی که آمده اید رو قرار بدم

کسی بلده درستش کنه ؟

PHP:
<div class="breadcrumbs" typeof="BreadcrumbList" vocab="https://schema.org/">
    <?php
    if(function_exists('bcn_display'))
    {
            bcn_display();
    }?>
</div>

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فایل زیپ اسمش 1.6.2 هست قالب 1.6.1
ورژن 1.6.2 کلا کد ها رو ریفکتور کردن که استاندارد themeforest بگیرن برا همین مهمه وگرنه کاراییش فکر نکنم با 1.6.1 فرقی داشته باشه.
مشاهده پیوست 1141308

پ.ن: قالب خود این سایت thewordpressclub به نظر جالب تر از typology میاد :D
قالب بدون عکس حدود 100 کیلوبایته :eek:
نظرم عوض شد قالب generatepress 2.3.2 نیازمندیم :D

من خود فایل قالب قبلی رو چک نکرده بودم
generatepress تو سایتش بصورت رایگان هست , البت پریمیوم هم داره

http://downloads.wordpress.org/theme/generatepress.2.3.2.zip

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا کسی میدونه چطوری اکانت pinterest رو باید اورد بالا؟ فیک نمیخوام در عوض منم میگم چطوری تو یه ماه تو ردیت 10 هزار تا کارما(karma ) بگیری و بعدش بفروشی اکانتو حدودا 50 - 90 دلار

البته برای من تو دو روز شد 9.5 هزار تا :general404:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اقا کسی میدونه چطوری اکانت pinterest رو باید اورد بالا؟ فیک نمیخوام در عوض منم میگم چطوری تو یه ماه تو ردیت 10 هزار تا کارما(karma ) بگیری و بعدش بفروشی اکانتو حدودا 50 - 90 دلار

البته برای من تو دو روز شد 9.5 هزار تا :general404:
پینترست بالا اوردن چه سودی داره ؟بجز فروختنش

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اسمبل واقعی یعنی این !!:eek: ما فقط ادای اسمبل کردن رو در میاریم :general711:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دو ساعته میخوام یک دامین ثبت کنم همه شو گرفتن
یکم آروم تر ملت :دی
دو تا دامین هم بزارین ما ثبت کنیم
آدم میترسه اینجوری ( fssdjgkskm ) هم دامین رو چک کنه بازم گرفته باشن :|
خیلی نامردن
yoyo.ir اینو زنگ زدم میگم چند میفروشید گفت 42 میلیون هزینه انتقالش هم با خودم
بهش میگم داداچ هزینه انتقالش که 2 هزار تومنه پیش 42 میلیون خیلی زیاده؟ میگه خریدار نیستی خدافظ :general208:
میگم چرا چرا حالا معنیش چیه؟
میگه بچه بودی یویو بازی نکردی؟ این همونه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خیلی نامردن
بهش میگم داداچ هزینه انتقالش که 2 هزار تومنه پیش 42 میلیون خیلی زیاده؟ میگه خریدار نیستی خدافظ :general208:
یعنی دو رو فکر کردم و هزاران دومین رو امتحان کردم آخرش فقط تونستم ۳ تا دومین ثبت کنم که اون هم فقط یکی ش خوب و معنادار و قابلیت برند شدن داره
میری میبینی همه ی دومین ها رو گذاشتن برای فروش، دومین .ir ۶ تومنی رو میفروشن ۶۰۰ تومن

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یعنی دو رو فکر کردم و هزاران دومین رو امتحان کردم آخرش فقط تونستم ۳ تا دومین ثبت کنم که اون هم فقط یکی ش خوب و معنادار و قابلیت برند شدن داره
میری میبینی همه ی دومین ها رو گذاشتن برای فروش، دومین .ir ۶ تومنی رو میفروشن ۶۰۰ تومن
باز تو خوبه تونستی
من دامین فیلم میخوام میزنی فیلم دنگوزاباد میگه ثبت شده :general208:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
خیلی نامردن

آقا یه سوال:)
مثلا شما ببین خونه های توی کوچتون رو دارن دونه ای 6 هزار تومان میفروشن ولی ارزشش خیلی بیشتر از6 هزار تومان هست ,شما میشینی نگاه میکنی یا میری همه رو میخری ؟
دامنه هم مثل هر چیز دیگه ای هست هر کس دوست داشته و البته توان داشته رفته خریده و حالا با هر قیمتی دوست داره گذاشته برای فروش (من هم قبول دارم که قیمت های فوق پرت هم میزارن و شاید اصلا هیچ موقع فروش نره)
به نظر من نمیشه ایراد گرفت که فلانی چرا این دامنه رو میده این قیمت (مال خودش هست و دوست داره این قیمت بده , همه ی دنیا هم همین هست)
روال کار دنیا هم این جوری نیست که هرکس دامنه نیاز داشت برای نیازش ثبت کنه و بقیه همه آزاد باشه برای بقیه ...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینقدر دامنه های خوب هست که الکی ثبت شدن به هوای فروختن ولی هیچ وقت هم فروش نمیره , یعنی عمرا کسی با این قیمت ها بخره

خودم دو سال قبل یه دامنه نسبتا خوب رو با 3 تومن ثبت کردم , مشتری اومد گفتم 400 , با چونه 300 فروختم , بعد از اینکه انتقال تکمیل شد و دامنه کاملا از پنلم خارج شد
طرف کلی دامین تاپ رو کرد که اینا مال منه !! تازه دوزاریم افتاد که وقتی دامین 4 تومنی رو گفتم 400 چیزی نگفت
الانم دامینی که بهش فروختم همچنان داره خاک میخوره و هیچ سایتی روش نیست ! خب دامین انبار میکنید که چی بشه !

