جفتشون دست خودمونهاولی دست مارک زاکربرگه دومی پاول دورف
جفتشون دست خودمونهاولی دست مارک زاکربرگه دومی پاول دورف
وبلاگ های تبلیغاتی زیادی داره ولی از بلاگفا و بقیه سیستم های وبلاگدهی بهتره، این اواخر دیگه مدیراش ول کردن سایت و هیچ آپدیت بخصوصی رو ارائه ندادنبیان یکی از چرت ترین سیستم های بلاگ دهی که اسپم ترین بلاگا اون تو ان! الان بری لیست 10 صفحه ای برترین بلاگ ها رو ببینی اینطوریه :
1. دختری از جنس کبریت
2. منو و دوستم
3. دلنوشته های پسر سکوت
....
واقعا اسپمه من خودم توش وبلاگ دارم ولی دیگه نمیرم سمتش
اولی دست مارک زاکربرگه دومی پاول دورف
دوستان هاست با این مشخصات از کجا بگیرم؟
NVMe + Cpanel + CloudLinux + PHP Version 7.3 + آلمان + Addon نامحدود + Memcached + Redis
الان از یه جا میگیرم موارد مشکی رو داره قرمز رو نداره
memcached و redis هم ماژول PHP نصبه خود سرور نصب نیست
خوب وبلاگ یعنی همین یعنی از این چیزا دست نوشتهبیان یکی از چرت ترین سیستم های بلاگ دهی که اسپم ترین بلاگا اون تو ان! الان بری لیست 10 صفحه ای برترین بلاگ ها رو ببینی اینطوریه :
1. دختری از جنس کبریت
2. منو و دوستم
3. دلنوشته های پسر سکوت
....
واقعا اسپمه من خودم توش وبلاگ دارم ولی دیگه نمیرم سمتش
کلا بیان گیر نمیده فقط مشکلش اینه راه میری و نفس میکشی باید هزینه پرداخت کنیخوب وبلاگ یعنی همین یعنی از این چیزا دست نوشته
نه اینکه یه سایت کامل
ولی بهترین سرویس ایرانه نه تبلیغات نه محدودیت برای گذاشتن کدی چیزی
فقط امکاناتشو فعال کنی حدود 30 یا 40 هزار تومن
دیگه یه سایت کامل داری
تو بلاگفا میخوای یه لینک بزاری یا کد میگه غیر مجاز !
بیان هرچی میخوای بزار گیر نمیده حتی کل قالبو من یه کد دیگه گذاشتم بازم گیر نمیده
اولش که هزینه ای ندارهکلا بیان گیر نمیده فقط مشکلش اینه راه میری و نفس میکشی باید هزینه پرداخت کنی
شاید اولش زیاد هزینه ای نباشه ولی بعد از یه مدت برای افزایش تعداد مطالب روزانه، افزایش کلمات کلیدی، افزایش تعداد پست، افزایش ...... هزینه باید پرداخت کرد
نت افزار!هاستینگ ایرانی که سرورش آلمان باشه
رایگان نصب کن هزینه نکناین گواهی ssl خوب هست بگیرم؟
روی دامین .ir تاثیری داره؟
نت افراز میگه ssl رایگان سه ماهه هستشرایگان نصب کن هزینه نکن
شاید تاثییر محسوسی نبینی ولی بودنش بهتر از نبودشه
سه ماهه هست ولی خودکار تمدید میشه برو نصبش کن دیگه اینقد سوال نکن:general211::general710:نت افراز میگه ssl رایگان سه ماهه هستش
ولی برای یکساله ها حدودا ۱۶۰ میگیره
تفاوت خاصی داره رایگان و پولی؟
سه ماهه هست ولی خودکار تمدید میشه برو نصبش کن دیگه اینقد سوال نکن:general211::general710:![]()
چرا از اونور هاست نمیگیری ؟ یه سری پلن های ماهی 2 تا 4 یورو داره خیلی به صرفه س من خیلی وقته با هاستینگای ایرانی به جز 1.2 تا کار نمیکنمهاستینگ ایرانی که سرورش آلمان باشه
باکدوما کار میکنب که راضی هستی؟چطوری پرداخت میکنی؟چرا از اونور هاست نمیگیری ؟ یه سری پلن های ماهی 2 تا 4 یورو داره خیلی به صرفه س من خیلی وقته با هاستینگای ایرانی به جز 1.2 تا کار نمیکنم