• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
ssl خوب و رایگان ترجیحا از کجا تهیه کنم؟
@siavashx
باز بیا فقط به من گیر بده :|
نت افراز ولی جدا کارمندای خوبی داره، هر کاری میگی انجام میدن بندگان خدا، خیلی هم خوش برخورد هستن.
فقط نمیدونم چرا هر بار که تیکت میزنی یه نفر دیگه جواب میده، تا الان فکرکنم واسه 600 نفر اشتغال زایی کرده ( اگه یک نفر تنها پشت قضیه نباشه :دی )

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دوستان برای اموزش زبان انگلیسی کدوم یکی از اموزش های موجود رو پیشنهاد میدید؟ از صفر صفر میخوام... بیشتر هم برای یادگیری مکالمه...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان، یه ابزار و سایت نیاز دارم که لیست دامنه بهش بدم و ترتیب بندی رتبه الکسا انجام بده
سایت هایی هستن که bulk رنک الکسا نشون میدن ولی ترتیب بندی ندارن، لطفا یه مورد معرفی کنید که به ترتیب رتبه اکسا بزاره :general505:
دوستان برای اموزش زبان انگلیسی کدوم یکی از اموزش های موجود رو پیشنهاد میدید؟ از صفر صفر میخوام... بیشتر هم برای یادگیری مکالمه...
پری پریا :general504:
https://www.youtube.com/channel/UCUmwCz1h-GTcrEX2kF8XBLw

Last edited:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
درود... فالور اینستا و ممبر تلگرام از کجا بگیرم؟

درود , چه مقدار لازم داری ؟

باکدوما کار میکنب که راضی هستی؟چطوری پرداخت میکنی؟

hetzner یه پلن داریم به تومن ماهی 2 میلیون میشه یه دوستی داریم اونور باهاش کار میکنیم پرداخت میکنه خرید های مارو, از شر هاست های اشتراکی و هاستینگ های ایرانی راحت شدیم که هر روز یا down میشدن یا نیاز به پلاگین خاصی داشتی یا تنظیمات خاصی انجام نمیدادن , یا اپدیت نمیکردن ورژن php رو یا همه ورژن هاش در دسترس نبود و کلی محدودیت دیگه برای اینکه منابع کمتری استفاده کنید و مشتری بیشتری ساپورت کنن , فک کنم با این پلن ما بشه 2 هزار تا سایت رو ساپورت کرد !
یه سایت داشتم سرطان شده بود انقدر که دیتابیس حجیمی داشت , هیچکدوم از سایت های ایرانی پشتیبانی نمیکردن و همه محدودیت دیتابیس داشتن به جز یکی از پلن های هاست دی ال که اونم یه مدت فیلتر شد سریع ساسپند کردن !
به خاطر یه سری قضایا , هاست دی ال سریع خودش ساسپند میکنه که یقه خودشونو نچسبن و مشکل روی مشکل ایجاد میکنه برای وبمستر

برای سایت ورد پرس با دیتا بیس نصبتا سنگین بهترین و مناسب ترین هاست از نظر کیفیت و قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
این مشکل شمارو منم داشتم سایت 10 ساله با دیتابیس نزدیک به 10 گیگ که هزینه ماهیانه هاست رو خیلی زیاد کرده بود اون موقع که تازه گروه نشده بود دلار !
بین هاستینگ های ایرانی نت افراز و هاست دی ال , بقیه هاستینگ ها باید کار بکنی باهاشون , پارس پک , هاست ایران , میهن وب هاست هم بد نیستن ولی قیمت های فضایی و محدودیت هایی دارن مثل دایرکت ادمین یا هاست ویندوز

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
اقا یکی یه ssl رایگان واسه من اوکی کنه من بلد نیستم
پولم میدم بهش

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
نیاز نیست کاری کنی تیکت بزن پشتیبان رو سی پنل هم نصب میکنن اکثرا که راحته
هاست نوین وی پی اس هست که کلا شخمی هست
قبول نمیکنن
منم این دوره تموم شد منتقل میکنم روی یه هاست پدر مادر دار

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چیلترشکن خوب واسه ویندوز چیه؟
هات اسپات، سایفون و ... کار نمیکنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مرورگر اپرا نصب کن خودش هیتلرشکن داره
اگر هم بصورت نرم افزاری میخوای اینجا ثبت نام کن. ایمیلت رو وریفای کن , 10 گیگ ترافیک ماهیانه رایگان داره , اپ موبایل هم داره

پ.ن برای ورود به سایت به هیتلرشکن نیاز داری

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان واسه سایت تازه تاسیس اول دسترسی ربات گوگل رو از توی تنظیمات بسته بودم که ایندکس نکنه
حالا که اون تیک عدم ایندکس رو برداشتم، تو گوگل وبمستر هم سایت مپ couldnt fetch شده و هم اینکه از قسمت url inseption میزنم ارور پایین رو میده :|

