همه سایت هام روی hostdl هست که نمیده کلا sslاکثر هاستینگ ها خودشون Lets Encrypt دارن
همه سایت هام روی hostdl هست که نمیده کلا sslاکثر هاستینگ ها خودشون Lets Encrypt دارن
این که خوب نیست تایمت بیشتر از 2 برابر شدهیا نمونه ایرانی Arvan Cloud که برا من TTFB رو از 200ms رسوند به 500ms
@siavashxssl خوب و رایگان ترجیحا از کجا تهیه کنم؟
پری پریا :general504:دوستان برای اموزش زبان انگلیسی کدوم یکی از اموزش های موجود رو پیشنهاد میدید؟ از صفر صفر میخوام... بیشتر هم برای یادگیری مکالمه...
درود... فالور اینستا و ممبر تلگرام از کجا بگیرم؟
باکدوما کار میکنب که راضی هستی؟چطوری پرداخت میکنی؟
این مشکل شمارو منم داشتم سایت 10 ساله با دیتابیس نزدیک به 10 گیگ که هزینه ماهیانه هاست رو خیلی زیاد کرده بود اون موقع که تازه گروه نشده بود دلار !برای سایت ورد پرس با دیتا بیس نصبتا سنگین بهترین و مناسب ترین هاست از نظر کیفیت و قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
نیاز نیست کاری کنی تیکت بزن پشتیبان رو سی پنل هم نصب میکنن اکثرا که راحتهاقا یکی یه ssl رایگان واسه من اوکی کنه من بلد نیستم
پولم میدم بهش
هاست نوین وی پی اس هست که کلا شخمی هستنیاز نیست کاری کنی تیکت بزن پشتیبان رو سی پنل هم نصب میکنن اکثرا که راحته
مرورگر اپرا نصب کن خودش هیتلرشکن دارهچیلترشکن خوب واسه ویندوز چیه؟
هات اسپات، سایفون و ... کار نمیکنن
منم 25 هفته دنبالش بودم پرسو جو کردم@siavashx
باز بیا فقط به من گیر بده :|
نت افراز ولی جدا کارمندای خوبی داره، هر کاری میگی انجام میدن بندگان خدا، خیلی هم خوش برخورد هستن.
فقط نمیدونم چرا هر بار که تیکت میزنی یه نفر دیگه جواب میده، تا الان فکرکنم واسه 600 نفر اشتغال زایی کرده ( اگه یک نفر تنها پشت قضیه نباشه :دی )
آره کلا ارتباط شون با مشتری خوبهمنم 25 هفته دنبالش بودم پرسو جو کردم
از خود نت افراز پرسیدم گفت فرق رایگان با پولی اینه که شما شنیدی میگن ssl خوبه و تاثیر داره بله درسته تاثیر داره ولی رایگان ها خیر
یه دونه comodo گرفتم 149 تومن 1 ساله
نت افراز عالیه هیچ جا این مدلی سرویس ندیدم حتی مشکلات برنامه نویسی سایتو هم حل میکنن
برای یه سایتم اطلاعات فیلم ها رو از سایت خارجی میگرفتم میزان فروش و امتیاز و ...
کار نمیکرد
خودشون یه اسکریپت نصب کردن گفتن این کار میکنه از این استفاده کنید![]()
درود , چه مقدار لازم داری ؟
یه سایت نصب شده همراه با وردپرس خامش هست..
گفتن روش قالب خوب نصب کن و محتوا رو بذار توش..
محتواشون رو آماده دادن.. معرفی شرکت و یک سری محصولات هست که کلا 10 صفحه ست..
ووکامرسی نمیخواد..فقط قالب شرکتی میخواد برای معرفی..
انتخاب و نصب قالب و جاگذاری محتوا دستمزدش تو چه رنجیه؟
اینستا تقریبا 20 تا 30 کِی
تلگرام 10 تا 20
چیلترشکن خوب واسه ویندوز چیه؟
هات اسپات، سایفون و ... کار نمیکنن
چطوری 700ت دزدیده ؟ من که همیشه خرید میکنم درگاهشون مشکلی نداره کههزینه ثابت و مشخصی نداره ولی وردپرس کار خوب برای طراحی سایت از 4 ت شروع میشه و بحث تولید محتوا یه مسئله جداست
اگر میخوان هزینه کنن شما 2 ت قیمت بده , کمتر از این ارزش نداره
پ.خ قیمت هر k رو ارسال میکنم براتون
یه قند شکن خوب بخر هزینه ای ام نداره ماهی 7 ت یا همچین چیزی - فقط مواظب درگاه پرداخت هاشون باش اگر رمز دومت ثابته بعد از خرید سریعا تغییر بده یا از رمز دوم یک بار مصرف استفاده کن , معروف ترین قندشکن فروشی های حال حاضر مثل قند شکن maker همین چند ماه پیش از حساب یکی از دوستان نزدیک 700 هزار تومن دزدیده بود
یا اینکه یکی از قندشکن های اونوری رو , اکانت کرک شده ش رو بخر , یکساله هاش 20 ت و کیفیت خوبی ام داره , یکی از دوستان هم توی pt بود اکانت های کرک شده ش رو میفروخت
این حرف صرفا برای فروش هست ssl رایگان و غیر رایگان کوچکترین تفاوتی از نظرسئو ندارن (منم 25 هفته دنبالش بودم پرسو جو کردم
از خود نت افراز پرسیدم گفت فرق رایگان با پولی اینه که شما شنیدی میگن ssl خوبه و تاثیر داره بله درسته تاثیر داره ولی رایگان ها خیر
یه دونه comodo گرفتم 149 تومن 1 ساله
نت افراز عالیه هیچ جا این مدلی سرویس ندیدم حتی مشکلات برنامه نویسی سایتو هم حل میکنن
برای یه سایتم اطلاعات فیلم ها رو از سایت خارجی میگرفتم میزان فروش و امتیاز و ...
کار نمیکرد
خودشون یه اسکریپت نصب کردن گفتن این کار میکنه از این استفاده کنید![]()
چطوری 700ت دزدیده ؟ من که همیشه خرید میکنم درگاهشون مشکلی نداره که![]()