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
باز تو خوبه تونستی
من دامین فیلم میخوام میزنی فیلم دنگوزاباد میگه ثبت شده :general208:
باور کن تو حوزه ی خبر اوضاع واقعا وخیمه
یعنی هر چیزی رو که فکرشو کنی رو یه پسوند news بهش وصل کردن و ثبت کردن :|
مثلا شما ببین خونه های توی کوچتون رو دارن دونه ای 6 هزار تومان میفروشن ولی ارزشش خیلی بیشتر از6 هزار تومان هست ,شما میشینی نگاه میکنی یا میری همه رو میخری ؟
دامنه هم مثل هر چیز دیگه ای هست هر کس دوست داشته و البته توان داشته رفته خریده و حالا با هر قیمتی دوست داره گذاشته برای فروش (من هم قبول دارم که قیمت های فوق پرت هم میزارن و شاید اصلا هیچ موقع فروش نره)
به نظر من نمیشه ایراد گرفت که فلانی چرا این دامنه رو میده این قیمت (مال خودش هست و دوست داره این قیمت بده , همه ی دنیا هم همین هست)
روال کار دنیا هم این جوری نیست که هرکس دامنه نیاز داشت برای نیازش ثبت کنه و بقیه همه آزاد باشه برای بقیه ...
حرفت درسته، ولی آخه بحث ما روی شدت انجام اینکاره

ما سلطان مسکن و سکه و ... رو داریم و نمیشه ازشون ایرادی هم گرفت، پول داشتن رفتن خریدن ( ولی اینکه بعدا از این قدرت به وجود اومده به واسطه ی داشتن، سو استفاده میکنن بحث دیگه ای هستش )
ولی اینجا طرف دیگه مشخصه زده جاده خاکی و هر چیزی رو که به عقل جن هم نرسیده رفته ثبت کرده :دی
برای دامین .com باز اوضاع یکمی بهتره، .ir رو چون ارزون تره کنترات همه رو ثبت کردن :))

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
درسته کسی مشکل با ثبت شدن نداره, مشکل با فروشنده هست. چند وقت پیش یه دامینی میخواستم دیدم ثبت شده , ایمیل دادم به طرف که فروشنده هستی ؟ من خریدارم . قیمت دامنه چنده
جواب داد بله , اگر قیمت مناسب باشه میفروشم , پرسیدم قیمت مناسب یعنی چقدر ؟ گفت اگر قیمت مناسب باشه میفروشم در غیر اینصورت نه , شما هم اگر خریداری قیمت مناسب بده!!:general710:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
باور کن تو حوزه ی خبر اوضاع واقعا وخیمه
یعنی هر چیزی رو که فکرشو کنی رو یه پسوند news بهش وصل کردن و ثبت کردن :|

حرفت درسته، ولی آخه بحث ما روی شدت انجام اینکاره

ما سلطان مسکن و سکه و ... رو داریم و نمیشه ازشون ایرادی هم گرفت، پول داشتن رفتن خریدن ( ولی اینکه بعدا از این قدرت به وجود اومده به واسطه ی داشتن، سو استفاده میکنن بحث دیگه ای هستش )
ولی اینجا طرف دیگه مشخصه زده جاده خاکی و هر چیزی رو که به عقل جن هم نرسیده رفته ثبت کرده :دی
برای دامین .com باز اوضاع یکمی بهتره، .ir رو چون ارزون تره کنترات همه رو ثبت کردن :))
درسته کسی مشکل با ثبت شدن نداره, مشکل با فروشنده هست. چند وقت پیش یه دامینی میخواستم دیدم ثبت شده , ایمیل دادم به طرف که فروشنده هستی ؟ من خریدارم . قیمت دامنه چنده
جواب داد بله , اگر قیمت مناسب باشه میفروشم , پرسیدم قیمت مناسب یعنی چقدر ؟ گفت اگر قیمت مناسب باشه میفروشم در غیر اینصورت نه , شما هم اگر خریداری قیمت مناسب بده!!:general710:

هیچ کاریم نمیشه کرد ... اگر کسی دامنه ای رو میخواد مجبوره از صاحبش (با شرایط فروشنده) بخره
اون موقع که دلار 4 تومن بود میشد .com دامنه ها رو با قیمت پایین تر از .ir خرید ولی الان دیگه اون شرایط فراهم نیست

پ ن : در مجموع من فکر میکنم اگر کسی میخواد سایتی راه اندازی کنه و برنامه داشته باشه مثلا 10 میلیون برای دامنه پرداخت کردن مبلغی نیست .

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
هیچ کاریم نمیشه کرد ... اگر کسی دامنه ای رو میخواد مجبوره از صاحبش (با شرایط فروشنده) بخره
اون موقع که دلار 4 تومن بود میشد .com دامنه ها رو با قیمت پایین تر از .ir خرید ولی الان دیگه اون شرایط فراهم نیست

پ ن : در مجموع من فکر میکنم اگر کسی میخواد سایتی راه اندازی کنه و برنامه داشته باشه مثلا 10 میلیون برای دامنه پرداخت کردن مبلغی نیست .
ملت کلا یه سایتی رو میزنن که 10 تومن سود کنن
بعد 10 تومن دادن به دامنه یکمی ناجوره
البته ایران ما اینجوریه که تلاش ها مدت دار هستش، یعنی طرف یک سال سخت کار میکنه و یهو ول میکنه میره :|

بالا