wv4_untitled-3.jpg

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
@siavashx
باز بیا فقط به من گیر بده :|
نت افراز ولی جدا کارمندای خوبی داره، هر کاری میگی انجام میدن بندگان خدا، خیلی هم خوش برخورد هستن.
فقط نمیدونم چرا هر بار که تیکت میزنی یه نفر دیگه جواب میده، تا الان فکرکنم واسه 600 نفر اشتغال زایی کرده ( اگه یک نفر تنها پشت قضیه نباشه :دی )
منم 25 هفته دنبالش بودم پرسو جو کردم
از خود نت افراز پرسیدم گفت فرق رایگان با پولی اینه که شما شنیدی میگن ssl خوبه و تاثیر داره بله درسته تاثیر داره ولی رایگان ها خیر
یه دونه comodo گرفتم 149 تومن 1 ساله
نت افراز عالیه هیچ جا این مدلی سرویس ندیدم حتی مشکلات برنامه نویسی سایتو هم حل میکنن
برای یه سایتم اطلاعات فیلم ها رو از سایت خارجی میگرفتم میزان فروش و امتیاز و ...
کار نمیکرد
خودشون یه اسکریپت نصب کردن گفتن این کار میکنه از این استفاده کنید :rolleyes:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
از خود نت افراز پرسیدم گفت فرق رایگان با پولی اینه که شما شنیدی میگن ssl خوبه و تاثیر داره بله درسته تاثیر داره ولی رایگان ها خیر
نت افراز عالیه هیچ جا این مدلی سرویس ندیدم حتی مشکلات برنامه نویسی سایتو هم حل میکنن
برای یه سایتم اطلاعات فیلم ها رو از سایت خارجی میگرفتم میزان فروش و امتیاز و ...
کار نمیکرد
آره کلا ارتباط شون با مشتری خوبه
منم پرس و جو کردم و اونطور که شنیدم ssl رایگان فایده ی چندانی نداره و همون پولی ش بی دردسرتر و تاثیر گزارتر هستش.
البته اینقدر فاکتورهای مهمی در سئو هستش که ssl میون ش گم میشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
یه سایت نصب شده همراه با وردپرس خامش هست..
گفتن روش قالب خوب نصب کن و محتوا رو بذار توش..
محتواشون رو آماده دادن.. معرفی شرکت و یک سری محصولات هست که کلا 10 صفحه ست..
ووکامرسی نمیخواد..فقط قالب شرکتی میخواد برای معرفی..
انتخاب و نصب قالب و جاگذاری محتوا دستمزدش تو چه رنجیه؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
یه سایت نصب شده همراه با وردپرس خامش هست..
گفتن روش قالب خوب نصب کن و محتوا رو بذار توش..
محتواشون رو آماده دادن.. معرفی شرکت و یک سری محصولات هست که کلا 10 صفحه ست..
ووکامرسی نمیخواد..فقط قالب شرکتی میخواد برای معرفی..
انتخاب و نصب قالب و جاگذاری محتوا دستمزدش تو چه رنجیه؟

هزینه ثابت و مشخصی نداره ولی وردپرس کار خوب برای طراحی سایت از 4 ت شروع میشه و بحث تولید محتوا یه مسئله جداست
اگر میخوان هزینه کنن شما 2 ت قیمت بده , کمتر از این ارزش نداره

اینستا تقریبا 20 تا 30 کِی
تلگرام 10 تا 20

پ.خ قیمت هر k رو ارسال میکنم براتون

یه قند شکن خوب بخر هزینه ای ام نداره ماهی 7 ت یا همچین چیزی - فقط مواظب درگاه پرداخت هاشون باش اگر رمز دومت ثابته بعد از خرید سریعا تغییر بده یا از رمز دوم یک بار مصرف استفاده کن , معروف ترین قندشکن فروشی های حال حاضر مثل قند شکن maker همین چند ماه پیش از حساب یکی از دوستان نزدیک 700 هزار تومن دزدیده بود
یا اینکه یکی از قندشکن های اونوری رو , اکانت کرک شده ش رو بخر , یکساله هاش 20 ت و کیفیت خوبی ام داره , یکی از دوستان هم توی pt بود اکانت های کرک شده ش رو میفروخت

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
هزینه ثابت و مشخصی نداره ولی وردپرس کار خوب برای طراحی سایت از 4 ت شروع میشه و بحث تولید محتوا یه مسئله جداست
اگر میخوان هزینه کنن شما 2 ت قیمت بده , کمتر از این ارزش نداره

پ.خ قیمت هر k رو ارسال میکنم براتون

یه قند شکن خوب بخر هزینه ای ام نداره ماهی 7 ت یا همچین چیزی - فقط مواظب درگاه پرداخت هاشون باش اگر رمز دومت ثابته بعد از خرید سریعا تغییر بده یا از رمز دوم یک بار مصرف استفاده کن , معروف ترین قندشکن فروشی های حال حاضر مثل قند شکن maker همین چند ماه پیش از حساب یکی از دوستان نزدیک 700 هزار تومن دزدیده بود
یا اینکه یکی از قندشکن های اونوری رو , اکانت کرک شده ش رو بخر , یکساله هاش 20 ت و کیفیت خوبی ام داره , یکی از دوستان هم توی pt بود اکانت های کرک شده ش رو میفروخت
چطوری 700ت دزدیده ؟ من که همیشه خرید میکنم درگاهشون مشکلی نداره کهo_O

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
کار نمیکرد
این حرف صرفا برای فروش هست ssl رایگان و غیر رایگان کوچکترین تفاوتی از نظرسئو ندارن (
من ssl دو ساله پولی رو هنوز دارم الانم 3 ماهه که lets encrypt فعال کردم ( بخاطر subdomain هام)

تفاوت فقط در مورد پشتیبانی، امنیت بالاتر، تضمین هک، و...
بازم میگم از نظر سئو هیچ تفاوتی وجود نداره، هرکسی هم غیر از این میگه فروشنده SSL هست
کلی سایت خارجی هست سرچ بزنید بحث در موردشون زیاده

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
چطوری 700ت دزدیده ؟ من که همیشه خرید میکنم درگاهشون مشکلی نداره کهo_O

اطلاعات حسابش رو ذخیره کرده بودن بعد از یه مدت حسابش رو با خرید از سایت های دیگه خالی کرده بودن

==========================================

بهترین سایت برای ثبت دامنه بین المللی ( سایت غیر ایرانی ) که از نظر تحریم ها با ایران مشکلی نداشته باشه از نظر شما چی هست ؟

بالا